konyalı hamişler ve bebiş istiyenler tanışalım mı

Kızlar merhaba :) Konyada DR.ALİ ACAR'ın özel müayenesinin adresini bilen var mı?

merhaba kızlar nasıl gidiyor hamilelikler bebişle riyidir umarım benim ara ara ağrılarım vardı geceleri rahat vermiyor oğluşum ama az kaldı inşallah

merhaba kızlar nasıl gidiyor hamilelikler bebişle riyidir umarım benim ara ara ağrılarım vardı geceleri rahat vermiyor oğluşum ama az kaldı inşallah

Selam. .iyiyiz cok şükür benim de ara ara agrilarim oluyor ee normalmis.. gece gündüz kuduruyor benim oglan. Gun sayiyorum artik resmen ben.

selam kızla ryaa birşey sorcam konyada özel medline da doğum yapan varmı hastaneden memnuniyet durumunu bilen birde doğum ücretleri hakkında bilgisi olan var mı benim dr um o hastaneye geçmiş(

selam kızla ryaa birşey sorcam konyada özel medline da doğum yapan varmı hastaneden memnuniyet durumunu bilen birde doğum ücretleri hakkında bilgisi olan var mı benim dr um o hastaneye geçmiş(

merhaba konuya yazalı biraz zaman olmuş ama size birşey sormak istiyorum, doğumunuzu yapmışsınız öncelikle Allah analı babalı hayırlı ömürler versin bebişinize.. soruma gelecek olursak konya medline hastanesinde mi yaptınız doğumu?

Canim saol,evet medline da yaptim doğumumu

Canim saol,evet medline da yaptim doğumumu

teşekkür ederim cevap verdiğin içinbende fuat demire gidiyorum o hastanede, hasteneden memnun kaldınız mı?odaları nasıldı? sizin doktorunuz kimdi? doğum şekliniz nasıl oldu? yani biraz çoğaldı sorularım
sevgiler..

çoğalması normal canım ilk çocuksa birde.)odalar temiz özellikle tek kişilik istedik biz yok demişlerdi ama sonra verdiler hastanenin dr sekreterleri çok yardımseverler ama hemşire ve ebeleriçin aynısını diemem canım ben 3 gece kaldım devlete gitseydim dedimd.dr seçimimde yanlış oldu tülin hanım dı1 gün suni sancı verdi açılma yok,sancı yoktu ertesi gün acil sezeryana aldı

evet ilk bebek :) tülin hanımı da hep çok iyi duydum,ama işte kişiden kişiye göre değişiyor düşünceler,onun için doğum yapanlarla konuşmak gerekiyor sanırım, çünkü doktorlar kendilerini o zaman gösteriyorlar, fuat beyle ilgili hep olumlu duydum ama işte benim normal doğum takıntım var galiba biraz hiç denk gelmedim fuat beyde normal doğum yapana. keşkesiz doğum için kurs almayı düşünüyorum, bakalım orda biraz rahatlarım umarım.

canım bende tülin hanımın gülen yüzüne kaldım çevremden çok dediler gitme diye dinlemedim hatta kadınlar arasında sezeryancı diye konuşuluyor hakkında doğumdan sonra iyice farkına vardım bunun(hep bana normal doğum yaparsın dedi bende öyle hazırlamıştım kendimi ama farklı şekilde suni sancı verdi 2 doğumu yaşattı bana boşyere ameliyat masasına gittiğimde ölmeyi istedim o denli psikolojim bozuldu
bence her ikisinde de hazırlıklı ol derim canım

Canim ben anne olamadim ama konyada fuat demiri tek gecerim gercekten super bi.doktor hsg mi o cekti agrim bile olmadi ilgili bindoktor bence git.bende sana bisey sorcam benim esimin degerleri dusuk ameliyat oldu 2yil.once carsamba konyaya gitcez egitim ve arastirmadan uroloji doktorundan sira aldik onerebilecegin bi urolog var mi

Kizlar hemşerilerim ne olur yardim edin kimyada bildiğiniz bi urolog var mi
Eğitim ve araştırma hastanesinde tüp bebek yaptıran var mi
Medicanada tüp bebek düşünen var mi çok çaresiz kaldim ne.olur yardim edin çarşamba Esim tahlil vgerçek dualariniza ihtiyacimiz var değerler iyi gelirse inşallah en azından asilama yapilir eğer kotu gelirsettüp bebek yapilir sanirim ama tüp bebegin tutup tutmayacagida belli değil herşey Rabbime kaldi YARDIMCINIZ olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…