konyalı hamişler ve bebiş istiyenler tanışalım mı

canım ayrı kalın derken anlamadım baş başamı diosun

amin canım inşallah saglıklı bi bebişin olsun allahım nazardan korusun

hadi kızlar neyle ugraşıyorsunuz ayol bi gelinde yüzünüzü göreyim

canım nbr bebiş nasıl 4 aylıktı dimi allah bagışlasın nazarlardan korusun

slm kızlar ya nisanda yıllık iznim var 35 gün o zaman doktora gitmak istiyorum sizce bekliyim mi nisana kadar yoksa hemen gidiyim mi doktora gittigim zaman kimse ilgilenmiyo daha 1 sene olmamış diyorlar ne yapsam ki

anlaşıldı kimse beni duymuyo kime diyorum bi sohbet edemiyoruz konyalılar olarak niye kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

canım faruk sükan dogum evinde gülgün köseoglu varmış bi git istersen bu arada topigime hoşgeldin

iyi mi yani hımm bunu da aklıma alayım canım

canım bu kürü bir haftadan sonra her gün bir su bardağı içilecek ya, yine aynı yarım litre su ile mi yaptınız ölçüüyü azalttınız mı her gün taza hazırlanıyor bildiğim bir hafta dolmak üzere bizim yarım litre ile sabah akşamdı ölçü, şimdi günde bir bardak ya artacak kür haliyle nasıl yaptınız azalttınız mı su ve keçiboynuzu sayısını

Son düzenleme:
hürremi izliyordum giremedim
ya kızlar ben bebek istiyorumda kafamı takmayı bıraktım öyle aman aman çalışmada yapmıyorum açıkçası

canım eşin bir hafta kullansın snra bir su bardagından azcık fazla koy kürü hazırla 3 ay denesin bak görceksin çok faydası olcak yarım litre yapmadım yani ve hep taze olarak hazırlıyorum gece yatmadan içiyo

canım sen ne kadarlık evlisin

benim o kadar olmadı 7 ay oldu aaaaaaaaaaaaaaaaaa bugün ayın 22si ya bugün 7 ay olmuş:))) valla yazarken farkettim

ay daha çiçegi burnundasın yani allah tamamına erdirsin canım nazardan korusun bu arada benim mesaim bitiyo çıkmam lazım daha çok gelin topigime dertleşelim birbirimizi tanıyalım olmaz mı

daha erken diyceksin biliyorum ama ne yapıyım dayanamıyorum böyle beklemeye evlenmeden 3 ay önce dgm kntr hapına başladım 9 ay kullandım bıraktım şimdide malum beklenen bebiş gelmiyo

benimde yaşım 29 olunca istiyorum bugünde ovulasyon günüm :) konyada nerde oturuyorsun

kızlar hepinizi nanaklardan öptüm iyi geceler tatlı rüyalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…