Mavili olan rende modeli yakadan baslayip altina koyabilirsin ornegi canim. Digeride yildiZ modeli nette videolari falan var bak istersen.
Hayirli olaun canim. Cok sevindim. Yeni bi hamisimiz daha oldu.
Benim yumurtlama sorunum yoktu ama bundan once sorunlu gebelik gecirdim bebeğim karnimda oldu.
Biliyorsun ben hastanede cok yattim ilk 4 ay ebelerun hepsini de taniyorm nerdeyse cok iyilerine raatladim ama gecen enfeksiyon dan yattim gece nst baglaniyorm araliklarla o gece nöbetçi ebeyi yolacaktiim nerdeyse. Beni nst bağlayıp unuttu gitmiş uyumuş icerde: sans canim bazende ben hastaneyi pek sevmiyorm ama doktor icin orda dogurcm inş. Aysel hanim dogumda cok ilgiliymis arkadasim dogum yapti kendiside. Acaip gaz veriomua basaricksin aferim fln die :)
nasip inşallah tutunur değer bana düşükmüş gibi geldi ama ben doktor değilim tabi :)))
bakayim canim ya benim yelekler hep minik oldu kac ilmekle baslamak gerek baksana hep acemi isi oldu
bunlarda digerlerii
Adetin kac gun gecti canim.. takilma bunlara bebişin sıkı sıkı tutunur ins annesine. Doktora göstermedin daha demi
ataturk yelegide cok güzel olmuş canim yaa onuda kendin yaptin bunun bi farkli modelini annem yapicak seninkide cok hos acaba ben becerebilir miyim kii
Ay valla seninkilerde gayet guzel olmua canim eline saglik. Valla hele beyaza bayildim. Ilmek ele gore değişir canim..ben 90 100 falan basliyorm 6 aydan sonra giyileck gibi oluyor. Kucuk yapmadm bende pek yaz oldugunbunlarda digerlerii
Saol canim.Gecmis olsun canim benim...
5 gün geçti canım
Ay valla seninkilerde gayet guzel olmua canim eline saglik. Valla hele beyaza bayildim. Ilmek ele gore değişir canim..ben 90 100 falan basliyorm 6 aydan sonra giyileck gibi oluyor. Kucuk yapmadm bende pek yaz oldugun
Saol canim.
Doktor aoyler bakalım degerinin nasil oldugunu şimdiden takma canim
anladim canim bende en son yuz ortusu yaptim kenarina igne oyasi falan benimde elim bosaldi bu ataturk yeleginden mi baslasam o gri de çok hos ipinin markasini hatirliyo musun canim
anladim canim bende en son yuz ortusu yaptim kenarina igne oyasi falan benimde elim bosaldi bu ataturk yeleginden mi baslasam o gri de çok hos ipinin markasini hatirliyo musun canim
bu modeli nerden basliyoruz canim nasil cogaltiyoruz hic delik yokda... Birde himalayanin bebe yunu mu dicez
bu modeli nerden basliyoruz canim nasil cogaltiyoruz hic delik yokda... Birde himalayanin bebe yunu mu dicez
tmm canim cok sagolbu modeli nerden basliyoruz canim nasil cogaltiyoruz hic delik yokda... Birde himalayanin bebe yunu mu dicez
Canim etek ucundan baslaniyor ben arttirmalari son ilmegin icinden cekerim onun icin muntazam olur delik olmaz. Himalaya anti acing bebe yunu cnim.
tatlimmm mrb bana gri yelegin bi kac fotosunu daha atar misin etek ucunu birde arkasini kac ilmekle basladin onu kacla devam ettin arkasi kac ilmek birde ayrintili yazabilir misin sana zahmet olmazsaGunaydinlarrrrr kizlarrr..
coooookkk teşekkür ederim canım benim ya bi yelek basladim o bitsin hemen basluxam ipini bile aldim
coooookkk teşekkür ederim canım benim ya bi yelek basladim o bitsin hemen basluxam ipini bile aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?