Konya'daki Anneler

merhaba kızlar. çok özledim hepinizi, sohbetinizi. Geçen akşam seva aradı nasıl moral oldu sesi anlatamam. Sular durulmaya başladı evde şükür. eşim bir haftadır evdeydi iyi geldi başbaşa kalmak bize. pazartesi normal hayatıma normal tempoma dönüyorum inşallah. mutlaka bir gün organize edelim bana gelin. çatlayana patlayana kadar yiyip sohbet edelim siz kararınızı verin bana iki gün önceden haber edin ki sizi layıkıyla ağarlayabileyim. çok çok öpüyorum hepinizi

kızlaarrr.. bende geldim henüz hamile değilm ama çalışmalara başladık:)) hikmet karabacak hakkında görüşü olan varsa paylaşırsa sevinirim!

kızlaarrr.. bende geldim henüz hamile değilm ama çalışmalara başladık:)) hikmet karabacak hakkında görüşü olan varsa paylaşırsa sevinirim!
Hos geldin gulum . Inshllah senin de olur Allah kismet eder Inshallah...
Karabacaga gelince iyi doktor ama Sirf SEZERYAN manyagi :)))) Hic normal dogum yaptirdigini duymadim (((

Son düzenleme:
Hos geldin gulum . Inshllah senin de olur Allah kismet eder Inshallah...
Karabacaga gelince iyi doktor ama Sirf SEZERYAN manyagi :)))) Hic normal dogum yaptirdigini duymadim (((

ayyy inşallah canım
sezeryan zaten rahat dokor tekniği, bende hep normal doğum hayal ettim:) sanki hamie kaldımda sağol canım verdiğin bilgi için.. göz önünde buludurcam:82:

slm kızlar ben doğurdum geldim :))

Ay Gozdemm Hos geldin...Bebegin de dunyamiza hos geldi :))) Allahim anali babali buyutsun Inshallah..Uzun saglikli hayirli omurler versin Yuce Rabbim.. Allahim Inshallah bize de bebegimizi saglikla kucagimiza almayi nasib etsin...Allaha emanet olun tatlim..

merhaba tatlım benim doktorum hikmet karabacaktı tecrübeli bir doktor.ben memnunum sen normal istiyorsan zorla sezaryen yapmaz.

slm kızlar ben doğurdum geldim :))
allah analı babalı büyütsün canım. hayırlı olsun ..hoşgeldin

kıss sıra sende hadii bakalım hastalıgın nasıl oldu daha iyimisin tatlı annecik

canım bahtıda yoluda açık olsun bebeğinin. bereketiyle gelmiştir inşallah hepinize. hayırlı olsun.

teşekkür ederim kızlar allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inş.

merhaba konyalı anneler...bende konyadayım...
26 aylık ikiz cadılarım var..büyüdük biz artık abla olduk :)

hosgeldin canım.....
merhaba kızlar... zaman nasıl ilerliyor görüştüğk görüşeceğiz derken günler geçmiş..herkes iyidir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…