Köpeğe tecavüz eden yaratık

Ne kadar doğru bilemem ama nette araştırdım biraz önce videoyu 14 yasında bir çocuk çekmiş ve adamın köpeğe dolaşan zinciri çözmeye çalıştığını ve arkadaşlarına şaka yapmak için çektiğini ve işin büyüdüğünü yazmış ..
Umarım gerçek budur ..
O geçen yıl ki haber

Ne kadar doğru bilemem ama nette araştırdım biraz önce videoyu 14 yasında bir çocuk çekmiş ve adamın köpeğe dolaşan zinciri çözmeye çalıştığını ve arkadaşlarına şaka yapmak için çektiğini ve işin büyüdüğünü yazmış ..
Umarım gerçek budur ..

O bahsettiginiz baska bir olaydi. Bu video ile alakasi yok.

Umarım gerçek budur ..
Hayır
O olay başka
Geçmiş sayfalarda yazıldı zaten.
Bu adam içliğini çekiyor yukarı
Kemeri köpeğin ağzından alıp
Pontolana takıyor
Ki bu şunu gösteriyor
Kemer takacak kadar tecrübe edinmiş
Yani bu ilk hayvan değil, tecavüz ettiği

Hmm bir köpeğe tecavüz eden birine belki alzeimerdır manipüle olmamak lazım demek iğrençlik değil ama senin başına gelirse anca anlarsın demek iğrençlik öyle mi? Nasıl düşüncesi bile hoşuna gitmedi değil mi boynunda kemerle bağlanıp tecavüz edilmeye çalışılması? Gerçekten iğrenç çünkü. Ama belki senin gibi birisi çıkar da buna da farklı bir görüş olarak “adam belki alzeimerdır tepki göstermeyelim” der. Empati kur. Baksana sen normal insan sayıp gömmeyin bu açıdan bakın diyosun. E sen de aynı açıdan bak adam normal değilmiş ne var seni boynundan bağlayıp tecavüz etmeye çalışsa? Ağzından çıkan lafın nereye gittiğini bil öyle konuş bundan böyle
Ya lafi duzgun anlamiyorsun bana satasip durma.Benim ettigim sozler sana birkac gomlek buyuk geliyor anlasildi.Daha muhatab olmam senle.Yazip da uzatma.Suraya nefes almaya geliyorum.Oyle cevaba boyle cevap.

Ben orda net bir video goremiyorum.Bu kadar.

Hayır
O olay başka
Geçmiş sayfalarda yazıldı zaten.
Bu adam içliğini çekiyor yukarı
Kemeri köpeğin ağzından alıp
Pontolana takıyor
Ki bu şunu gösteriyor
Kemer takacak kadar tecrübe edinmiş
Yani bu ilk hayvan değil, tecavüz ettiği
Evet maalesef arkadaşlar uyardı ve çok üzüldüm :(

Ya lafi duzgun anlamiyorsun bana satasip durma.Benim ettigim sozler sana birkac gomlek buyuk geliyor anlasildi.Daha muhatab olmam senle.Yazip sa uzatma.Suraya nefes almaya geliyorum
Muhatab mı :KK70: :KK70: nerenin cahilisin? Düzgün yazmayı dahi beceremiyorken ettiğin lafları benim anlayamadığımı söylemen çok tuhaf. Dar görüş açısı ve düşük zeka insana cahil cesareti veriyor işte.

Ya bu cok yasli.Hatta alzhemier.Bu hastalar boyle cok don cikarir.Ve videoda kopegin yaninda don cikarmis birsey yapmiyor.O yasta erekte de olmaz bence.Alzhemierdir olsa olsa.Onda da kafa gidiktir.Bence aslini bilmeden taarruz etmemek lazim.Nefsime yenik dustum demis ..Eski gunleri hatirlamistir belki yada ne yaptigini bilmiyor suclaninca birsey yapti sanmistir,kafa okadar gidiktir.

Belki şöyle olmuştur belki böyle olmuştur belki de hastadır belki de... BELKI'SI YOK BU IGRENCLIGIN ADAMIN IFADESI ORTADA !
Allahın belası bir sapık,geberip gitmesine sayılı zamanı kalmış ama aklı hala uckurunda olan rezil rüsva bir insan müsveddesi.
şöyle insanları masumlastirip aklamaya çalışmayın ya:kusmuk:

Muhatab mı :KK70: :KK70: nerenin cahilisin? Düzgün yazmayı dahi beceremiyorken ettiğin lafları benim 8anlayamadığımı söylemen çok tuhaf. Dar görüş açısı ve düşük zeka insana cahil cesareti veriyor işte.
Neyi duzgun yazmiyormusum.Ahaha.Yeter yazma.Uzatmayalim.Kibarca oyle olsa da boyle olmaz de gec.Sen cok duyarlisin tamam.Ama adam ya sucsuzsa.Bir yanlis anlama varsa.Ozaman da onun gunahini almis olacaksin.Buyuzden ben manipulasyona gelmemeye calisirim bu konularda.Sen oyleysen ben de boyleyim
Ve anlasamiyoruz yazma oyuzden
Hakaretlerini de aynen sana iletiyorum..Saygisizzz.

