• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köpeğe tecavüz eden yaratık

yaptım bi Cahillik diyor videoda. Bilemedim umarım hastadr bilinçli bir amcanın bunu yapması beni yıktı. Çok üzüldüm ya gerçekten gözümün önünden gitmiyor
Hasta ise bile ailesinin gözetim altında tutması, tutturması gerekir.
Böyle hastalar rahatça dolaşmamalı toplumda.
Bu herif bir çocuğa da hallenebilirdi,ya bir çocuk olsaydı!
Elbette hayvana da içimiz sızladı orası ayrı tabii.

Felaket birşey yahu.
Başımıza taş yağmıyorsa çocuklar ve beli bükülmüş ihtiyarlardan derdik.
İhtiyarlara da güven kalmadı.

Bir de sunu merak ediyorum gunumuzde artti mi bu olaylar eskiden de vardi da bizim haberiz mi yoktu cidden merak ediyorum.:oha: :kızgın:
eskiden de vardı ama teknoloji yoktu o tonton dediğimiz dedelerin çoğu eşekçi köpekçi
köy yerinde canım kadın çekti diyip kızı kaçırıp sabahına kızı evine bırakanlar var

eskiden de vardı ama teknoloji yoktu o tonton dediğimiz dedelerin çoğu eşekçi köpekçi
köy yerinde canım kadın çekti diyip kızı kaçırıp sabahına kızı evine bırakanlar var

Bu anlattiklariniz varsa durum vahimmis.Bunlar insan degil bence hayvanlarin bu yaratiklardan daha ust mertebede oldugunu dusunuyorum.

Bu iğrenç haberin videosunu izlemedim:( önüme haber düştüğün de sosyal medyada artık yeter bu kaçıncı olay neden cezalar yetersiz diye isyanlara bağladım .

Ya bu cok yasli.Hatta alzhemier.Bu hastalar boyle cok don cikarir.Ve videoda kopegin yaninda don cikarmis birsey yapmiyor.O yasta erekte de olmaz bence.Alzhemierdir olsa olsa.Onda da kafa gidiktir.Bence aslini bilmeden taarruz etmemek lazim.Nefsime yenik dustum demis ..Eski gunleri hatirlamistir belki yada ne yaptigini bilmiyor suclaninca birsey yapti sanmistir,kafa okadar gidiktir.
Yok ya ama kemeri köpek kaçmasın diye bogazına bağlayıp eliyle tutmayı unutmamış polis çağırayım diyince yok yok demeyi unutmamış tenha araziye köpegi yakalayıp arkasına yatmayı unutmamış hastalığın arkasına sıgınmasın kimse masumlaşmıyor keşke köpek parçalasaydı onu

Yok ya ama kemeri köpek kaçmasın diye bogazına bağlayıp eliyle tutmayı unutmamış polis çağırayım diyince yok yok demeyi unutmamış tenha araziye köpegi yakalayıp arkasına yatmayı unutmamış hastalığın arkasına sıgınmasın kimse masumlaşmıyor keşke köpek parçalasaydı onu
Yani ben cok is ustunde bir mana yukleyemedim
Bence o alzheimer.Bu hastalarin donlariyla bir zorlari oluyor.Cikarmak istiyorlar. (Hastalik ileri duzeydeyse tabi kafa gidikligine gore).O yasta ancak bu olabilir.Erekte bile olmaz o yastaki.Yani ben cok anlam yukleyemedim
Video tam bile degil

Haberi okuduğumdan beri sinirden başıma ağrılar girdi
Allah bin belasını versin
Videoyu çeken yerinde olsam kesin öldürmüştüm o sinirle
:kızgın::kızgın::kızgın:

C3A9A7AC-F5C9-4B52-A06B-6488EF64DD1A.webp
Bunun hastalıkla hiç alakası Yok gayet kafası yerinde yaptığının da farkında pislik yanına adam geliyor umursamıyor bile yakasına yapısına kadar ilk değil bu rahatlığı ondan
Bence o alzheimer.Bu hastalarin donlariyla bir zorlari oluyor.Cikarmak istiyorlar. (Hastalik ileri duzeydeyse tabi kafa gidikligine gore).O yasta ancak bu olabilir.Erekte bile olmaz o yastaki.Yani ben cok anlam yukleyemedim
Video tam bile degil

Video tam bile degil
Yahu sen de, sanki dedenmiş gibi neden böyle iyimsersin? Psikiyatri servisinde misin? Nerden böyle don genellemesi?
Öyleyse de, sağlık bakanlığı yeşil ve kırmızı ilaçları takip ettiği gibi bunları da etsin.
Hiç de zaten hasta falan değil.
Durmadan bal kaymak pekmezle beslenen, uzun yaşamakla övünen aptalın tekidir.
Allah’ın cezası!!
Haydi diyelim hasta, yahu sırf hasta diye suç cezasız kalıyor. Ortak tepki buna

En az 5-10 tane çocuğu vardır bu herifin. Yapmaya doyamamış mı zamanında karısıyla da hayvana musallat olmuş?
Aklım almıyor yeminle. Artık hiçbir yaşlıya masum, temiz gözüyle bakmıyorum. Otobüste bile umursamıyorum.
Çocuğu olan hanımlar lütfen dikkat edin. Kendiniz ve aileniz dışında kimseye sevdirmeyin çocuğunuzu.
Yabancılar en iyisini yapıyor, çocuklarını yabancıların yanına yaklaştırıp sevdirmeyerek. Artık olması gereken bu.
Umarım bu herif de acı çekerek ölür. Cahillik yapmışmış. Adamın etlerini lime lime etmek istiyorum. Vicdansız, pislik.

Ben izlediğimde adamın yüzü gizlenmemisti.disardan bakan yüzü nurlu,ak sakallı yaşlı adam der.hicte aklı gel bitki değildi.gayette farkındaydı.
Bence o tarz küçük yerlerde pek çok hayvan bu muameleye maruz kaliyor

Video tam bile degil
Siz mana yükleyememeye devam edin adamı burda savunmayada devam edin bu insan müsvettesi sokakta sana saldırsa bu seferde hasta bence dersin kesin dimi ? Demezsin. Yaptığı köpek olunca mı böyle normal karşılıyorsun ? Çıkarmak istiyormuş !!! Savunmaya bak. Sanada çıkarsın o zaman sende bence bişey yok de. O sapıktan farkın yok bence.

Siz mana yükleyememeye devam edin adamı burda savunmayada devam edin bu insan müsvettesi sokakta sana saldırsa bu seferde hasta bence dersin kesin dimi ? Demezsin. Yaptığı köpek olunca mı böyle normal karşılıyorsun ? Çıkarmak istiyormuş !!! Savunmaya bak. Sanada çıkarsın o zaman sende bence bişey yok de. O sapıktan farkın yok bence.
Hic ustume alinmiyorum.Video tam bile degil.Yasamadigimi ne biliyorsunuz.Serviste donunu cikarip gezen alzheimer hastasi dede gormuslugum var.Akrabalarda gormuslugum duymuslugum var.Gormedim degil.
O ihtimali de dusunun diyorum, herseye manipule olmamak adina
.
O dedenin kopege birsey yaptigini sanamadim pek.Genc olsa baska.Bunu da dusunun bir diyorum.

Son düzenleme:
Keşke yüzü sansürlenmeseydi diyenler googleden ekran görüntüsü aldim.Rezil olsun cümle aleme inşallah..

Eklentiler

• Screenshot_2018-01-31-21-57-38.webp
    Screenshot_2018-01-31-21-57-38.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 73
  • Screenshot_2018-01-31-21-58-27.webp
    Screenshot_2018-01-31-21-58-27.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 72
  • Screenshot_2018-01-31-21-58-27.webp
    Screenshot_2018-01-31-21-58-27.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 60
Back
X