konyalı hamişler ve bebiş istiyenler tanışalım mı

Mavili olan rende modeli yakadan baslayip altina koyabilirsin ornegi canim. Digeride yildiZ modeli nette videolari falan var bak istersen.

Hayirli olaun canim. Cok sevindim. Yeni bi hamisimiz daha oldu.

nasip inşallah tutunur değer bana düşükmüş gibi geldi ama ben doktor değilim tabi :)))

Gecmis olsun canim benim...

bunlarda digerlerii
Ay valla seninkilerde gayet guzel olmua canim eline saglik. Valla hele beyaza bayildim. Ilmek ele gore değişir canim..ben 90 100 falan basliyorm 6 aydan sonra giyileck gibi oluyor. Kucuk yapmadm bende pek yaz oldugun
Gecmis olsun canim benim...
Saol canim.
5 gün geçti canım

Doktor aoyler bakalım degerinin nasil oldugunu şimdiden takma canim

inşallah nasipten öte köy yok ..her şey Allah tan

anladim canim bende en son yuz ortusu yaptim kenarina igne oyasi falan benimde elim bosaldi bu ataturk yeleginden mi baslasam o gri de çok hos ipinin markasini hatirliyo musun canim

Ben igne oyasi fln bilmiyorum canim yuz ortumuzu annem yaptı benim. Ip himalaya canim. Yaparsin valla çok kolay

bu modeli nerden basliyoruz canim nasil cogaltiyoruz hic delik yokda... Birde himalayanin bebe yunu mu dicez

Canim etek ucundan baslaniyor ben arttirmalari son ilmegin icinden cekerim onun icin muntazam olur delik olmaz. Himalaya anti acing bebe yunu cnim.

Canim önleri 3 ilmek basladm sagdan soldan her aira arttirdim 34 ilmek olunca duZ devam ettim. Kol ve yakaya gelince gene sagdan soldan birer keatim. 15 ilmek biraktim omzu. Arkayi 65 basladim. Kol kismindan 5 er ilmek kestim. Bu kadar canim. 4 nolu sisle ördüm. 1 yasinda falan giyer bunu

Eklentiler

• $1399391719920.webp
    31 KB · Görüntüleme: 66
  • $1399391758469.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 69
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…