herkes yasadigini hakedecek diye bsy yok, imtihan dunyasindayiz, oyle olsaydi Peygamberimiz turlu acilar cekmezdi.. demek haketmekle ilgisi yok..Allah hakkinizda hayirlisini versin ama eminim evlilikten donmek cok daha zordur. Ben simdi bu haldeyim bide evlenseydim ne olurdu . Zaten evlenmeye de yanasmiyordu hep beni kacmaya zorluyordu annenin babanin rizasi olmaz gel kacalim diyordu tek derdi beni kendine muhtac etmekti. Iyiki ona kanip oyle bir hata yapmadim. Hem neden evleneyim ki bu adam benden once yasayacagini yasamis herseyden hevesini almis benim ilkim olmaya layik degil. Ilk baslarda kendimi boyle teselli etmeyi basariyordum ama simdi niye yapamiyorum ayni seyi bilmiyorum. Icimde ona karsi hep bi kin vardi bazen benden once evlendigi icin sucluyordum. Aci cektigi zamanlar hosuma gidiyordu bana yalvarmasi ama suan durum degisti hep ne kadar mutlu oldugundan bahdediyor hayatimda hersey yolunda diyor belki de bu beni sinir ediyor hazmedemiyorum mutlu olmasini istemiyorum bu yuzden daha cok nefret ediyorum ondan elimi ayagimi cekemiyorum ustunden. Ne kadar aci cekerse ceksin benim cektiklerimi cekmiycek benim ladar cani yanmayacak ama yine de istemiyorum mutlu olmasini. Haketmiyor cunku. Bana yasattiklarinin bedelini odedigini bi gorebilsem keske, isye o zaman mutlu olma sirasi bana gelecek. Benim insanlar olan guvenimi, kendime olan saygimi, huzurumu, mutlulugumu, yasama sevincimi herseyi aldi sahte bir mutluluk yasatti ve defolup gitti. Canimi acitan da bu kandirilmak. Ben hep samimiydim ama o duygularinda samimi degilmis beni hic bi zaman benim onu sevdigim gbi sevmemis bunu simdi anliyorum iste bunlari kabullenemiyorum ben bunu hakedecek ne yaptim...
Bir gün gelecek, o adamla evlenmediğiniz için Allah'a her gün şükredeceksiniz. Ama şimdi bilmiyorsunuz... İnşallah, yakın zamanda karşınıza kendini gerçekten değerli hissedeceğiniz birisi çıkar.
İnanın bu hayatta sizden değerli kimse yok. Gerçekten üzülüyorum bunları okudukça.
yapmayın. Kendinizi daha değerli hissettirecek kişilerle devam edin. Biraz güçlü olun. Kararlarınızın arkasında durun.
Canım bu adam için sen kendini şartlandırmışsın "Olmaz yapamam" diye .Senin önce kendini ikna etmen gerekiyor bak buradaki herkes uzak dur yazmış ama sen "Yapamıyorum,dayanamıyorum" diyorsun ... Bu durumda kimse bir şey yapamaz ve daima öteki şahıs kazanır,seni de istediği gibi kullanır. Dikkatli ol bence anlattıklarına göre hiçte iyi biri değil yaşın daha çok genç. Bak yeni yıla da giriyoruz bu yıldan itibaren onun hayatında olmasına izin verme. Şimdiden gelecek hayatında mutluluklar
canım ne olursa olsun bu adam evliydi değil mi yanlış hatırlamıyorsam sana yalan söylemiş sonra eşim hamile demiş seni kıskandırmak için. bazen hayatta zor dönemlerden geçeriz bu da öyle bir dönem. buraya gelip bu konuyu paylaşıp fikir danıştığına göre sende birşeylerin yanlış olduğunun farkındasın. duygusal olarak evet bunu saplantı haline getirmişsin. bazen beynimiz bize oyunlar oynar. fakat bunu kendine yapan yine sensin. onun hatırasını sürekli canlı tutmaya çalışıyorsun. mesela onu unutman gerektiğini düşünüyorsun ama kalbinde sevilmeye duyduğun ihtiyaçtan dolayı keşke yanımda olsa beni sevse diye hissediyorsun. duygularınla düşüncelerin çatışıyor. birşeyi yaparken ek yapmalısın. düşüncelerimiz. sen bu insana bağımlı olduğunu düşünürsen sürekli kendine bunu dayatırsan bağımlı olmasan da bile bir süre sonra bağımlı olmaya başlarsın bu yüzden önce bu düşüncenden kurtulup hayatında o olmadan da yapabileceğine inanıp bunu düşünmelisin.sana onu hatırlatan hatıralarınla yeteri kadar vakit geçirdiğini düşünüyorum artık onları hayatından çıkar.artık onun hatıralarının yerini yenileri almalı. hayatına farklı insanlar farklı meşgaleler sokmalısın. bak bende çok zor durumdaydım bu durumumda bana da benim sana söylediğim gibi tavsiyelerde bulunan arkadaşlar oldu yine bu sitede sağolsunlar. ben kendimi iyileştirmeye çalıştım sende öyle yap. birde bana çok iyi gelen birşey önereceğim geceleri uyurken "Duha ve İnşirah" surelerinin arapça ve türkçe meallerini dinlediğimde ben çok rahatladım ve bu düşüncelerimden kurtuldum çok şükür. tamamen bitmese bile o saplantı halinden kurtuldum. buradaki en önemli nokta çözümü Allah ta aramakta. birde düşüncelerini kontrol edebilmen için" david burns- iyi hissetmek" kitabını okumanı önerimim.daha çok gençsin bunu atlatacaksın
Senin şöyle okkalı bir tokada ihtiyacın var, kusura bakma. Evet evet, dünyanın en büyük aşkı seninkiIntihar etmeyi dusunuyorum. Dayanamiycam artik. Hersey hazir. Mektup yaziyorum. Acım son bulacak.
