Konyalı Mart Anneleri Haydi Burada Toplanalım mı?

ya canım inan doktorlar o kadar farklı kii, önceki doktorum (Mustafa Ulusoy) ben hamile kalamadım bi sene kadar, gittik eşimle, tahliller felan herşey normal çıktı, rahim filmi çekmem lazım dedi, ok dedik çektirdim (berbat bişeymiş :((( ) ondada normal çıkınca 1 buçuk senelik evlikyken tüp bebek yapalım demişti, eşimde çok sinirlenmişti daha kaç senelik evliyizde diye, sonra zaten bi daha gitmedim verdiği ilaçlarıda içmedim ki ilaçlar kist yaptı onun sıkıntısıyla uğraştım, kendiliğinden hamile kaldım gittim test yaptım hamileyim diye inanmadı :)) kan tahlili istedi vs... herneyse sonrada takibinde girdim hani beni bünyemi biliyor diye:)) şeker yüklemesi yapmadı, heryerim şişti, bıraktım sonra Hikmet beyden çok memnun kaldım ben...

ama dediğim gibi doktorlar çok farklı Mustafa beyden memnun olanlarda var ben memnun kalmadım, Hikmet beyden memnun olarlar var sen memnun kalmamışsın kaydirigubbakcemile3 Allah hakkımızda hayırlısını versin

amin canım.ALLAH opuyorumnanaktangönüllerimize göre versin.

ben başkent hastanesine gittim emel hanım a ama memnun kalmadım bende normal doğum istemiyorum bunu konuşmadık daha nasıl tepki verir bilmiyrm çok kararsız kaldım

sözümü şimdi geri alıyrm kontrol için gittim kordon dolanması vardı 31 haftalık doğum yaptım kızım DURU şimdi ii başkent hastanesini ve oradaki tüm doktorlara güvenin

selam ben de konyadayım ve 2010 kasımda doğum yaptım ben özgül,oğlumun adı muhammet.neden bir etkinlik oragnize etmiyosunuz ki?

selam ben de konyadayım ve 2010 kasımda doğum yaptım ben özgül,oğlumun adı muhammet.neden bir etkinlik oragnize etmiyosunuz ki?

merhaba özgül, öncelikle bebeğine uzun sağlıklı mutlu bir ömür dilerim, Allah analı babalı hayırlı büyütmeyi nasip etsin canım....

etkinlik konusunda bizler istedik ama bi türlü denk gelmedi, ama ben her türlü etkinliğe açığım:)))

merhaba özgül, öncelikle bebeğine uzun sağlıklı mutlu bir ömür dilerim, Allah analı babalı hayırlı büyütmeyi nasip etsin canım....

etkinlik konusunda bizler istedik ama bi türlü denk gelmedi, ama ben her türlü etkinliğe açığım:)))

selam canım:d anlaşılan konyalı anneler baya tembeliz:)teşekkür ederm canım inşallah,senin oğluşuna da güzel ve sağlıklı ömürler versin Rabbim

selam canım:d anlaşılan konyalı anneler baya tembeliz:)teşekkür ederm canım inşallah,senin oğluşuna da güzel ve sağlıklı ömürler versin Rabbim

teşekkür ederim tatlım :))) amin... sağlıkları yerinde olsunda gerisi boş....
aslında tembellikten deil de denk gelmedi :))) neyse inş buluşurz bi gün çocuklarlar birlikte... emel iyi olsunda ayarlayalım biz bi :)))

teşekkür ederim tatlım :))) amin... sağlıkları yerinde olsunda gerisi boş....
aslında tembellikten deil de denk gelmedi :))) neyse inş buluşurz bi gün çocuklarlar birlikte... emel iyi olsunda ayarlayalım biz bi :)))

neyse canım inşallah denk getiririz ama benim oğlan şidmilik çok küçük biraz daha büyüsün seninki gibi maşallah :nazar:büyük diil.benim oğluşum daha 49 günlük:s birazcık daha büyüsün ki toplanınca rahat rahat muhabbetin dibine vuralım:8:

neyse canım inşallah denk getiririz ama benim oğlan şidmilik çok küçük biraz daha büyüsün seninki gibi maşallah :nazar:büyük diil.benim oğluşum daha 49 günlük:s birazcık daha büyüsün ki toplanınca rahat rahat muhabbetin dibine vuralım:8:

tabi tabi büyüsün paşa önce bi :))) inşallah canım

uzun zamandır kimse yazmamış benim kızım 1 yaşına girecek az kaldı konyalı anneler büyüttüler bebişleri ama buluşma olmamış çumra dayım bende buluşma olursa çalışıyrm fırsatım olursa gelebilirim bende sevgiler

arkadaşlar bende konyaya taşınıyorum..ev bulamadık ama manolya konakları diye biyer varmış ordan bakıyor eşim..haftaya inşallah ordayız..

:) burdayım burdayım:))))) duymadım canım manolya konaklarını nerdeymiş mevki olarak?

merkezi bi yerdeymiş, kolay öğrenirsin canım merak etme... :))) görüşürüz inşallah

sen çalışıyorsun sanırım..bende evde olucam eşim zaten haftanın 2-3günü evde olmayacak napıcam bilmiyorum.ilk kez başka bir şehre taşınıyoruz ama 1buçuk sene kalıcaz fazla değil.

SELAM
bende konyada oturuyorum uzun zamandır ve temmuz annesi olucam inşallah
hastane ve dr tavsiyelerinize ihtiyacım var..

merhaba millet oğlum bronşialitten 1 hafta hastanede yattı:S 2 haftadır da çekiyor zavallım:(yeni gelen arkadaşlara hoşgeldin diyorum.

evet canım ben çalışıyorum kampüste.... kolay alışırsın merak etme, 1,5 yıl hemen geçer...

canım geçmiş olsun bebeğine, ay bu ara bütün çocuklar hasta ya:((( aman kuzular hasta olmasın....

canım sanada şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum, inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder Allah, ben selçuklu hastanesine gittim, hikmet karabacaktı dr.um, epidural sezeryan oldum çok memnun kaldımhem hastaneden hem hocadan... tavsiye edebilirim sanada

evet canım ben çalışıyorum kampüste.... kolay alışırsın merak etme, 1,5 yıl hemen geçer...

canım geçmiş olsun bebeğine, ay bu ara bütün çocuklar hasta ya:((( aman kuzular hasta olmasın....

canım sanada şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum, inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder Allah, ben selçuklu hastanesine gittim, hikmet karabacaktı dr.um, epidural sezeryan oldum çok memnun kaldımhem hastaneden hem hocadan... tavsiye edebilirim sanada
saol canım benim :)öyle valla salgın var:(

Back
X