Köpeğimden ayrılamıyorum

Derin_01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2011
94
0
66
Eskişehir
3 yaşında bir kızımız var. Onu daha önce hiç bir yere bırakıp gitmedik. Ancak bu hafta sonu 2 günlüğüne kendi veterinerimizin pansiyonuna bırakmak zorundayım. Ama onu düşünemiyorum orda bizden ayrı :( Bize çok düşkün bizde ona. Alt tarafı 2 gün ancak o 2 günde de aklım hep onda :(:(

köpeklerde konuşulmaktan anlar..ona ağlayarak üzülmesini sağlamayın..huzurla kalabilmesi için ağlamadan onu sadece 2 günlüğüne bırakacağınızı,üzülmemesini eğlenmesini bakımının güzel olacağını,arkadaşlarıyla güzel vakit geçirmesini güzel ve mutlu ses tonunuzla anlatın..sevdiği oyuncağını yanında verin..

2 gün zaten çok kısa bir süre,sahipleri huzursuz olduğumda köpeklerde hissedebiliyomuş bunu o yüzden üzülmeyin ki oda bunu hissedip sizin yokluğunuzda huysuz ve huzursuz olmasın.

Lucky'i aldık ve bizi inanılmaz şaşırttı. Hiç yaramazlık yapmamış ordakilerin hepsi Lucky kadar zeki bir köpek görmediklerini söylediler. Eğitimli olmadığı halde bütün komutları dinlemiş. Ve veterini çok sevmiş şimdi her gördüğünde koşa koşa veterinere gitmek istiyor. 2.gününde yanına arkadaş da gelmiş :) İçimiz çok rahat etti bundan sonra gönül rahatlığıyla veterinerimizin pansiyonuna bırakabiliriz :) Eskişehir'de pansiyon arayanlar benimle irtibata geçebilir.

Lucky'i aldık ve bizi inanılmaz şaşırttı. Hiç yaramazlık yapmamış ordakilerin hepsi Lucky kadar zeki bir köpek görmediklerini söylediler. Eğitimli olmadığı halde bütün komutları dinlemiş. Ve veterini çok sevmiş şimdi her gördüğünde koşa koşa veterinere gitmek istiyor. 2.gününde yanına arkadaş da gelmiş :) İçimiz çok rahat etti bundan sonra gönül rahatlığıyla veterinerimizin pansiyonuna bırakabiliriz :) Eskişehir'de pansiyon arayanlar benimle irtibata geçebilir.

benimde 11 yasında oğlum var bende onsuz bi yere gidemiyorum canım seni çok iyi anlıyorum lucky nin mutlu olmasına çok sevindimmmmmm:52:

yasa gereği veterinerlerin tüccar değil hekim olmaları nedeniyle pansiyon hizmeti vermesi yasak. reklam yapacağım diye başınızı derde sokmayın.

Son düzenleme:

sevindim. hayvanlara karşı böyle duyarlı insanlar görmek beni sevindiriyo :46: hayvanları canlı birer varlık olarak görmeyen, işkence eden, umursamayan iğrenç zihniyete karşı iyi ki sizin gibi insanlar var :16:

bikaç kere beğen butonu olsa keşke sabaha kadar beğenebilirim :52::52::52:

Beğenin durun bakalım sabaha kadar hadi size kolay gelsin :9:

sevindim. hayvanlara karşı böyle duyarlı insanlar görmek beni sevindiriyo :46: hayvanları canlı birer varlık olarak görmeyen, işkence eden, umursamayan iğrenç zihniyete karşı iyi ki sizin gibi insanlar var :16:

Canım evet zaten bunlar bir sınav onlar hakkındaki düşünceler bile bir imtihan beslemeyen bilemez boş boş konuşurlar işte .

Zaten bize söylemişlerdi sahiplerinden biraz ayrı kalınca kıymetlernini daha da anlıyorlar diye :)

Back
X