Kopamiyorum bu adama bagimliyim :(

Önceleri cok kizim olmasini istememe ragmen artik iyikide olmamis diyorum... Kitlar neden böyle oluYor? Hicmi gururunuz yok? Hicmi kendinize güvenmiyorsunuz? Tamam yasamissiniz biseyler olmamis, hatta gözünüz acilmis bitmis, ne güzel iste, daha belanizimi ariyorsunuz? Kendinize ugraslar bulun, sosyallesin, yasiniz okadar genc ki, gezin, tozun, eglenin... Yeni kisilerle tanisin, askin ne oldugunu anlayin... Okula yogunlasin, bi meslek yapin... Geleceginizi planlayin, berbat etmeyin...

herkes yasadigini hakedecek diye bsy yok, imtihan dunyasindayiz, oyle olsaydi Peygamberimiz turlu acilar cekmezdi.. demek haketmekle ilgisi yok..
yalniz, 'evlenmis benden once, yasayacagini yasamis, bana layik degil' ifadelerin cok yanlis.. o adami kendine layik gormemen, adam olmamasindan kisiliksiz olmasindan oturu olabilir ama sirf o evlendi ben evlenmedim bana layik olamaz diye dusunme, hata edersin, kimin ne yasayacagi belli olmaz, insaallah sen mutlu olacagin kisiyle evlenirsin..

Son düzenleme:
Bir gün gelecek, o adamla evlenmediğiniz için Allah'a her gün şükredeceksiniz. Ama şimdi bilmiyorsunuz... İnşallah, yakın zamanda karşınıza kendini gerçekten değerli hissedeceğiniz birisi çıkar.

Aminn tek istedigim bu ama bu pislik yuzunden hic umudum kalmadi sanki karsimakim cikarsa ciksin benimle oynama pesinde olacakmis gbi geliyor yada ben artik kimseye guvenemem kimseyi hayatima alamam gbi geliyor

Bugun biraz daha iyim beni kullanmasina izin vermiycem ama onun yuzunden insanlara olan guvenimi kaybettim duygularim incindi buna uzuluyorum.

Bu adam cok zor bi zamanimda benim karsima cikti babam hapisteydi zor gunler geciriyordum burda yalnizdim sonra geldi ve beni hayata bagladi. Ama hisleri duygulari samimi degilmis kullanilmisim, kandirilmisim benim uzuldugum tek sey bu. O kadar mi aptalgorunuyorum neden benle oynadi benim yasama sevincimi umutlarimi herseyi aldi goturdu kimseye guvenmiycem artik

Cok tesekkur ederim guzel yorumun icin o kadar iyi anlamissin ki beni. Hissettiklerim tamamen bahsettiklerinden ibaret . 4 ay oldu ayrilali ilk 2 ay iyiydim mutluydum cunku onu beynimde bitirmistim onla ilgili hicbisey yoktu kafamda son 2 aydir boyleyim cunku muhatap oldum o pislikle igrencliklerini ogrendim duyduklarim, yaptigi duygu somuruleri hepsi tekrar beni bu hale getirdi bundan sonra asla muhatap olmiycam 2 ay once nasilsam simdi de oyle olucam. Benim bu durumda olmamin tek sebebi bosluk. Keske beni sevse eskisi gibi olsak diye dusunuyorum cunku yalnizim bosluktayim ama o diger cocukla birlikteyken bu hic aklima gelmiyordu. Demek ki bendeki sevgi degil aliskanlik, saplanti, bosluktan ibaret. Bahsettigin sureleri ve kitabi okuycam tesekkur ederim :)

Intihar etmeyi dusunuyorum. Dayanamiycam artik. Hersey hazir. Mektup yaziyorum. Acım son bulacak.

canım ben bu sureleri geceleri kısık volümde sabaha kadar dinliyorum yani kısık volüm olduğu için uyuyabiliyorum ve normalde ben uyumakta güçlük çekerdim Allah a şükür bunları dinlediğimden beri uyuma sorunum kalmadı. sana link göndereyim
dinlemenin dışında günde 7 defa Duha suresini okumakta çok faydalı

Kafayi yemissiniz belli... Edin intihar ne olacak? Iki damla göz yasi bile dökmeyecek, zaten eski esi hazirda mutlu mesut devam yasiycak... Peki ya aileniz? Sizi sevenler? Bununla nasil yasiycaklar? Onlari hicmi düsünmüyorsunuz? Siz ölüp gidince onlarin hali ne olacak, bi serefsiz icin deger mi? Hem intihar günah bide öteki dünyada hesap vereceksiniz... Kimin icin, ne icin? Kendinize gelin allah askina yaaa...

