Konya'daki Anneler

ben de herkese mutlu bi hafta diliyorum:) inşallah hepimiz için güzel bi hafta olur:) eşim ameliyat olacak inşallah hemen iileşir doğum yapcak arkimiz inşallah güzel ve kolay bi doğum yapar

Kızlarrrrr nerelerdesinizzzz ???? Özledimm sizleriii...Bocugum ozelliklee de sen nerelerdesin en son moralin bozukdu duzeldinmi ????
Nisasum tatlı cadı nasıl napıyor ??
Lavinyam pembe güzelim sen nerelerdesin ????

Hepinizi öpüyorum...

buradayım kuzum buradayım kimsecikler gelmez oldu valla böcüğümü bende merak ediyorum aslında haber çıkmadı bidaha sen nasılsın güzel anne adayı bebişin nasıl arada burada bari ses verin yahu kaybolmayın ortalıktan çok öptüm kuzum seni

güzel bir hafta sonu diliyorum ne çabuk geçti günler haftalar.. bu hafta misafirim vardı giremedim.
ben girmeyınced eyavaslama olmus.. böcük kardesten ses yokmu telle arayalım bari.
lavinyacık sen nasılsın ...
seva göbüş byüdümü benimki iyice hareketlendı bugün relaın parkına götüreyimde iyice kudursun orada

Ben Balbocugumle telden gorusdum simdi iyiymish :))) Terminatoru gitmish...Onumuzdeki hafta gun ayarlayin da bana gelin dedi ama....
Kuzum Inshallah benim kizim da senin ki gibi cadi olur :)))) Gobush buyudu gulum hem de nasil :)))
Lavinyacik sen bana en yakin olanisin, kiz bari sen arada cik gel bana...Telefonlasalim da ya bana gelin ya Balbocugune gidelim...
OPUCUKLER.....

tamam kızlar carsamba gidelim.. bana uyar size

balböcük karar versin..iljk günden beri bana gelin diyor. kafasını degıstırecek heralde..sonrada sana geliriz

tamam carsamba toplanıyoz gidiyoz.. balböcükü arayıp haber edelim. gelmek isteyen olursa gelsin..sanki benim evim ya cagrıyorum ama balböcük memnun olur

tamam carsamba toplanıyoz gidiyoz.. balböcükü arayıp haber edelim. gelmek isteyen olursa gelsin..sanki benim evim ya cagrıyorum ama balböcük memnun olur

kimse gelmez biz gideriz sonra burda yazın ayyy bizde gelmek isterdeik haberimiz olsa derler kimsenin uğradığı yokki

tren kacarsa gelmez valla okuyan okusun carsambaya kadar vakit var.balböcüğü arayalım kızın haberi olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…