Çiçekler önemlidir :) kendisini bir değerlendir derimodamda bir çiçek var kızkardeşime erkek arkadaşı aldı da erkek kardeşimin haberi olmadığı için benim odamda duruyor soluyor ama konuşmuyruz aslında çiçekle konuşmayı hiç düşünmemiştim iyi fikiryarın izinliyim biraz sohbet edelim güzel çiçekte heee
Eğer biraz da onun canının acımasını istiyorsan iletişimi kes onunla.Onceden cok farkliydi ben onunla ilk defa turkiyede gorustugumuz sene ne guzel gunler gecirmistik sonra ben buraya geldim aglayarak vedalasmistik. Turkiyedeyken daha mantikli hareket edebiliyordum ama burda hep duygusala bagliyorum uzakliktan midir, ona ulasamamaktan midir , yalnizliktan midir, ozlemekten mi neden bilmiyorum. Hemde o kadar cok asagiliyor ki kendi ne buyuk hatalar yapti ama benim en kucuk hatalarimi yuzume vuruyor benden ayrildin gittin hemen bi baskasiyla sevgili oldun diyor onu da seni de ayni anda idare etmedim en azindan dedim. Konusurken birbirimizden nefret edercesine konusuyoruz ama sozleri beni cok yaraliyor ama kendimle basbasa kaldigimda yine keskeler dilime dolaniyor uzuluyorum agliyorum.. butun duygularim sarsildi kalbim yarali beynim yorgun ben nasil devam edecegim boyle bilmiyorum. hic mutlu olamicam gbi geliyor artik
en guzel zamanlarini, tertemiz hayallerinu, omrunu, bes para etmez bi adam icin heba etme.. soylemesi kolay filan da degil.. bu ornegi vermek istemiyorum ama anlasilir olsun diye hep soyluyorum; eski esim buyuk askimdi, ama karakterini cozdukce, iliklerime kadar somurulup mutsuz olmaktansa, severek ayrilmayi tercih ettim.. evet, ayrildigimizda hala seviyordum ama yapacak bsy yoktu.. ki baglilik demissin, bizimki hem ask hem evlilik bagiydi.. hic kolay olmadi yani..Kizlar bir kac hafta once konu acmistim bosanmis bir cocugu olan bir adamla birlikteydim diye . 19 yasindayim ayri ulkelerdeydik uzaktan 2 sene surdu iliskimiz. Sonra ben yaz tatilinde Turkiye'ye gittigimde ayrilmistim. Ben burdayken yani yurtdisindayken kendimi bu adama bagimli hissediyorum hastalik saplanti resmen Turkiyedeyken bu kadar aci cekmiyordum cunku burda cok yalnizim. Hep derdim ki ben kimseyi onun kadar cok sevemem kimse de beni onun kadar cok sevemez. Ama Turkiye'ye gidince birinden cok hoslandim. Hatta ayrildiktan sonra hemen 1 ay sonra sevgili olduk. Biliyorum bu konuda hata yaptim. Ama sanki o digerinin yerini dolduruyordu ben bu hasta ruhlu adamla ugrasicagima beni mutlu edenilgi gosteren biri vardi. Zaten eski esiyle surekli gorusuyordu hep beni kislandirmaya calisiyordu birlikte cekilmis resimlerini gosteriyodu sogudum ben ve ben Turkiye'ye gittigimde yanima gelmemek icin bahaneler buluyordu hep. Cunku kadin ondan hesap soracakti. Ikimizi de idare ediyordu resmen. Kizlar ilk 1 sene biz cok mutluyduk ne olduysa son 1 senede oldu simdi aklima hep o gunler geliyor. Hatiralarimiz guzel gunlerimiz aklima geliyor uzuluyorum. Dun hayatimda ilk defa alkol aldim kendimi kaybetmisim buna birsuru mesaj atmisim seni cok ozledimler sensiz yapamiyorumlar bugune kadar hep o bana yalvarmisti dun ne kadar ezik duruma dustum bi yerleri tavan yapti. Ben unutmam ondan nefret etmem gerekirken hala bir tarafim kopamiyor. Gecen gun ben onu terkedince bana eski esiyle yattigini hamile oldugunu soylemisti dunde yalan diyor yine seni kislandirmak icin soyledim diyor. Her yerden engelliyorum en fazla bi kac gun sonra dayanamayip yine engeli kaldiriyorum yazdiklarina cevap vermiyorum ama birine cevap vermesem birine veriyorum bi diyor ben yurtdisinda gelicem senin yanina. Ya da gel kabul et kaciriyim seni diyor. Sonra diyor yazin sen gelince kendimi affettiricem barisicaz sonra baska birini buldum sen yoksun artik bittin benim icin diyor. Kizlar ben nasil atacagim bu adami kafamdan artik yoruldum
canım bak belli ki senin psikolojin bozulmuş. benimde zor zamanlarım oldu normalde olduğumdan çok farklı davranıp sonra neden böyle davrandığıma anlam veremediğim şeyler yaptığım zamanlar oldu. öyle ki yanımda bir Allah ın kulu yoktu. etrafımda benimle ilgilenen erkekler de evet vardı ama neden dünyevi çıkarları için. bazen sadece onu unutmam gerektiğini düşündüm . unutayım da nasıl unututrsam unutayım hayır işte öyle değil. dünya burası bir kere bu dünya da fazla beklentiye girmeyeceksin. ailen sevdiklerin sevdiğin adam yada bir başkası insanlar belki yarın hiç biri olmayacak. bu yüzden her zaman Allah a güvenip ondan yardım iste.bizler bazen dolaylı olarak bazı şeyleri bilmeden Allah tan üstün tutabiliyoruz. mesela birini seviyorsun ve ne olursa olsun ondan vazgeçmiyorsun onun için herşeyi yapıyorsun işte bu yanlış böyle yaparsan Allah senden onu bir şekilde alıyor bu yüzden birini seveceksen Allah rızası için sevmelisin.bu tabi zor birşey benim içinde tam nasıl olduğunu bende bilemiyorum.
