Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel ablalarım güzel kardeşlerim ne güzel demişsiniz inanınbu yazıklarınızı kuzenime tek tek okutturacam birde kız tutturdu beni istemeye gelince tek taş alın diye öyle ucuzunuda istemedi 1500 tl tek taşa verdiler sonra kız dediki ben iş yerimde takmam patron görürse işten çıkarır neden dedik evlenceğimi anlayıp işte kısa süre çalışacağımı anlar işten çıkarır dedi çünkü evlenince başka şehire gidecek kız bizde dedik o yüzük takılınca çıkmaz yok takmam patron işten atar dedi o zaman takmıyacaktın neden aldırdın ilginç ilginç insanlar yaa
Öyle mi
Benim görümcem konyalılarla nişanlandı, nişanı bizimkiler yaptı. Keklendik mi
Şaka bir yana
Bence artık herkes işine geleni uydurup 'bizde adet bu' diye karşı tarafa yutturmaya çalışıyor
Son günlerdeki bölgeydi memleketti konularından anladığım bu. Abuk subuk şeyleri bir şehre veya bölgeye mal etmek çok saçma. İnanmak ta bi o kadar saçma bence .
Aynen Kader, işine geldiği gibi adet bu diyorlar, birde karşısındaki insanın iyi niyetini görünce adetleri töreleri çıkarlarına göre değiştiriyorlar. Kul hakkına giriyormu bu durum acaba? :)
Yurt dışını bilmem ama Türkiyenin her yerinde nişanı kız tarafı yapar, imkanlarının yettiği ölçüde tabi.
benim memleketimin tümünde değil ama sadece bir ilçesinde de '' süt hakkı '' diye bir para istiyorlar erkek tarafından süt parası da annesi kızını onca zaman emzirmiş de bunun hakkını erkek tarafının vermesi gerekirmişmemleketimin merkez ilçesi ve diğer ilçeleri bu bahsettiği tek ilçeden kız almak istemezler hem bu yüzden hem de ilçe olarak tuhaf insanlar olduklarından
Valla recep ivedik gibi yogggg ya diyorum ben bu ise.emzirmesin o zaman
AKIL VAR mantik var emzirdigi kendi cocugu. Insan kendi cocugu ustunden para kazanir mi ?cocugu dogururken bize mi sormus ? Hem erkek cocuklatini emzirmeyip ac mi birakiyorlar ? Yoksa gelinden de sut parasimi istiyorlar. Insanlar artik iyice cildirdi.aman kiz olsun bekaretin korusun eli is yapsinda biz onu nasilsa akillu bir turk erkegine satariz diye dusunuyorlar.
Biz adetlere göre bile yapmadık, ben nişan kıyafetimi bile kendim almış insanım.
Kendi üstüne düşeni yapmayıp başkasına yıkan, üstüne birde en iyisinden en pahalısından diye tercih belirten insanlara şaşıyorum. İnsan da biraz yüz olur.
Böyle saçma şeye de adet değil görgüsüzlük , aç gözlülük denir benim bildiğim.
allah yardımcıları olsun.abimi nişanladık kızın çeyizini resmen biz yaptık.bizim adetlerimizde böyle dediler.şimdi oğullarını nişanladılar adetlerimizde böyle diyip üzerimize yıktıkları şeyleri şimdi kız tarafına yıkıyorlar.haysiyetsizliktir bu akıllılık değil.benim babam düğünde şerefi ile kafası dik gezdi.para yiyilir gider ama insan onuru ile yaşamalı