o kadar şey yazıldı ama sen ne diyosun. Sakın at kafandan böyle düşüncelelri kendine gel artıkIntihar etmeyi dusunuyorum. Dayanamiycam artik. Hersey hazir. Mektup yaziyorum. Acım son bulacak.
canım ben bu sureleri geceleri kısık volümde sabaha kadar dinliyorum yani kısık volüm olduğu için uyuyabiliyorum ve normalde ben uyumakta güçlük çekerdim Allah a şükür bunları dinlediğimden beri uyuma sorunum kalmadı. sana link göndereyimCok tesekkur ederim guzel yorumun icin o kadar iyi anlamissin ki beni. Hissettiklerim tamamen bahsettiklerinden ibaret . 4 ay oldu ayrilali ilk 2 ay iyiydim mutluydum cunku onu beynimde bitirmistim onla ilgili hicbisey yoktu kafamda son 2 aydir boyleyim cunku muhatap oldum o pislikle igrencliklerini ogrendim duyduklarim, yaptigi duygu somuruleri hepsi tekrar beni bu hale getirdi bundan sonra asla muhatap olmiycam 2 ay once nasilsam simdi de oyle olucam. Benim bu durumda olmamin tek sebebi bosluk. Keske beni sevse eskisi gibi olsak diye dusunuyorum cunku yalnizim bosluktayim ama o diger cocukla birlikteyken bu hic aklima gelmiyordu. Demek ki bendeki sevgi degil aliskanlik, saplanti, bosluktan ibaret. Bahsettigin sureleri ve kitabi okuycam tesekkur ederim :)
Intihar etmeyi dusunuyorum. Dayanamiycam artik. Hersey hazir. Mektup yaziyorum. Acım son bulacak.
hay Allah müstahakkını versin emi cherryYavrum evladim sen aptallikta cigir acmaya dogru gidiyorsun.
Bak bu herif bir zibidi, bir o..u cocugu bunu eminim sen de anlamissindir. Deger mi, yani sen olsen arkandan aglamaz bu herif, umursamaz da , ugruma olenler var der totosu kalkar o kadar, sen de mezara girdiginle kalirsin. Yazik degil mi hayatina, onunde ne guzel gunler olacak daha.
Haydi her seyi gectim, seni doguran anneyi dusun, morga ölünü görmeye gelmesini ister misin ? Bunu ona yapmaya ne hakkın var ?
Allahın aşkına yeter, bu herifi bırak, dünyada adam mı yok ? Gencecik kızsın , önüne kimler kimler çıkar ? Yurtdışında ne adamlar var, manken gibi , bu herif de allah bilir kara , kıllı bir şeydir, git yaşıtın hanslarla takıl, yaşıtın Türklerle takıl.....Sen el ele tutuşacağın gençlik flörtü yaşamalısın , önceki konuna da yazdım kürtaj, boşanma , aldatma , eski karı gibi zırvalarla neden kendini yoruyorsun, hiç uygun mu sence senin yaşındaki bir genç kzıın böyle şeylerle muhattap olması ? Kendini , duygularını iğrenç bir herif için neden yıpratıyorsun ? Ben 27 yaşındayım, yarı yolda bırakıldım, her şey başıma geldi ama senin kadar yıpranmadım, yapma bunu kendine.
Şu konuya en az 10 kadın yorum yazdı ama senin kulaklarına girmemiş bile.
Allah'a havale edin.Çok ciddiyim. Rabbim kimin hesabını ne şekilde keseceğini iyi bilir. Senden çok daha güzel alır intikamını hiç merak etme. Bakın, intikam alacaksan, bir mezar da kendin için kaz demişler. İntikam insanı yorar, yıpratır, hafiflemezsin sonunda, ağırlaşırsın daha çok.Peki bu adamdan nasil intikam alicam ben nasil benim yasadigim aciyi yasayacak ?
canım ben bu sureleri geceleri kısık volümde sabaha kadar dinliyorum yani kısık volüm olduğu için uyuyabiliyorum ve normalde ben uyumakta güçlük çekerdim Allah a şükür bunları dinlediğimden beri uyuma sorunum kalmadı. sana link göndereyim
dinlemenin dışında günde 7 defa Duha suresini okumakta çok faydalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?