ay canım işin de baya sıkıntılıymış ya, vardiyalı olmak zor hele de bayan olunca
vallahi aklından atmak kolay değil, insan kafama takmıyorum dese de illaki takıyor, 1 gün olmasa ertesi gün yine takıyorçalışmasan bir kaç gün ayrı kalın iyi gelir belki dicem ama çalışıyorsun da bilemiyorum ki canım ya
hoşbulduk canım, içimden geldiği gibi yazdım işte :)
sağlığım; ilk 1 ay mandalinadan tiksinerek, farkında olmadan geçirmişim, çünkü hiç hamilelik beklemiyordum. ihtimal bile vermiyordum. ama bir gün çok sevdiğim mandalini soydum soydum, 2 tane dilim yedim, içim kalktı, sonra 3.yü yerken tiksinince allah allah dedim, bu ne iş, hamilemiyim yoksa diyorum ama eşimle de gülüyoruz, yok artık hamileysem de 3 haftalık bebek tiksindirmez heralde diye :) sonra 1 hafta sonra başlayan bulantılar, aman allahım neydi onlar öyle. mide bulantıları, her gün kusmaktan içim dışıma çıkmıştı. sadece kraker yiyebiliyordum.a ama bir yandan da ateşim var burnum da akar gibi olunca, kesin üşüttüm diyorum. meğer bebek varmış :) sonra eczaneye gittik eşimle bir sabah, nurofen alayım dedim grip için, ama i,çimde de bi şüphe oluştu, bir de test dedim, eşim de bana kızıyor, durmadan test yapıyosun yok işte ne testi :) eve geldik yaptım testi, ikinci çizgi, gülmek ağlamak zıplamakla karışık değişik şeyler hissettim eşim inanmadı tabiyarın bi hastanye git de kan ver dedi adam da şaşırdı:) sonra dayanılmaz kusmalar, bulantılar, uykusuz ve bol kabuslu geceler, durmadan wc ihtiyacı derken 2 haftadır filan daha bulantılarım azaldı ama bu sefer de midemi boş bırakamıyorum :) illa her saat başı filan 1-2 lokma almam gerekiyor :) yoksa durdurabilene aşk olsun.
şimdi de bir bel ağrım var ki sormayın gitsinoturuyorum kalkamıyorum kalkınca 1-2 dakika dikilmeden adım atamıyorum, sakat gibi oldum ve inanılmaz canım yanıyor, yattığım yerde sağımdan soluma dönemiyorum o derece ağrılarım vra
ama yine de çok şükür, bebeğim sağlıklı olsun, şurda kaldı 5 ay :)) dayanıcam artık allahım onu bize sağ sağlim bağışlasında :)
canım faruk sükan dogum evinde gülgün köseoglu varmış bi git istersen bu arada topigime hoşgeldin
canım ne olsun ben vardiyalı çalışıyorum şu an işteyim 16:00/00:00 arasında çalışıyorum her hafta dönüyo işte .... bu arada 10 aydır bebiş istiyoruz ama hala tık yok yavrum ya ... smear testi yaprırdım kist felan yok doktor yumurtalarımıda gösterdi hatta.kullandıgım dogm kntrl hapı yüzünden gögsümden süt gibi bişi geldi prolaktinim 19 çıktı her adet döneminde baktırıyorum şu an 24 bu ay tekrar baktırcm doktr normal diyor tabiiiiiiiiiiiii bu arada eşimde keçi boynuzu kürü yapıyor ya ben bu kafamdaki bebiş fikrini nasıl atcam
iyi mi yani hımm bunu da aklıma alayım canım
canım bu kürü bir haftadan sonra her gün bir su bardağı içilecek ya, yine aynı yarım litre su ile mi yaptınız ölçüüyü azalttınız mı
canım eşin bir hafta kullansın snra bir su bardagından azcık fazla koy kürü hazırla 3 ay denesin bak görceksin çok faydası olcak yarım litre yapmadım yani ve hep taze olarak hazırlıyorum gece yatmadan içiyo
canım sen ne kadarlık evlisin
14 aylık evliyim
canım sen ne kadarlık evlisin
benim o kadar olmadı 7 ay oldu aaaaaaaaaaaaaaaaaa bugün ayın 22si ya bugün 7 ay olmuş:))) valla yazarken farkettim
benim o kadar olmadı 7 ay oldu aaaaaaaaaaaaaaaaaa bugün ayın 22si ya bugün 7 ay olmuş:))) valla yazarken farkettim
daha erken diyceksin biliyorum ama ne yapıyım dayanamıyorum böyle beklemeye evlenmeden 3 ay önce dgm kntr hapına başladım 9 ay kullandım bıraktım şimdide malum beklenen bebiş gelmiyo
benimde yaşım 29 olunca istiyorum bugünde ovulasyon günüm :) konyada nerde oturuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?