- 20 Aralık 2015
- 1.337
- 380
- 53
- 28
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
ne siyah köpeği ya rabbim de onu öyle yaratmış üç harflilerden ötürü öyle deniyor ama illa öyle olucak diye birşey yok rabbim insanları farklı farklı yaratmış sen siyahsın öldürelimmi diyoruz insanlara hayvanların ağzı yok dili yok aç olsa açım demez susuz olsa susadım diyemez saldırgan olmadıkça sorun yok benceYa kızlar esimle ayrilma asamasindayim bi yoldas sirdas ariyorum kendime ve dert değil ama şimdi yolda bu köpek buldum terrier cinsi nasıl sevimli nasıl. . sürekli oyun istiyor beli ki bakımı yapılmış daha önce insanlarla yaşamış. Bana dinen sakıncalı dendi bu ne kadar doğru ?? Bilgisi olan var mı
Bu soğukta neden dışarda kalsın
Bi de sonuçta sokaktan almış olacağım nasıl mikrop kapmam??
Bilgisi olan var mı
Kaynak ne?Dini yoruma girecek diye yazmak istemedim aslında ama hadislere bakacak olursak gördüğünüz siyah köpekleri öldürün diye de hadis var. Öldüren var mı?
Ravi si kimmiş? Doğruluğundan emin olmadığımız hadisleri paylaşmayalım. Dine mal ediliyor.Dini yoruma girecek diye yazmak istemedim aslında ama hadislere bakacak olursak gördüğünüz siyah köpekleri öldürün diye de hadis var. Öldüren var mı?
Ya kızlar esimle ayrilma asamasindayim bi yoldas sirdas ariyorum kendime ve dert değil ama şimdi yolda bu köpek buldum terrier cinsi nasıl sevimli nasıl. . sürekli oyun istiyor beli ki bakımı yapılmış daha önce insanlarla yaşamış. Bana dinen sakıncalı dendi bu ne kadar doğru ?? Bilgisi olan var mı
Bu soğukta neden dışarda kalsın
Bi de sonuçta sokaktan almış olacağım nasıl mikrop kapmam??
Bilgisi olan var mı
Kaynak ne?
Ravi si kimmiş? Doğruluğundan emin olmadığımız hadisleri paylaşmayalım. Dine mal ediliyor.
İnancım olmadı halde nedemek tövbe tövbeKonu iyice dine girecek, banlanıcam. Kiblemeyin kızlar munenin haberi olmasın
Neyse doğruluğundan emin olmak ne demek oluyor? Sonucta sahih hadisler ve sahih olmayan hadisler var. Sahihlere bile yüzde yüz doğru denemiyor doğruluğundan emin olmak ne alaka o zaman hiç hadis paylasılmasın ki ben sahih olmayan bir hadis diye belirtmişim. Ravisi yanlış hatırlamıyorsam ibnu ömerdi. Kütübüsitte de olması lazım. Buharide de benzer bi hadis oldugunu hatırlıyorum yırtıcı köpekleri öldürün diye geciyor, kargalar da dahil. Evimde köpek beslediğim için zamanında inancım olmadığı halde arastırmıştım.
Her hadise inanmıyoruz zaten peygamberin hadisleri dışında...banlanacak bi durumda yokBu arada ben peygamber böyle söylemiş demedim. Böyle bir hadis rivayet edilir sizce böyle bir sey olabilir mi ben inanmıyorum dedim. Kaynak soruldugu içinde acıklamasını yaptım. Gelip de bana şunun için bunun için söylenmiş ağzım acık kaldı yok artık yorumları yapmayın.
Her hadise inanmıyoruz zaten peygamberin hadisleri dışında...banlanacak bi durumda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?