• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köpeğe tecavüz eden yaratık

Hic ustume alinmiyorum.Video tam bile degil.Yasamadigimi ne biliyorsunuz.Serviste donunu cikarip gezen alzheimer hastasi dede gormuslugum var.Akrabalarda gormuslugum duymuslugum var.Gormedim degil.
O ihtimali de dusunun diyorum, herseye manipule olmamak adina
.
O dedenin kopege birsey yaptigini sanamadim pek.Genc olsa baska.Bunu da dusunun bir diyorum.
Köpeği bağlamış yatırmış donunu çıkarmış tenasül organını sokmaya çalışıyo hayvana. Diyelim ki erekte olamadı sokamadı sokmaya niyetlenmesi o “dede”yi alzeimer olsa dahi aklar mı?
O köpek yerine 3 yaşındaki bir kız çocuğu olsaydı o “manipüle”ye gelmeyelim diyebilecek miydiniz?
Irmak bebeğe tecavüz edip öldüren adamın da psikolojik sorunları vardı diyip köşeye çekilelim o zaman. Tepki göstermeyelim? Ne dersiniz?

Yuzunu sansurduz bi sekilde videoyu gordum ve midem bulandi asagilik pislik ne gencine ne yaslisina dunya kiyamete gidiyo ölülere imrenir olduk dahada pis bi hal aliyo :/

Face gezen de bir resim var çocuk ağlıyor köpek patisini kafasına koymuş sanki okşuyor.Altında da yazı var "Bazen birine kızınca hayvan diyorsun ya.Deme!"
Çok güzel bir söz bu.Şu yeryüzünde bir çocukları bir de hayvanları seviyorum.Art niyetsiz temiz tek canlılar.Allah onları korusun.Bu sapıkların da saplarını kurutsun .

Ah şu hayvanların, bebeklerin, çocukların çektiği. İnsan kılığına girmiş şeytanlardan korusun bizleri ve evlatları Rabbim.

İçim titredi, şu başlıktan akan edepsizliğe bakar mısınız:(

Ölüm iyi ki var, cehennem de iyi ki var. Çünkü bu dünyada adalet yok ama Allahın adaletine sonsuz güveniyorum.

Allah nefsimize uydurmasın hiç birimizi. Çoluk çocuğumuzu da hep iyilerle karşışaştırsın.

Yahu sen de, sanki dedenmiş gibi neden böyle iyimsersin? Psikiyatri servisinde misin? Nerden böyle don genellemesi?
Öyleyse de, sağlık bakanlığı yeşil ve kırmızı ilaçları takip ettiği gibi bunları da etsin.
Hiç de zaten hasta falan değil.
Durmadan bal kaymak pekmezle beslenen, uzun yaşamakla övünen aptalın tekidir.
Allah’ın cezası!!
Haydi diyelim hasta, yahu sırf hasta diye suç cezasız kalıyor. Ortak tepki buna
Noroloji.Psikiyatrik birsey degil alzhemier.Beyin kuculuyor.Beyin damarlari tikaniyor.
Ben o an algiladigim sey farkliysa farkli dusunebilip bir de bu acidan dusunun diyebilen bir insanim☺

Bu haberi gazetede gordum ama tıklamadim.. Demeki buydu haber :kusmuk:

Köpeği bağlamış yatırmış donunu çıkarmış tenasül organını sokmaya çalışıyo hayvana. Diyelim ki erekte olamadı sokamadı sokmaya niyetlenmesi o “dede”yi alzeimer olsa dahi aklar mı?
O köpek yerine 3 yaşındaki bir kız çocuğu olsaydı o “manipüle”ye gelmeyelim diyebilecek miydiniz?
Irmak bebeğe tecavüz edip öldüren adamın da psikolojik sorunları vardı diyip köşeye çekilelim o zaman. Tepki göstermeyelim? Ne dersiniz?
Video tam değil derken ne demek istiyor?
O dede, 5 yaşında kızı kemerle etkisiz bıraksa
Aynı pozisyonda yakalansa?
Tut ki Erekte olmadı, ne fark eder?
İlla tecavüz afedersiniz de
Yemin ederim gerisini getirmeye utandım

Noroloji.Psikiyatrik birsey degil alzhemier.Beyin kuculuyor.Beyin damarlari tikaniyor.
Ben o an algiladigim sey farkliysa farkli dusunebilip bir de bu acidan dusunun diyebilen bir insanim☺
Ee don çıkarmayla nöroloji ne alaka?
De ki beyin damarları daralıyor, kilodu dar geliyor, çıkarıyor.
Bu bahsettiğin ne ya?

Genc olanlara cok kati dusuncem tabi var.Neyseki kopege zarari olmamis.Cok yasli.insan olsaydi bir de travmasi olurdu ruhsal olarak.Ben video da kopegin yaninda donunu cikardigini goruyorum.Daha farkli birsey gormuyorum.Neyse.

