benimde yaşım 29 olunca istiyorum bugünde ovulasyon günüm :) konyada nerde oturuyorsun
canım eşin bir hafta kullansın snra bir su bardagından azcık fazla koy kürü hazırla 3 ay denesin bak görceksin çok faydası olcak yarım litre yapmadım yani ve hep taze olarak hazırlıyorum gece yatmadan içiyo
canım ben ilçesindeyim merkezde degilim malesef sen nerdesin
allahım yardımcın olsun canım arkadaşım sana dua edicem inşallah bebişinde bi sorun yoktur saglıkla sıhatle kucagına almayı nasip etsin allahım
canım benim dün hast. aradım ve kan sonucumu öğrendim 6459 olmuş maşallahcanım hoşgeldin topigime bu arada durumunu yaz mutlaka merakta bırakma beni
tatlım çok sağol güzel dileklerin için.allahım isteyen herkese versin.ama hayırlısını ve sağlıklısını versin.evet gerçekten çok zor günler geçirdim.hep bulup bulup kaybetmek gerçekten zor...psikolojim bozuldu bi ara ama toparladım kendimi.asla isyan etmedim hep şükrettim.bundada bir hayır vardır diye.artık zamana bırakmıştım herşeyi.ama rabbimiz öyle merhametli ki,bize tekrar bi mucize daha verdi.çok şükür hamd olsun.inş allahım bunu kucağımıza sağ salim sağlıklı ve hayırlı bi şekilde almayı nasip etsn.seninkinide canım allahım bizimle beraber bütün bekleyenlerin yavrularını korusun,kavuştursun inşallah.canım 3 ltden fazla su içiyorum içimden gelmiyor ama mecburum.2 bardak süt içiyorum balık yemeye başladım meyve desen bol bolcanım çok zor bir süreçten geçmişsin, hala daha da korkuların var çok normal . ama artık eskiyi düşünme, bak ne güzel rabbim sana hamileliği vermiş, inşallah sağ sağlim bebeğini kucağına alırsın, yani herkes için dua ediyorum, allah aratmasın kimseye, isteyen herkese hayırlı evlatlar versin, hepimiz yavrularımızı sağ sağlim kucağımıza alalım. artık moral bozma durduk yere, doktrlar da bazen ne söylediğini bilmiyor, insanın içine kurt düşürüyor. zaten daha çok küçük, minicik bir kese olacak çok normal. yani şöyle düşün, bütün insanlar aynı boyda aynı kiloda değil ki:) doğarken de kimi bebek 2 kilo doğuyor, kimi 3, kimi 4. önemli olan sağlıklı olsun, rabbim eli ayağı düzgün aklı yerinde sağlıklı evlatlar versin. sen canını sıkma, beslenmene filan dikkat et. günde 2lt ve üzeri su iç, kan dolaşımı için çok önemliymiş bana doktorum önerdi, hatta günde 3 lt içeceksin dedi ama 2yi filan ancak bulabiliyorum, 3 olmuyor daha havalar da serin olduğundan insanın canı pek su içmek istemiyor:) meyveni ye her gün, süt iç içebiliyorsan, içemiyorsan yoğurt ye ya da ayran yap, ben hiç yemek aramam normalde ama şimdi gündüzleri mecburen bebek için yiyiyorum. insan evladına kıyamıyor. :) inşallah hiçbir sorun çıkmayacak, sen de sağ sağlim alacaksın bebeğini kucağına, burdan da yazışıp birbirimize destek oluruz:)
canım benim dün hast. aradım ve kan sonucumu öğrendim 6459 olmuş maşallahdr u arayıp söyledim sonucumu iyi güzel gayet normal dedi.zaten bhcg 48 saatte 2 katına çıkarmış.yarın tekrar gelbi keseye bakalım dedi.bende tamam dedim.eşimle konuştuk akşam yani daha 2 gün önce bakıldı keseye çok küçük belliki tekrar gitmesekmi acaba dedik? ama bir taraftanda dr biliyor 2 düşük yaptığımı belki baştan böyle sıkı takip edip gereken neyse onu yapmaya çalışıyor! bilemedik kafamız karıştı?:44: bana bi fikir ver canım ya
ben de öyle düşünmüştüm bir buçuk su bardağı koysam diye, keçiboynuzunu 4 taneden yapsak çok mu, malum ilk hafta yaptığımızda 6-7 tanedendi yarım litreye,
şimdi su azaldıkça oda azalır zannımca
kafamıza göre kürü değiştirmeyelim diye sordum canım bir hafta içirdim lakin diğer zamanlarda aynı ölçüyle yapsak yazık ziyan olacak her gün taza yapmak lazım biliyorum düşündüm yarı yarı azaltıp yapsam diye, o halde bir buçuk su ya 3,5-4 tane keçiboynuzu koysak olur sanırım
teşekkürler canım cevabın için.
günaydınnn kızlarrrr
ilçesindeyim demişsin hanğisindesin bende merkezde değilim bende ilçedyim ama ilçede yaşamak çok zor ladiklimisin canım ben kadınhanılıyım
canım benim dün hast. aradım ve kan sonucumu öğrendim 6459 olmuş maşallahdr u arayıp söyledim sonucumu iyi güzel gayet normal dedi.zaten bhcg 48 saatte 2 katına çıkarmış.yarın tekrar gelbi keseye bakalım dedi.bende tamam dedim.eşimle konuştuk akşam yani daha 2 gün önce bakıldı keseye çok küçük belliki tekrar gitmesekmi acaba dedik? ama bir taraftanda dr biliyor 2 düşük yaptığımı belki baştan böyle sıkı takip edip gereken neyse onu yapmaya çalışıyor! bilemedik kafamız karıştı?:44: bana bi fikir ver canım ya
evet bitanem ilçede olmak çok zor ben seydişehirliyim yani daha uzaktayımsen kadınhanındamısn
sen seydişehirdemisin :) bende evlendim beyşehire taşındım eşim seydişehirli
evet bitanem ilçede olmak çok zor ben seydişehirliyim yani daha uzaktayımsen kadınhanındamısn
hepinize iyi geceler anlaşılan gelen giden yok hadi hatuncuklarım nanaklardan öpüldünüz
canım pc eşimdyedi ancak geldim
evet canım kadınhandayım ben hele burası benim bulunduğdu yer resmen köy yeri oldu eşim tapuda memur ama hiç bir yere gitmek istemiyor
ha canım kadınlar kulübüne seydişehirden girenler var ama burayı daha gören olmadı sanırım :44::44::44::44:
evet canım kadınhandayım ben hele burası benim bulunduğdu yer resmen köy yeri oldu eşim tapuda memur ama hiç bir yere gitmek istemiyor
ha canım kadınlar kulübüne seydişehirden girenler var ama burayı daha gören olmadı sanırım :44::44::44::44:
ay öylemi canım ben seydişehirdeyim eeeeeeeee peki nie beyşehire taşındınız yavrum netcen beyşehiri gel seni seydişehire taşıyalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?