bende ormicem diyodum duramadim hele
bende ormicem diyodum duramadim hele
ayy hadi gözün aydın cabin rabbim tamamına erdirsinbende canımem diyodum duramadim hele
Hemserim sonunda oldu bebism :)
ayy hadi gözün aydın cabin rabbim tamamına erdirsin
Mrb kiscelerrr dün zorlu bi gün geçirdim sancilarim vardı daha çok minik yawrum dua edin bana
sagol canim iyiyim biraz rahatlattı ilaçlar artık çok dikkat etmem gerekecek galiba
hicrancım çok sevindim canım hamile olduğuna çok istedik rabbim nasip etti. Inşallah olay bi doğum yaparsın ve meleğini kucağına alırsınsagol canim iyiyim biraz rahatlattı ilaçlar artık çok dikkat etmem gerekecek galiba
Kizlar kadin doguma gittik takvimime bakmayin 3 haftalik tutunmaya calisiyor dedi ultrasonla bakip..progestan ve folik asit verdi...10 gunde rapor verdi.sadece tuvalete kalkacaksin dedi...su an yanimda kimsem yok o yuzden kalktim yemegimi yaptim. O kadarinda sorun olmaz dimi.
sagol canim benimmmm sen ne yaptin buyudu mu minik
canim dinlene dinlene yap ayakta fazla kalma ins biseycik olmaz rabbim korusunKizlar kadin doguma gittik takvimime bakmayin 3 haftalik tutunmaya calisiyor dedi ultrasonla bakip..progestan ve folik asit verdi...10 gunde rapor verdi.sadece tuvalete kalkacaksin dedi...su an yanimda kimsem yok o yuzden kalktim yemegimi yaptim. O kadarinda sorun olmaz dimi.
Ben da Konya'dan daha 5 haftalık hamileyim inş daha kese görünmedi Çarşamba bakılacak inş görünür heyecanla bekliyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aman kuzun ya kiyamammm sana hep o kv dimii yapma bisey ya o yapsin sen ye su halinle yazık değil canina
aman kuzun ya kiyamammm sana hep o kv dimii yapma bisey ya o yapsin sen ye su halinle yazık değil canina
slm canim dediğin ölçülerde basladim 3 ilmek sagdan soldan her sırada artirarak 34ilmek yaptim sanki benim ki çok sivri oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?