Eğer biraz da onun canının acımasını istiyorsan iletişimi kes onunla.
tamam ya anladık en akıllı sizin kızınız . Şaka gibisiniz ya kızınızı övüp göğe çıkarmak için milletin konularına sarmayın
en guzel zamanlarini, tertemiz hayallerinu, omrunu, bes para etmez bi adam icin heba etme.. soylemesi kolay filan da degil.. bu ornegi vermek istemiyorum ama anlasilir olsun diye hep soyluyorum; eski esim buyuk askimdi, ama karakterini cozdukce, iliklerime kadar somurulup mutsuz olmaktansa, severek ayrilmayi tercih ettim.. evet, ayrildigimizda hala seviyordum ama yapacak bsy yoktu.. ki baglilik demissin, bizimki hem ask hem evlilik bagiydi.. hic kolay olmadi yani..
ama simdi bitti sukur.. mantigimda hersey oturdu ve diyorum ki, ben bu kadar fedakarlik yaparken, o bana haksizlik etmekten baska ne yapti..
duygularini anliyorum, zor evet ama inan sonra verdigin yillara, ödünlere daha cok yanarsin, Allah korusun..
kendine ve hayatina saygin olsun oncelikle..
Kızımla aynı yaştasınız.
Şuan kendisi başka bir ilde üniversite okuyor. Sınavlarının derdinde.
siz sözde boşanmış bir adamla, hastalıklı ruhunla uğraşma derdindesiniz.
Ne doğru söz. "insana en büyük zararı kendisi verir."
Ne diyebilirim. Allah size akıl fikir versin. Umarım en az kayıpla atlatırsınız...
Bende universiye okuyorum benim de sinavlarim var ama yasadiklarimi degistiremem bu benim imtihanimdi yasamam gerekiyordu bi tecrubeydi yasadim demek ki kizinizin karsisina hic boyle yanlis bir insan cikmamis cikmasin da. Allah kimseyi boyle vigeri bes para etmez insanlarla karsilastirmasin. Bende isterdim anneme sizin soylediklerinizi soyleyebilmek onu uzmemek ama olmadi... bende istemezdim boyle olmasini..
Canım bu adam için sen kendini şartlandırmışsın "Olmaz yapamam" diye .Senin önce kendini ikna etmen gerekiyor bak buradaki herkes uzak dur yazmış ama sen "Yapamıyorum,dayanamıyorum" diyorsun ... Bu durumda kimse bir şey yapamaz ve daima öteki şahıs kazanır,seni de istediği gibi kullanır. Dikkatli ol bence anlattıklarına göre hiçte iyi biri değil yaşın daha çok genç. Bak yeni yıla da giriyoruz bu yıldan itibaren onun hayatında olmasına izin verme. Şimdiden gelecek hayatında mutluluklarIletisimimi kesmistim 1 ay konusmamistim aci cekiyordum ama ona yansitmiyordum o mutluyum saniyordu kendisi aci cekiyordu sonra ne oldu nasil oldu da bu hale geldim bilmiyorum yeni biseyler duydum ogrendim kandirildigimin yeni farkina vardim her ne olursa olsun bu adam beni cok sevdi diyordum ama artik o bile bi yalandan ibaretmis diye dusunuyorum. Hazmedememenin verdigi aci oldukca bu adamdan uzaklasmam kopmam zorlasiyor sanki bana aci cektirdikce daha cok baglaniyorum bana daha 2 hafta once ben yoruldum artik mutlu gorunmekten gel barisalim demisti . Dun hayatimda baskasi var kiza daha acilamadim diyor resimlerini yolluyor. Sanirim ben barismasam bile onun bana yalvarmasi icime bi umut oluyordu belki birgun diye.. o umutla biraz olsun guclu durabiliyordum ama artik umut edilecek hicbisey kalmadi. O yuzden cok aci cekiyorum . Mesela diger cocuk benden ayrildigimda cok uzulmustum ama olsun senye yine turkiye'ye gidicem onu yine gorucem diyip unuttum kisa sure bi icinde ama bu adama dair hic mi umut kalmadi icimde söküp atmam gerekiyor bu da cok canimi acitiyor.
