konyalı hamişler ve bebiş istiyenler tanışalım mı

Mrb kiscelerrr dün zorlu bi gün geçirdim sancilarim vardı daha çok minik yawrum dua edin bana

Kizlar kadin doguma gittik takvimime bakmayin 3 haftalik tutunmaya calisiyor dedi ultrasonla bakip..progestan ve folik asit verdi...10 gunde rapor verdi.sadece tuvalete kalkacaksin dedi...su an yanimda kimsem yok o yuzden kalktim yemegimi yaptim. O kadarinda sorun olmaz dimi.

Gecmis olsun canm bisicik olmaz ins. Yavaş hareket et. Fazla dolanma. Bebegin tutunur ins. Sana.

canim dinlene dinlene yap ayakta fazla kalma ins biseycik olmaz rabbim korusun

Ben da Konya'dan daha 5 haftalık hamileyim inş daha kese görünmedi Çarşamba bakılacak inş görünür heyecanla bekliyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım nasılsın doktora gittin mi bebişin inş iyidir benimki bütün günümü alıyor telefonu elime bile alamıyorum senide merak ettim ne yaptın diye

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben buralardayim.. sabhtan beri koşturup duruyorm ramazana malum misafirim var dondurucuya bazi hazirliklar yapiyorum sirtim koptu oluyorm.(

aman kuzun ya kiyamammm sana hep o kv dimii yapma bisey ya o yapsin sen ye su halinle yazık değil canina

Aman canim boşver allasen brn simdi hazirliyip dolaba atıyorum. O gun pişirmez bile ay kalkipta. Bende o günler cok agir olacam hepsi üstüme kalmasin diye az az kapiom iate mecbur. Sen napiosn doktora ne zaman gitcen

Canim elden ele değişir orguw ama öyle cok sivri de gorunmuyor.. Senin elin topluymus biraz canim benim elim yayvandir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…