- 22 Aralık 2011
- 761
- 103
- 323
ben sıkı örüyorum galiba canım devam edim dimi
ben sıkı örüyorum galiba canım devam edim dimi
tmm canim bu yelekleer senin verdigin gazla oldu valla
tmm canim bu yelekleer senin verdigin gazla oldu valla
yok canım belli değil ya
kızlar bebişim olsun istiyorum 9 aydır korunmuyoruz ama hala bebişim gelmiyor eşim acele etme üzülme nisana kadar bekliyelim diyor benim gücüm kalmadı hadi çıktıgım bu yolda ellerimden tutun birlikte yürüyelim
COLOR="#A52A2A"]sevo86
mrvcmn
flamekiss
cemile86muhammed emir(annesinin kuzusu geldi)
nimet42
yonnulu
esmerm
hayalim3 kelime
ossllem
havi1453 beklemede
saskinanne beklemede
sakaaar
xaysex beklemede
melihayigit
poisa beklemede
merhaba kızlar nasıl gidiyor hamilelikler bebişle riyidir umarım benim ara ara ağrılarım vardı geceleri rahat vermiyor oğluşum ama az kaldı inşallah
Canım Hikmet bey doğuma kendi giriyor mu?
selam kızla ryaa birşey sorcam konyada özel medline da doğum yapan varmı hastaneden memnuniyet durumunu bilen birde doğum ücretleri hakkında bilgisi olan var mı benim dr um o hastaneye geçmiş(
merhaba konuya yazalı biraz zaman olmuş ama size birşey sormak istiyorum, doğumunuzu yapmışsınız öncelikle Allah analı babalı hayırlı ömürler versin bebişinize.. soruma gelecek olursak konya medline hastanesinde mi yaptınız doğumu?
Canim saol,evet medline da yaptim doğumumu
teşekkür ederim cevap verdiğin içinbende fuat demire gidiyorum o hastanede, hasteneden memnun kaldınız mı?odaları nasıldı? sizin doktorunuz kimdi? doğum şekliniz nasıl oldu? yani biraz çoğaldı sorularım
sevgiler..
çoğalması normal canım ilk çocuksa birde.)odalar temiz özellikle tek kişilik istedik biz yok demişlerdi ama sonra verdiler hastanenin dr sekreterleri çok yardımseverler ama hemşire ve ebeleriçin aynısını diemem canım ben 3 gece kaldım devlete gitseydim dedimd.dr seçimimde yanlış oldu tülin hanım dı1 gün suni sancı verdi açılma yok,sancı yoktu ertesi gün acil sezeryana aldı
evet ilk bebek :) tülin hanımı da hep çok iyi duydum,ama işte kişiden kişiye göre değişiyor düşünceler,onun için doğum yapanlarla konuşmak gerekiyor sanırım, çünkü doktorlar kendilerini o zaman gösteriyorlar, fuat beyle ilgili hep olumlu duydum ama işte benim normal doğum takıntım var galiba biraz hiç denk gelmedim fuat beyde normal doğum yapana. keşkesiz doğum için kurs almayı düşünüyorum, bakalım orda biraz rahatlarım umarım.
selam kızla ryaa birşey sorcam konyada özel medline da doğum yapan varmı hastaneden memnuniyet durumunu bilen birde doğum ücretleri hakkında bilgisi olan var mı benim dr um o hastaneye geçmiş(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?