Genc olanlara cok kati dusuncem tabi var.Neyseki kopege zarari olmamis.Cok yasli.insan olsaydi bir de travmasi olurdu ruhsal olarak.Ben video da kopegin yaninda donunu cikardigini goruyorum.Daha farkli birsey gormuyorum.Neyse.
İnsan olmasa dahi hayvanların da bilinçleri ve hisleri vardır aynı travmaları onlar da yaşar. Sanıyorum ancak ve ancak yaşlı bi “dede” sizi bağlayıp donunu çıkartıp size organını sokmaya çalıştığında ama yaşı gereği başarılı olamadığında anlayabilirsiniz

çok üzülerek bende gördüm o haberi içim parçalandı, bu sözde insan denen varlıklar köpek bulamazsa dağda bayırda eşek, inek tecavüz ederler, sadece köpek değil :KK43: şimdi medya sayesinde haberdar oluyoruz, bunca senedir bu hayvanların insanlardan çektiği bitmedi, yerlerinden tabiatlarından ettik, çoğunu katlettik o da yetmedi şimdi işkenceler bitmedi :kızgın:

Ee don çıkarmayla nöroloji ne alaka?
De ki beyin damarları daralıyor, kilodu dar geliyor, çıkarıyor.
Bu bahsettiğin ne ya?
Kafa gidik oluyor beyin kuculup beyin damarlarinda tikaniklik olunca.Ne yaptigini bilmiyor.Bunun hafif ve agir safhalari oluyor.Yaslilikta da bu durumlar cok goruluyor
Her yasli degil tabi.Bazi yaslilarda oluyor.Allah basa vermesin.Etrafa tukurur neler neler .Aah geriartri..
Neyse boyle olabilir diyorum

İnsan olmasa dahi hayvanların da bilinçleri ve hisleri vardır aynı travmaları onlar da yaşar. Sanıyorum ancak ve ancak yaşlı bi “dede” sizi bağlayıp donunu çıkartıp size organını sokmaya çalıştığında ama yaşı gereği başarılı olamadığında anlayabilirsiniz
Oldu cok canim acidi soktugun lafla sagol.Sen de kotu laf sokuyosun az misin sen onlardan.Az su acidan bakin normal insan sayip gommeden diyorum ettigin igrenc lafa bak.
Duyar kasacam diye , baska bir bakis atan insani gommeyin bence.

Videoda yüzü alenen ortada fazlasıyla rezil oldu, ailesini de kendisiyle birlikte rezil etti..
Yolda görsem kıyamazdım yürümeye hali yok diye ama maşallah o işi yapmaya fazlasıyla enerjisi var. Allah ıslah etsin, akıl, fikir, vicdan, merhamet versin şu insanoğluna..
Dünyanın çivisi çıktı iyice.
Bir babanne atasözü derki “erkek denen cinsin işaret parmağı kalkıyorsa heryeri kalkabiliyordur, o konuda yaşlıdır diye hiçbir erkeğe gözü kapalı güvenme” ne kadar haklıymışsın canım babannem.

Oldu cok canim acidi soktugun lafla sagol.Sen de kotu laf sokuyosun az misin sen onlardan.Az su acidan bakin normal insan sayip gommeden diyorum ettigin igrenc lafa bak.
Duyar kasacam diye , baska bir bakis atan insani gommeyin bence.
Hmm bir köpeğe tecavüz eden birine belki alzeimerdır manipüle olmamak lazım demek iğrençlik değil ama senin başına gelirse anca anlarsın demek iğrençlik öyle mi? Nasıl düşüncesi bile hoşuna gitmedi değil mi boynunda kemerle bağlanıp tecavüz edilmeye çalışılması? Gerçekten iğrenç çünkü. Ama belki senin gibi birisi çıkar da buna da farklı bir görüş olarak “adam belki alzeimerdır tepki göstermeyelim” der. Empati kur. Baksana sen normal insan sayıp gömmeyin bu açıdan bakın diyosun. E sen de aynı açıdan bak adam normal değilmiş ne var seni boynundan bağlayıp tecavüz etmeye çalışsa? Ağzından çıkan lafın nereye gittiğini bil öyle konuş bundan böyle

Ne kadar doğru bilemem ama nette araştırdım biraz önce videoyu 14 yasında bir çocuk çekmiş ve adamın köpeğe dolaşan zinciri çözmeye çalıştığını ve arkadaşlarına şaka yapmak için çektiğini ve işin büyüdüğünü yazmış ..
Umarım gerçek budur ..

Kafa gidik oluyor beyin kuculup beyin damarlarinda tikaniklik olunca.Ne yaptigini bilmiyor.Bunun hafif ve agir safhalari oluyor.Yaslilikta da bu durumlar cok goruluyor
Her yasli degil tabi.Bazi yaslilarda oluyor.Allah basa vermesin.Etrafa tukurur neler neler .Aah geriartri..
Neyse boyle olabilir diyorum
Valla kafa gidikse, yaptığını normal görüyorsa
Neden yaptım cahillik, ne arayacaksın polisi diyor?

Heyete çıksa rapor vermezler.

Olabilir öyle şeyler

Ama bu adamda değil

Valla kafa gidikse, yaptığını normal görüyorsa
Neden yaptım cahillik, ne arayacaksın polisi diyor?

Heyete çıksa rapor vermezler.

Olabilir öyle şeyler

Ama bu adamda değil
Ya allah aşkına muhatap olma şununla ben farklı bi görüş sunuyorum normal insan sayıp gömmeyin diye diyo. Gömmemeliymişiz adama

Back
X