geçmiş olsun o korkuyu üzerinden atması gerek bir süre üzerine gitmeyin narin bir ses tonu ile uzaktan sevinkızlar dün köpeğime araba çarptı arka sağ ayağında tırnakları zarar gördü veteriner gerekli müdahaleyi yaptı çok şükür ama ayağına basamıyor ve bize yaklaşmıyor kaçıyor çok üzülüyorum 2 gündür psikolojim bozuldu var mı köpeği böyle kaza geçiren ne kadar sürede iyileşir ne olur rahatlatın beni çok mutsuzum .. cinsi Jack Russell av köpeği
Anlıyorum .. çok üzülüyorum onu öyle görmeye dayanamıyorumgeçmiş olsun o korkuyu üzerinden atması gerek bir süre üzerine gitmeyin narin bir ses tonu ile uzaktan sevin
anlıyorum ancak oda korkmuştur şimdi seveceği şeylerle mutlu etmeye çalışın sevdiği oyuncak yada yemek vs varsa onlarlaAnlıyorum .. çok üzülüyorum onu öyle görmeye dayanamıyorum
İyileşir dimi veteriner 1 parmağını aldı 1 parmağını dikti bir tanesi parçalanmış zaten adam öyle bir çarpmış ki şikayet ettim terbiyesizi çeksin cezasını asla peşini bırakmam . Canım ne kadar sürede iyileşti rahat basabiliyor mu şimdi ayağınaçok severim ben o haylazları ,korkmuştur canım ,ayağı da iyileşir merak etme bizim mahallede vardı sahipliydi ama sokak köpeği gibiydi ,ayağını kaç ay gezdirdi öyle ama iyileşti birşeyi kalmadı hala millete takışıyor
Çok teşekkür ederim evet korktu vallahi iğneler dikişlerÇok korkmuştur kıyamam. Geçmiş olsun...
Parmağınıda kaybetmiş huysuzdur şimdi sevdiği seylerden yedirin birazÇok teşekkür ederim evet korktu vallahi iğneler dikişlercanım benim ya
En sevdiği şey bisküvi ondan verdik zaten aldığımızda 2 aylıktı eğitimi çok zor bir köpek tam bazı şeylere alıştırıyorken olunca bütün düzeni bozuldu inatçı bir de hayırlısı bakalımParmağınıda kaybetmiş huysuzdur şimdi sevdiği seylerden yedirin biraz
Ciddi bir tramva bu zamanla düzelir insallah...En sevdiği şey bisküvi ondan verdik zaten aldığımızda 2 aylıktı eğitimi çok zor bir köpek tam bazı şeylere alıştırıyorken olunca bütün düzeni bozuldu inatçı bir de hayırlısı bakalım
Veteriner de oyle dedi 1 haftaya kendine gelir dedi ama iyileşmesi ayağına basması 1 ayı bulur dedi iyi olur dimi tekrar yürüyebilir bir şey olmaz ona dimi çok korkuyorumAğrısı ve hassasiyeti vardir.parmak kesilmiş ,dikişler var diyorsunuz ....bu arada ayak kaslarında ıllaki zedelendi.kisacasi ağrısı var ve yorgun.hayvanlar bu dönemde genellikle yanlız kalmayı, sessiz ortamı ve
Karanlık ortamı tercih eder.enfeksiyon oluşmazsa 1 haftaya toparlamaya baslar
İnşallahhhCiddi bir tramva bu zamanla düzelir insallah...
Tabiki yürüyen.sadece bu dönemde onu rahat birakin:)Veteriner de oyle dedi 1 haftaya kendine gelir dedi ama iyileşmesi ayağına basması 1 ayı bulur dedi iyi olur dimi tekrar yürüyebilir bir şey olmaz ona dimi çok korkuyorum
Elimden geleni yapacağım dua edin kızıma ne olur erken toparlasın koşsun oynasın eskisi gibiTabiki yürüyen.sadece bu dönemde onu rahat birakin:)
Beslenmesine dikkat edin ama güçsüz kalmasi
Başıboş bırakmakla alakası yok hayvan bu her zaman tasmada duramaz ve bu cins tasmayı pek sevmez biraz gezmesi lazım o da bir canlıCok gecmis olsun. Konu hakkinda fikrim yok basima gelmedi ama hayvanlara araba carpmasi cok sık oluyor. Cok uzucu bir durum ölebilirdi. Kopeginizi basibos veya tasmasiz birakmayin bence.
Başıboş bırakmakla alakası yok hayvan bu her zaman tasmada duramaz ve bu cins tasmayı pek sevmez biraz gezmesi lazım o da bir canlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?