Konya'daki Anneler

merhaba herkese benimde 5 aylık bir oğlum var tanışmak isterim bende sizlerle

KONYADA BENİM İÇİME SINEN BIR DOKTOR CIKMADI. kızılayda eylem hanım. hasan koc,vakıfta bır prof var,selcukluda münir bey var hepsıne gııttım ayrı ayrı hepsı iyi

dgm evını ncocuk hastanesı kısmı var ya orda nazım onder var konyanın en eskı ve cok ıyı dktr ozel muayenehanesıde var tavsıye ederım

uzun süren araştırmalarım sonucu Konya'da şu iki isme rastladım:
Sevilay hanım - doğum evi
Nazım bey - doğum evi

bir de ibrahim bey var vakıf hastanesinde prof ama ona çok uzun süre beklemek gerekiyor. ben sevilay hanımdan çok memnunum ama o da ayrılıyor başka yere gidiyormuş. bu durumda Nazım bey var onun da methini duydum.

BEN SELCUKLUDA NIL HANIMA GDYORUM DGM ICIN ONDANDA COK MEMNUNUM.dgmuma az aldı ve cocuk dktru arıyorum selcukludakı munırbey nsaıl kı tecrubelı mı kı

kızlar bende ayın 20sınde dgm yaptım selcukluda cocuk doktorumuzda munır beydı tesadufen ıyı bırıne benzıyor bakalım 1 ay olunca kontrole goturcez tekrar.konusurken bıraz zor anlasılıyor ama ıyı bır dktr oldgu soylenıyo bakalım artık

selam kızlar bende 2 kasımda doğum yaptım başkentte :)bende konyalıyım ve konyadayım

hoşbulduk canım
annişler bebişlerle meşgul olduğu için başlık pek aktif diil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…