Konya'daki Anneler

canım çok sıkkın kızlar. evliiğimin en kötü günlerini geçiriyorum. Bir haftada geldi zehrini yaydı evimize. sülalecek nasıl bir belaymış bir gecede gördüm. çok çok kötüyüm bilemezsiniz. herşey altüst oldu bir günde. evlendiğim günden bu yana ilk defa uyandığımda bu evde uyandığıma lanet ettim.
oooffff bunları yazıp sizinde havanızı kaçırıyorum kusura bakmayın ama geceden beri sığamadım odalara içim dolup taşıyor

canım benim..evlilik bu ne yaparsı9n zamanla dahaaz canını sıkmaya baslyacaksın.daha c0k yenisin.tahmin edebiliyorum elimden birsey gelmez ama sen kocanla iyi ol.oda catlasın amacına ulaşmasın koca kafalı.

canını sıkma canım değmez bu kaynanalar nasıl yaratıklar anlamıyorum acaba oğlu gelini huzursuz olunca huzur buluyor bunlar, atlatırsın hiiiç takma

Meleğim sıkma bu kadar canını...Hepimizin evliliyi hemen hemen aynı,sen sıkıldıkça kayınvalidenin eline koz vermiş olursun.Ne olursa olsun kocanla iyi ol kayınvaliden canını sıktıkça kocana daha sıkı sarıl işte o zaman ortadan çat diye çatlar kaynanatörün..Canımın içi şimdi boş geliyor bunlar sana ama asla evliliyine lanet okuma. Öpürem seni.Allaha emanet ol...

canım benim ya inan çok üüzldüminsanlar mutluluk ve huzur bozmaktan ne anlıyor ya hele bu kaynanalar
ya sakın lanet etme sakınnn çünkü yalnız değilsin hepimiz bu yollardan geçtik ilk bi yıl ve bazen daha uzun zaman senin ailen benim ailem kavgasıyla geçiorsabret inşallah geçecek bu günler.ben 1,5 yıllık evliyim halen 2 kişi olamadığımız anlar oluyor

canım benim ya sıkma tatlı canını herkes de söylemiş bende sölim olacak bunlar ortak noktayı bulman nerdeyse 2 yılını alıyo biraz hırpalanıyosun üzülüyosun ama sen sağlam durursan çatlakları kapatırsan geçiyo hepsi. değerini bilmeyen ve değer vermediğin birinin huzurunu kaçırmasına izin verme onu umursamadığın zaman herşeye gülüp geçtiğin zaman hem sen yıpranmazsın hemde eşin bir süre sonra üstüne gelmekten vazgeçip arkanda durmaya destek olmaya başlar bu konuda konuşulacak okadar çok şey var ki neyse sıkıcı olmayım üzülme emi sen tatlım böcüğüm ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…