Konya'daki Anneler

evet bebişler fırsat verse yalnız bırakmayız topiği ama..benımde 14 aylıkkıızm var

Bende Konyada yaşıyorum henüz 5 aylık evliyim anne olmasamda annelik hayalleri kuruyorum :97: benide kabul eder misiniz topiğinize

Son düzenleme:
Bende Konyada yaşıyorum henüz 5 aylık evliyim anne olmasamda annelik hayalleri kuruyorum :97: benide kabul eder misiniz topiğinize

merhaba tatlım hoşgeldin bende topiğin yenisiyim.Allah'ım mesut etsin inşallahinşallah en hayırlı zamanda ve istediğin zaman sen de anne olursun

merhaba tatlım hoşgeldin bende topiğin yenisiyim.Allah'ım mesut etsin inşallahinşallah en hayırlı zamanda ve istediğin zaman sen de anne olursun

hoşbulduk canım. iyi dileklerin için çok teşekkürler. buluşmalar toplantılar falan yapılıyor bolca forumda. ama Konyada hiç buluşma olmamış sanırım. bizde tanışsak kaynaşsak güçlerimizi birleştirsek ne güzel olur

slm herkese uzun zamandır bakamıyodum şimdifırsat buldum yeni yazanlar olmuş hoş geldiniz
kızım 11 aylık oldu yaşına girecek doğum günü için menü ye ihtiyacım var kızlar neler yapabilirim birde güzel bi pasta için hangi pastane sevgiler

katılıyorum canım:dinşalah biz de bir araya gelcez bebişim biraz büyüsün ilk topu ben atcam

mrb arkadaşlar ben konyalı diilim ama konyada yaşıyorum henüz anne diilim 34+2 günlük hamileyim.
başkent hastanesinde erzat beye gidiyorum
bende real civarında oturuyorum

ben de realin arkasındayım, 3 tane real civarı oturan anne olduk ne güzel.

diğer arkadaşlarım, hakkaten buluşma yapsak ne güzel olur...

bu arada doğumgünü menüsü için benim bloğa bakabilirsiniz.

mrb arkadaşlar ben konyalı diilim ama konyada yaşıyorum henüz anne diilim 34+2 günlük hamileyim.
başkent hastanesinde erzat beye gidiyorum
bende real civarında oturuyorum
merhaba canım,inşallah hayırlı ve sağlıjlı şekilde bebğini kucağına alırsın
bende real civarına yeni tasındım..bıraz kaynassak ya

ben de realin arkasındayım, 3 tane real civarı oturan anne olduk ne güzel.

diğer arkadaşlarım, hakkaten buluşma yapsak ne güzel olur...

bu arada doğumgünü menüsü için benim bloğa bakabilirsiniz.
ben de selçuklu kipanın arkasında oturuyorum:d çoğunluk selçuklu da anlaşılan:d

merhaba hoşbuldumm Allah yaşını uzun etsin bebişinizin. Eğer eliniz becerikliyse hiç dışarıda yaptırmayın derım ben pastayı. 2 ay önce yiğenimin doğumgünüydü. şeker hamuruyla 1 şeklinde pasta yaptık. paşam pastanesi 15 kişilik pastaya 120 tl fiyat verdi. bizim pastamız öyle güzel oldu ki herkes bayıldı. usta ellerden çıkmış gibiydi. eğer düşünürseniz malzemeleri alabileceiniz bir kaç yer tavsiye edebilirim.

herkes realin arkasında mı oturuyor ne güzel tesadüf olmuş. düşünsenize yan komşunuzmuş aslında üyelerden biri bende kulenin karşısında oturuyorum. bize çok uzak geliyor oralar. oralarda evler güzel ama burada heryere yürüyüş mesafesindeyiz. birde doğrusunu söylemek gerekirse anneme uzak oaralar ben annemsiz yapamam

yakın ol zaten kuzucum annene ben de anneme 100 metre mesafedeyim,ve çok memnunum ne zaman ah desem of desem yardımıma koşuyo:d

amin inş evet herkes selçukluda toplanmış:)

valla hiç şaşırmam ööle bişi olsa çünkü apartmandan kimseyi tanımıyorum.bide yabancısı olunca konyanın bööle nette takılıyorum bütün gün.
ne güzel aileleri yakında olanlar için benim ne annem ne kayınvalidem hiç kimsemiz yok burda

bu arada senin bebşin fotosunu kasım annelerinde görmüştüm dikkatimi çekmişti maşallah daha büyük duruyo kuzucuk

evet evde yapmakta mantıklı malzemeleri nerden alabilirim yazarsan sevinirim paşam pahalı sormuştum oraya

konyada bayan için gezecek yerler var aslında bol bol kemerli nüve demirci gezmek lazım bu arada kaynanan yanında yokmuş daha ne istiyorsun a kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…