Belki şöyle olmuştur belki böyle olmuştur belki de hastadır belki de... BELKI'SI YOK BU IGRENCLIGIN ADAMIN IFADESI ORTADA !
Allahın belası bir sapık,geberip gitmesine sayılı zamanı kalmış ama aklı hala uckurunda olan rezil rüsva bir insan müsveddesi.
şöyle insanları masumlastirip aklamaya çalışmayın ya:kusmuk:
Bak enazindan kibarca dusuncesini belirtmis.Diger sokucular oyle mi
Bir hayvani koruyup insanlara olduk olmadik pencelerini geciren sozde duyar kasicilar.

Neyi duzgun yazmiyormusum.Ahaha.Yeter yazma.Uzatmayalim.Kibarca oyle olsa da boyle olmaz de gec.Sen cok duyarlisin tamam.Ama adam ya sucsuzsa.Bir yanlis anlama varsa.Ozaman da onun gunahini almis olacaksin.Buyuzden ben manipulasyona gelmemeye calisirim bu konularda.Sen oyleysen ben de boyleyim
Ve anlasamiyoruz yazma oyuzden
Hakaretlerini de aynen sana iletiyorum..Saygisizzz.
Pardon ama sizle aynı görüntülere mi baktık biz yada kör müsünüz siz? Adam açık ve net olarak köpeğe tecavüz etmeye çalışıyor. Köpeği zapt edebildiğine göre bu ilkte değil. Manipülasyon nerede. Ağır saçmalıyorsunuz. Her sakallıyı tontiş bir dede sanıyorsunuz siz herhalde. Adam ya suçsuzsa mıymış? Nasıl bir beyin sizdeki ya hayret doğrusu.

Pardon ama sizle aynı görüntülere mi baktık biz yada kör müsünüz siz? Adam açık ve net olarak köpeğe tecavüz etmeye çalışıyor. Köpeği zapt edebildiğine göre bu ilkte değil. Manipülasyon nerede. Ağır saçmalıyorsunuz. Her sakallıyı tontiş bir dede sanıyorsunuz siz herhalde. Adam ya suçsuzsa mıymış? Nasıl bir beyin sizdeki ya hayret doğrusu.
Beyin mi? Yok sanırım hanımefendide :deli:

Tonlarca şikayet gelince anca gözaltına almışlar, zahmet etmişler de. Bak iki üç güne unutulur, ceza almadı ısrarı sürerse yazarlar 200 lira ceza "Hapishane şartlarına uygun değil" bilmem ne diye yaşlılığı öne sürülür, salınır yani ne olacak? Devamında sorulacak mı?
Al Eskişehir'de sahiplendiği iki kediyi öldüren çocuk da gezmelerde tozmalarda. Çamaşır makinesine atmış hayvanı "Fark edemedim sabah meğer içindeymiş makinanın, ben de çamaşırları makineye attım çıktımdı, görmedim" demiş.

Hah.
Ortalık psikopat kaynıyor... Bir de yeni doğum yalmış köpegi arabanin arkasina baglayıp ölene kadar sürükleyen öğretmen müsveddesi var... Ceza aldığını sanmıyorum, hatta mesleğine devam bile eder ikinci dönem... Şunlara üsturuplu cezalar olsa bu kadar çok olacaklarını sanmıyorum..

Adam kabul etmiş mi?
Daha önceden bi haber vardı. Yine yaşlı bi adam tellere takılan köpeği kurtarmaya çalışırken mahalleden bi çocuk amca köpeğin arkaskndayken fotosunu çekiyor. Hani tecavüz ediyor izlenimi verip sosyal medyasında paylaşıyor ve ordan haber yürüyor tabi. Amcayı polisler götürürken haberlere çıkmış fotoğrafları falan vardı. Sonra çocuk insafa gelmiş de itiraf etmişti. Yazık.
Nefsime hakim olamadım dediğine gore itiraf sayılır herhalde... Hem itiraf etmese de arkadasların anllattığı sekilde video olması itirafa da gerek bırakmaz.. (İzlemeye cesaretim yok)

Umarım gerçek budur ..
Bu haber değil. Bir başka yeni haber daha yayınlandı. Bu sefer ki dehşet.

Hayvanseverlik duyarliligi var sizde tamam cok guzel.Bende de hasta odakli dusunme var.Ben net birsey goremedim.Net gormedigim seylere inanmayi dogru bulmam boyle ciddi konularda.Benim fikrim bu.Siz nasil isterseniz oyle dusunun.Daha fazla da alintlamayin duyarlilik yapacam diye beni harcamayin.

Ortalık psikopat kaynıyor... Bir de yeni doğum yalmış köpegi arabanin arkasina baglayıp ölene kadar sürükleyen öğretmen müsveddesi var... Ceza aldığını sanmıyorum, hatta mesleğine devam bile eder ikinci dönem... Şunlara üsturuplu cezalar olsa bu kadar çok olacaklarını sanmıyorum..

Evet, Mersin'deki olay. 4 ya da 5. sayfada -Öğretmenliğine son verilsin- imza kampanyasını paylaştım.
Maalesef işe yarayacağını da zannetmiyorum.
Hangi birisinin hesabı tam görüldü ki bunlarınki görülsün?
Çocuk istismarından yargılananların ya da istismarı örtenlerin bile ancak görev yeri değiştirilirken, köpeği mi umursayacaklar? Hiçbir cana kıymet yok ki... Tüm sapıklar, caniler aramızda geziyor.

Back
X