konyalı hamişler ve bebiş istiyenler tanışalım mı

benimde yaşım 29 olunca istiyorum bugünde ovulasyon günüm :) konyada nerde oturuyorsun

bende martın 8 inde 28 yaşına gircem dünya kadınlar gününde yani ne şanslıyım dimi hadi öptüm yarın msj cvb yazarım eve gitcem canım

ben de öyle düşünmüştüm bir buçuk su bardağı koysam diye, keçiboynuzunu 4 taneden yapsak çok mu, malum ilk hafta yaptığımızda 6-7 tanedendi yarım litreye,
şimdi su azaldıkça oda azalır zannımca

kafamıza göre kürü değiştirmeyelim diye sordum canım bir hafta içirdim lakin diğer zamanlarda aynı ölçüyle yapsak yazık ziyan olacak her gün taza yapmak lazım biliyorum düşündüm yarı yarı azaltıp yapsam diye, o halde bir buçuk su ya 3,5-4 tane keçiboynuzu koysak olur sanırım

teşekkürler canım cevabın için.

canım ben ilçesindeyim merkezde degilim malesef sen nerdesin

günaydınnn kızlarrrr
ilçesindeyim demişsin hanğisindesin bende merkezde değilim bende ilçedyim ama ilçede yaşamak çok zor ladiklimisin canım ben kadınhanılıyım

canım hoşgeldin topigime bu arada durumunu yaz mutlaka merakta bırakma beni
canım benim dün hast. aradım ve kan sonucumu öğrendim 6459 olmuş maşallah dr u arayıp söyledim sonucumu iyi güzel gayet normal dedi.zaten bhcg 48 saatte 2 katına çıkarmış.yarın tekrar gelbi keseye bakalım dedi.bende tamam dedim.eşimle konuştuk akşam yani daha 2 gün önce bakıldı keseye çok küçük belliki tekrar gitmesekmi acaba dedik? ama bir taraftanda dr biliyor 2 düşük yaptığımı belki baştan böyle sıkı takip edip gereken neyse onu yapmaya çalışıyor! bilemedik kafamız karıştı?:44: bana bi fikir ver canım ya

tatlım çok sağol güzel dileklerin için.allahım isteyen herkese versin.ama hayırlısını ve sağlıklısını versin.evet gerçekten çok zor günler geçirdim.hep bulup bulup kaybetmek gerçekten zor...psikolojim bozuldu bi ara ama toparladım kendimi.asla isyan etmedim hep şükrettim.bundada bir hayır vardır diye.artık zamana bırakmıştım herşeyi.ama rabbimiz öyle merhametli ki,bize tekrar bi mucize daha verdi.çok şükür hamd olsun.inş allahım bunu kucağımıza sağ salim sağlıklı ve hayırlı bi şekilde almayı nasip etsn.seninkinide canım allahım bizimle beraber bütün bekleyenlerin yavrularını korusun,kavuştursun inşallah.canım 3 ltden fazla su içiyorum içimden gelmiyor ama mecburum.2 bardak süt içiyorum balık yemeye başladım meyve desen bol bol yani anlayacağın bu minikkuşa iyi bakıyorum.herşeyden önce allaha emanet yavrularımız.konuşuruz burdan bol bol ay çok iyi dertleşeceğim birileri var artık.kib.öpüyorum canım

gözün aydın cnm , içini ferha tut. bir de yeni hamile olunca benim de net görünmemişti doktor wc'ye çıkmadan sıkışıkken gel demişti :) ben de neredeyse patlayacakken gitmiştim o zaman kese görünmüştü :) öyle git sen de hemen görünsün :)

canım slm bende 4-5 tane falan koyuyorun dogru düşünmüşsün şekerim rica ederim ne demek hayatım umarım yardımım olmuştur

günaydınnn kızlarrrr
ilçesindeyim demişsin hanğisindesin bende merkezde değilim bende ilçedyim ama ilçede yaşamak çok zor ladiklimisin canım ben kadınhanılıyım

evet bitanem ilçede olmak çok zor ben seydişehirliyim yani daha uzaktayım sen kadınhanındamısn

canım öncelikle canını sıkma bak utrasona girmeden önce çok sıvı tüket eminim görünür allahım yardımcın olsun bitenem canım kafana takmamaya çalış dr sadece önlem alıyor bence bitanem gelişmeleri yaz bitanemkib

evet bitanem ilçede olmak çok zor ben seydişehirliyim yani daha uzaktayım sen kadınhanındamısn

sen seydişehirdemisin :) bende evlendim beyşehire taşındım eşim seydişehirli

hepinize iyi geceler anlaşılan gelen giden yok hadi hatuncuklarım nanaklardan öpüldünüz

evet canım kadınhandayım ben hele burası benim bulunduğdu yer resmen köy yeri oldu eşim tapuda memur ama hiç bir yere gitmek istemiyor
ha canım kadınlar kulübüne seydişehirden girenler var ama burayı daha gören olmadı sanırım :44::44::44::44:

hımmm kadınhanını biliyorum bi arkadaşım üniver orda okumuştu köy gibi derdi hep işin zor şekerim

benim eşimin büyükbabası zamandı burda yaşamış o yüzden seydişehirli sayılırız ama yine de konya bambaşka ben aslen konya merkezdeyim

ay öylemi canım ben seydişehirdeyim eeeeeeeee peki nie beyşehire taşındınız yavrum netcen beyşehiri gel seni seydişehire taşıyalım

canım benim eşimin büyükbabası zamanında seydişehire taşınmış bizde burayı bilince o yüzden eşim tercih etti iş sebebiyle burdayız aslen konyalıyım merkezden seydişehirden kimseyi bilmem

bugün regl tarihim 24 şubat ama daha regl olmadım bakalım durumu yazarım snr hoşçakalın çıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…