Psikolojim cok bozuldu cok tuhaf davraniyorum tuhaf tepkiler veriyorum bunu etrafimdaki herkes soyluyor bakislarim bombos dalip gidiyorum ben öldüm aslinda ama yasamaya calisiyorum. Allahim bu nasil bir aci nefes alamiyorum. Hergun ruyalarima giriyor bugun yine ruyamda.gordum burda oluyordu sasiriyordum sen turkiye'deydin nasil geldin buraya diye. Sonra bana sariliyor opuyor ve bana kiziyor sen niye uzak duruyosum benden diye. Hergun o dayanilmaz aciyla uyanmaktan biktim. Neden dayanilmaz cunku dediginiz seyi yaptim. 2 sene boyunca onu cok gozumde buyuttum. Canim sikilinca ailemle aram acilinca hep ona guveniyordum iyiki askim var diyordum. Hic dua etmiyordum allaha siginmiyordum hep bu pislige sigindim . Onu tanidigim surecte kotu gunler yasiyordum babam hapise falan girmisti bitkin haldeydim ama o geldi yasamak icin umut oldu bana hayatimin merkezine koydum bunu hakeden bir insandi ama degisti cok degisti benim sevdigim adam bu degildi ama eger bir insan degismez neyse odur derseniz demekki iyo rol yapmis hersey bi yalandan ibaretmis bana olan sevgisi bile.
O kadar karışık yazmışsın ki,anladıklarım kadarıyla,19 yaşındasın.Ne işin var çocuklu adamla.Kolay mı zannediyorsun.Uzaktan yaşadığın telefon geyik muhabbetine ilişki diyorsun.Büyümelisin.Kizlar bir kac hafta once konu acmistim bosanmis bir cocugu olan bir adamla birlikteydim diye . 19 yasindayim ayri ulkelerdeydik uzaktan 2 sene surdu iliskimiz. Sonra ben yaz tatilinde Turkiye'ye gittigimde ayrilmistim. Ben burdayken yani yurtdisindayken kendimi bu adama bagimli hissediyorum hastalik saplanti resmen Turkiyedeyken bu kadar aci cekmiyordum cunku burda cok yalnizim. Hep derdim ki ben kimseyi onun kadar cok sevemem kimse de beni onun kadar cok sevemez. Ama Turkiye'ye gidince birinden cok hoslandim. Hatta ayrildiktan sonra hemen 1 ay sonra sevgili olduk. Biliyorum bu konuda hata yaptim. Ama sanki o digerinin yerini dolduruyordu ben bu hasta ruhlu adamla ugrasicagima beni mutlu edenilgi gosteren biri vardi. Zaten eski esiyle surekli gorusuyordu hep beni kislandirmaya calisiyordu birlikte cekilmis resimlerini gosteriyodu sogudum ben ve ben Turkiye'ye gittigimde yanima gelmemek icin bahaneler buluyordu hep. Cunku kadin ondan hesap soracakti. Ikimizi de idare ediyordu resmen. Kizlar ilk 1 sene biz cok mutluyduk ne olduysa son 1 senede oldu simdi aklima hep o gunler geliyor. Hatiralarimiz guzel gunlerimiz aklima geliyor uzuluyorum. Dun hayatimda ilk defa alkol aldim kendimi kaybetmisim buna birsuru mesaj atmisim seni cok ozledimler sensiz yapamiyorumlar bugune kadar hep o bana yalvarmisti dun ne kadar ezik duruma dustum bi yerleri tavan yapti. Ben unutmam ondan nefret etmem gerekirken hala bir tarafim kopamiyor. Gecen gun ben onu terkedince bana eski esiyle yattigini hamile oldugunu soylemisti dunde yalan diyor yine seni kislandirmak icin soyledim diyor. Her yerden engelliyorum en fazla bi kac gun sonra dayanamayip yine engeli kaldiriyorum yazdiklarina cevap vermiyorum ama birine cevap vermesem birine veriyorum bi diyor ben yurtdisinda gelicem senin yanina. Ya da gel kabul et kaciriyim seni diyor. Sonra diyor yazin sen gelince kendimi affettiricem barisicaz sonra baska birini buldum sen yoksun artik bittin benim icin diyor. Kizlar ben nasil atacagim bu adami kafamdan artik yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?