Intihar etmeyi dusunuyorum. Dayanamiycam artik. Hersey hazir. Mektup yaziyorum. Acım son bulacak.

Yavrum evladim sen aptallikta cigir acmaya dogru gidiyorsun.

Bak bu herif bir zibidi, bir o..u cocugu bunu eminim sen de anlamissindir. Deger mi, yani sen olsen arkandan aglamaz bu herif, umursamaz da , ugruma olenler var der totosu kalkar o kadar, sen de mezara girdiginle kalirsin. Yazik degil mi hayatina, onunde ne guzel gunler olacak daha.

Haydi her seyi gectim, seni doguran anneyi dusun, morga ölünü görmeye gelmesini ister misin ? Bunu ona yapmaya ne hakkın var ?

Allahın aşkına yeter, bu herifi bırak, dünyada adam mı yok ? Gencecik kızsın , önüne kimler kimler çıkar ? Yurtdışında ne adamlar var, manken gibi , bu herif de allah bilir kara , kıllı bir şeydir, git yaşıtın hanslarla takıl, yaşıtın Türklerle takıl.....Sen el ele tutuşacağın gençlik flörtü yaşamalısın , önceki konuna da yazdım kürtaj, boşanma , aldatma , eski karı gibi zırvalarla neden kendini yoruyorsun, hiç uygun mu sence senin yaşındaki bir genç kzıın böyle şeylerle muhattap olması ? Kendini , duygularını iğrenç bir herif için neden yıpratıyorsun ? Ben 27 yaşındayım, yarı yolda bırakıldım, her şey başıma geldi ama senin kadar yıpranmadım, yapma bunu kendine.

Şu konuya en az 10 kadın yorum yazdı ama senin kulaklarına girmemiş bile.

Son düzenleme:
Sevgiye aç bir yapın olduğunu ve ergenliğini henüz atlatamamış biri olduğunu düşünüyorum. Acaba ailevi problemlerin mi var ? İleride kendine kızacak, belki kendinden nefret etmene sebep olacak eğilimler içindesin. Sevgi boşluğun var ve bunu doldurmak için olur olmadık insanlarla takılıyorsun. O an karşına kim gelse ona kendini aşık zannedeceksin bu sevgi açlığın yüzünden, bu yüzden aşk sandığın şeyi o adama karşı kişisel algılama sakın. O adamı sevdiğin yok, o adamın da seni sevdiği yok bunu kabullen. Bu yaşlarda elbet sevgilin olacak ama kendine gerçek hayattan ve karakterli bir adam bul. Yoksa geriye dönüp baktığında pişmanlıklardan başka birşey göremeyeceksin.

hay Allah müstahakkını versin emi cherry kız şu yurtdışındaki manken gibi çocuklardan ayarlanasana bana bir tane buradakiler hep kara kıllı yastık gibiler

Bir musibet bin nasihatten iyiymus.biz ne desek bos.cunki senin kafanda bitmemis.ve onu affetmek icin bahane ariyorsun.

Peki bu adamdan nasil intikam alicam ben nasil benim yasadigim aciyi yasayacak ?
Allah'a havale edin.Çok ciddiyim. Rabbim kimin hesabını ne şekilde keseceğini iyi bilir. Senden çok daha güzel alır intikamını hiç merak etme. Bakın, intikam alacaksan, bir mezar da kendin için kaz demişler. İntikam insanı yorar, yıpratır, hafiflemezsin sonunda, ağırlaşırsın daha çok.
Hele intihara gelince, hiç bir anne baba böyle bi acıyla kavrulmayı hak etmez.Bunu onlara yapamazsınız çünkü o adamın umurunda olmayacak yanarsa aileniz yanacak yine, olan sizin bundan sonra yaşanacak güzel yıllarınıza olacak. O adamın vicdanı olsa, kendisine karşı duyguları olan iki kişiyi oyuncak etmezdi dahası bir de dünyaya mutsuz edeceği bir evlat getirmeye kalkmazdı, bırakın o kimi yakmak istiyorsa yaksın, siz yolunuza bakın emin olun, aradan 3-4 yıl geçtiğinde olduğunuz yerden baktığınızda bu olaydan aldığınız dersle birlikte, "ben nereye geldim, sen hala aynı yerdesin" diyeceksiniz. Çünkü o karakterdeki bi insan asla mutlu olamayacak, zaman bunu size gösterir hiç merak etmeyin.

Cok tesekkur ederim canim hemen okumaya basliycam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…