- Konu Sahibi damlacikolata
-
bir buçuk kilo aldım ama gobisim çok sis canim gobek buyudugu icin mi siskinlikten mi bilemiyorum gündüz fazla yok gobis gece bi sisiyook 4aylik sanirsin
bir buçuk kilo aldım ama gobisim çok sis canim gobek buyudugu icin mi siskinlikten mi bilemiyorum gündüz fazla yok gobis gece bi sisiyook 4aylik sanirsin
Seninle haftalarimiz ayni sayilir ben sata göre 8+6 yim ama bebis bir hafta geriden geliyor 7+6yim yani
Kizlaarrrr
Halim harap annem gitti pofff ve bende bir uyku hali gozumu acasim yokyerimden kalkasim yok napacaz bakalim boyle yemek konusunda hic bisey demiyorm zaten karı Koca acizzz ((
Hoşgeldin canim aramiza. Kac haftaliksin nasil geciyor hamilelik ? Bende hospital de aysel hanima gidiyorm rengin hanima hoc gitmedim iyi doktordur ama bende cok memnunum gittin mi aysel hanima hic?
Ben ilk rengin hanima gittigimde eyvah bu doktorda olmucak galiba dedim cok sert duruyodu sanki bisey desem kizip terslicek gibi malum bide ozel degil ya devletteki doktorlar genelde tersler ama muayeneye girdikten sonra cok tatli bi bayan oldugunu farkettim herseye guzelce guleryuzle cevap veriyor ben ozeldekilerin hicbirinden bu ilgiyi gormedim ha tabi kandir tahlildir bu tarz seylerde o bolumdekiler anlamiyla hay ben sizin dedirttirip ozeli aratiyorlar ama onada katlaniyorum artik hatta bana cep numarasini bile verdi bi sikintim olunca hemen arayabiliyorum ama tabiki doktor olayi bence kesinlikle sans isi ben bisuru doktor duyuyorum soyle iyi boyle iyi tam gitmeye karar veriyorum olumsuz bisey duyuyorum sakin gitme telkinleriyle birlikte simdi rengin hanim icinde ben iyi diyorum ama biri olumsuz bisey yasamistir o hic iyi doktor degil der ama ben denemeni tavsiye ederim daha baslardasin ben rengin hanima 17haftalikken muayene olmaya baskadimmrb canim benim seninde hayırlı olsun kuzum kaç haftaliksin nasıl oldu anlat biraz
ali hoca beni tip fakultesinde muayene etti bi kez rengin hanimda gelmişti çok hoşuma gitmişti dr... Bende dr arayisindayim canim güler yüzlü ilgili bi dr ariyorum
oyy masallah canim tehlikeli dönemi atlatmışsın saglikla alirsin ins meleklerini kucagina senin kuvöz önemli tabi tıpa gitmen iyi olmuş... Ben ilçedeyim canım gelip gitmesi sorun oluyor tipta bi kan tahlilinin cikmasini sabah 9dan aksam 5e kadar bekledim ali hocaya gösteremedim ertesi günü tekrar gitmek zorunda kaldık esimin izin sorunu da oluyor o yüzden işimi bitirip dönmek istiyorum ben tip fakultesi benim için olmaz yani oyle olsa ali acara devam ederim ordada 7,8saat bekliyoruz ilgi sıfır...
İnş bende en kısa zamanda hamiş kalırım
Anladm canim sen baya yarilamissin yolu cok sukur insallah sagliklada alirsin yavrunu kucagina. Ben 10 haftadayim feci gunler geciriyorm hic gecmeyecekmis gibi ama bunada sukur bebisim iyi olsun da.Aysel hanima gitmedim canim sanirim bitek medicana ve hospital kaldi gitmedigim zaten ama aysel hanimada gitmeyi dusunmustum bu doktoru bulmasaydim ona gidecektim nasil olduguna bi bakiyim diye ama benim kuvezede ihtiyacim olursa diye tip'i on planda tuttum allaha sukur sen memnunmussun ins sonuna kadar bi sorun yasamadan gidersiniz
ben bugun itibariyle 29+2yim makesef biraz zor geviyor(
Ben ilk rengin hanima gittigimde eyvah bu doktorda olmucak galiba dedim cok sert duruyodu sanki bisey desem kizip terslicek gibi malum bide ozel degil ya devletteki doktorlar genelde tersler ama muayeneye girdikten sonra cok tatli bi bayan oldugunu farkettim herseye guzelce guleryuzle cevap veriyor ben ozeldekilerin hicbirinden bu ilgiyi gormedim ha tabi kandir tahlildir bu tarz seylerde o bolumdekiler anlamiyla hay ben sizin dedirttirip ozeli aratiyorlar ama onada katlaniyorum artik hatta bana cep numarasini bile verdi bi sikintim olunca hemen arayabiliyorum ama tabiki doktor olayi bence kesinlikle sans isi ben bisuru doktor duyuyorum soyle iyi boyle iyi tam gitmeye karar veriyorum olumsuz bisey duyuyorum sakin gitme telkinleriyle birlikte simdi rengin hanim icinde ben iyi diyorum ama biri olumsuz bisey yasamistir o hic iyi doktor degil der ama ben denemeni tavsiye ederim daha baslardasin ben rengin hanima 17haftalikken muayene olmaya baskadim
gelelim hamileleigime benim bebeklerim ikiz canim ikiside kiz o sebepten son zamanlarim cok zor geciyor 27+0da cok nefesim daraliyor diye acile gittim meger dogum sancilarim varmis erken dogum tehdidim var bikac gun hastanede kaldim heyet raporu verdi doktor evdeyim cok az hareket etmeye calisarak yatarak geciriyorum gunlerimi ciger gelistiriciler yapildi suan dogumu engellemek icin tansiyon dusurucu ilac kullaniyorum(dogumu onlemek icin bu ikaclar kullaniliyormus) ama allaha sukur artik 30.haftamiza girdik icim daha rahat
oyy masallah canim tehlikeli dönemi atlatmışsın saglikla alirsin ins meleklerini kucagina senin kuvöz önemli tabi tıpa gitmen iyi olmuş... Ben ilçedeyim canım gelip gitmesi sorun oluyor tipta bi kan tahlilinin cikmasini sabah 9dan aksam 5e kadar bekledim ali hocaya gösteremedim ertesi günü tekrar gitmek zorunda kaldık esimin izin sorunu da oluyor o yüzden işimi bitirip dönmek istiyorum ben tip fakultesi benim için olmaz yani oyle olsa ali acara devam ederim ordada 7,8saat bekliyoruz ilgi sıfır...
Anladm canim sen baya yarilamissin yolu cok sukur insallah sagliklada alirsin yavrunu kucagina. Ben 10 haftadayim feci gunler geciriyorm hic gecmeyecekmis gibi ama bunada sukur bebisim iyi olsun da.
aysel hanimi dusunuyorum şimdilik hastane fiyatida uygun olursa devam edicem bakalım.... Tehlikeli dönem geçmiş derken canım senin ikiz ya erken doğuyorlar genelde masallah senin o dönem geçmiş demek istedim yoksa kucagima sağlıklı alana kadar ne olacağı hic belli olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?