kıs lavinya yazıyorsun kaçıyorsun yaaa
günaydın kıslarr... güzel birgün diliyorum...
Hos geldin gulum . Inshllah senin de olur Allah kismet eder Inshallah...kızlaarrr.. bende geldim henüz hamile değilm ama çalışmalara başladık:)) hikmet karabacak hakkında görüşü olan varsa paylaşırsa sevinirim!
Hos geldin gulum . Inshllah senin de olur Allah kismet eder Inshallah...
Karabacaga gelince iyi doktor ama Sirf SEZERYAN manyagi :)))) Hic normal dogum yaptirdigini duymadim(((
slm kızlar ben doğurdum geldim :))
merhaba tatlım benim doktorum hikmet karabacaktı tecrübeli bir doktor.ben memnunum sen normal istiyorsan zorla sezaryen yapmaz.kızlaarrr.. bende geldim henüz hamile değilm ama çalışmalara başladık:)) hikmet karabacak hakkında görüşü olan varsa paylaşırsa sevinirim!
allah analı babalı büyütsün canım. hayırlı olsun ..hoşgeldinslm kızlar ben doğurdum geldim :))
kıss sıra sende hadii bakalım hastalıgın nasıl oldu daha iyimisin tatlı annecikAy Gozdemm Hos geldin...Bebegin de dunyamiza hos geldi :)))Allahim anali babali buyutsun Inshallah..Uzun saglikli hayirli omurler versin Yuce Rabbim.. Allahim Inshallah bize de bebegimizi saglikla kucagimiza almayi nasib etsin...Allaha emanet olun tatlim..
slm kızlar ben doğurdum geldim :))
Ay Gozdemm Hos geldin...Bebegin de dunyamiza hos geldi :)))Allahim anali babali buyutsun Inshallah..Uzun saglikli hayirli omurler versin Yuce Rabbim.. Allahim Inshallah bize de bebegimizi saglikla kucagimiza almayi nasib etsin...Allaha emanet olun tatlim..
merhaba tatlım benim doktorum hikmet karabacaktı tecrübeli bir doktor.ben memnunum sen normal istiyorsan zorla sezaryen yapmaz.
allah analı babalı büyütsün canım. hayırlı olsun ..hoşgeldin
kıss sıra sende hadii bakalım hastalıgın nasıl oldu daha iyimisin tatlı annecik
canım bahtıda yoluda açık olsun bebeğinin. bereketiyle gelmiştir inşallah hepinize. hayırlı olsun.
teşekkür ederim kızlar allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?