Köpeğimin saldırganlığıı

karispera

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2017
20
5
6
30
Arkadaşlar köpeğim var terrier kırması orta boy bi ırk. Geçenlerde yıllardır iyi anlaştığı bir köpekle birbirlerine girdiler ve zor ayırdık ikiside erkekti. Gezdirirken köpeği ve sahibini ne zaman görse saldırmaya çalışıyor zor zapt ediyorum işin kötü yanı o kadına benzeyen insanlar geçerken ve başka anlaştığı erkek köpeklerede tepki veriyor ne yapmalıyım bilmiyorum. Çok saldırganlaşmaya başladı o olaydan sonra.

Öncesinde bişiyden korkmuş olabilirmi.kedimde böyle bir sorun yaşadım evdeki herkeze saldırma eylemi vardı özellikle bana ve diğer kedime ki evde yüksek sesle bile konuşulmaz vete götürdüm aşırı korkudan dedi sonuç alamadık gerçi

Konu sahibi ne yaptı merak ettim .
Benim de bir köpeğim var ,asosyaldi başka bir köpekle karşılaşınca deliriyordu saldırgan sanıyordu herkes amacı oynamaktı ama kendini kontrol edemiyordu .
Eğitime vermiştim iki gün oldu geleli inanılır gibi değil değişimı:halay:

İki köpekten biri kızgınlıkta olabilir eğer kısır değillerse. Eğer ikisi de kızgınlıktaysa zaten off :KK70: Arada olur öyle şeyler. Bir tehdit sezmiştir. Sizin yapabileceğiniz, köpeğiniz diğer bayanı ve köpeği gördüğünde dikkatini başka yöne çekmek, köpeğinizi sakinleştirecek telkinler vermek. Benim oğlan da yıllardır iyi geçindiği golden ile geçen sene bir bozuştu, Golden boğacaktı neredeyse oğlumu. Ama maalesef bu golden bahçede zincire bağlı yaşayan, yazın kaynamış, kışın donmuş su içmek zorunda kalan bir hayvan. Sahiplerinin kendisine tek faydası arada site içerisinde zincirsiz deli dana gibi dolaşmasına izin vermeleri. Böyle olunca hayvan agresifleşiyor. Ama önce benim canavar gidip saldırıyor, ondan sonra dayak yiyor.

Kısırlaştırdınız mı? Ondan dolayıda agresif olabiliyorlar :/

Back
X