pardon kızlar..benim minik babasında ben yokken bayagı sohbet ilerlemiş ne güzel. real cıvarındakıle rbırgun bulussak ya..tabii diğer arkadaslarda gelebilir
ooo hakkat muhabbet ilerlemiş çok güzel valla,bu kez havalar ii olunca kesin bi buluşma planlıcaz o zaman:)
lavinya hoşgeldin aramıza :)
merhabalar konya yazısını görünce kayıtsız kalamadım henüz anne değilim ama artık anne olmayı isteyen konyalı olmayan ama evlendikten sonra konyada yaşamaya başlayan biriyim bende otogarın oralarda oturuyorum ve burda çok arkadaşım yok çok bunalıyorum kaç yıl oldu kendime bir çevre oluşturamadım çevremde birsürü kişi var ama eşi veya nişanlısı olmadan kapının önüne çıkamayanlar bende isterdim ki arada çıkalım biryerlerde kahve içelim biraz gezelim sonra birbirimizde toplanıp güzel yemek sohbetleri yapalım ama olmadı olmuyor bir türlü neyse bu konuda konuşurumda konuşurum sizin güzel muhabbetiniz görünce yazasım geldi kusuruma bakmayın herşeye rağmen konyayı seviyorum
canımm merhaba. Bende anne değilim. İnşallah bende çok istiyorum bir bebişSende mi reailn orada oturuyorsun. Hiç şaşırmadım. Biride dese ki nalçacıdayım dişimi kırcam Bahsettiğin gibi malesef oluyor burada öyle şeyler. Eşi olmadan alışverişe bile gidemeyen bayanlar biliyorum. Değil ki çıkıp dolaşmaya gitsin. Sen bana gel ben kahvede yaparım sana hatta fal bile bakarım
konyada bayan için gezecek yerler var aslında bol bol kemerli nüve demirci gezmek lazımbu arada kaynanan yanında yokmuş daha ne istiyorsun a kuzum
merhabalar konya yazısını görünce kayıtsız kalamadım henüz anne değilim ama artık anne olmayı isteyen konyalı olmayan ama evlendikten sonra konyada yaşamaya başlayan biriyim bende otogarın oralarda oturuyorum ve burda çok arkadaşım yok çok bunalıyorum kaç yıl oldu kendime bir çevre oluşturamadım çevremde birsürü kişi var ama eşi veya nişanlısı olmadan kapının önüne çıkamayanlar bende isterdim ki arada çıkalım biryerlerde kahve içelim biraz gezelim sonra birbirimizde toplanıp güzel yemek sohbetleri yapalım ama olmadı olmuyor bir türlü neyse bu konuda konuşurumda konuşurum sizin güzel muhabbetiniz görünce yazasım geldi kusuruma bakmayın herşeye rağmen konyayı seviyorum
bende bende fal varsa bende geliyorum :))canımm merhaba. Bende anne değilim. İnşallah bende çok istiyorum bir bebişSende mi reailn orada oturuyorsun. Hiç şaşırmadım. Biride dese ki nalçacıdayım dişimi kırcam Bahsettiğin gibi malesef oluyor burada öyle şeyler. Eşi olmadan alışverişe bile gidemeyen bayanlar biliyorum. Değil ki çıkıp dolaşmaya gitsin. Sen bana gel ben kahvede yaparım sana hatta fal bile bakarım
benide unutmayım bend evarım kahveye..
hiç unuturmuyum arkadasım ben nalcacıdayım yenı tasındım bu tarafa.. herkes gelsın aynı sehırdeyiz yaa
ayy evet o konuda çok şanslıyım ama malesef 20 gündür yanımda ve doğuma kadar kalıcak(
sende bendensin anlaşılan özellikle aileleri burda olmayanlar daha bi dertli sanırım
bende bende fal varsa bende geliyorum :))
kızlar bu arada real civarı falan diyoruz da aynı sitede kaç kişi çıkcak acaba
ben elitkentte oturuyorum ya siz???
oh oh maşallah ne güzel muhabbet almış başını gitmişben oğlumu dün 2. ay aşılarına götürdüm korkunçtu bu aralar pek keyifsiziz ondan pek giremiyorum
bu arada artık şubat ya da marttan sonra bende realin orda oturuyor olcam çünkü ordan ev aldık
çok güzel kahve yapamam ama çaya beklerim pasta börek de yaparım oğluşum izin verdikçe
aa valla baya baya topik hareketleniyo. Ama bi türlü online birni göremedim
ben burdayımmm bende göremediğim için kapatıp kapatıp gidiyodum
slm sneden şehir dışından mı geldin?
evet bendeşehir dışından geldim okul için gelmiştim ozamanlar çok arkadaşım vardı okul bitince herkes bi tarafa dağıldı kaldım bir başıma sende bendendin galiba :)
aa evet valla aynen bende ööle okula gelen kalıyo demekki bu konyada.işin garip tarafı konyalı koca bulsam neyse :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?