- 20 Ocak 2019
- 2.998
- 2.690
- 133
- 34
- Konu Sahibi -SWEET MOM-
-
Elbette normal, baska bir yere vermislerdi orada da durmamis belki bahceyi sever umuduyla bize getirdiler. Evin icinde bakamam hem benim hem cocuklarimin yogun alerjisi var ne yqzik kiEe hayvancagizi ailesi terketmis, sizce de biraz ayrilik sancisi cekmesi normal degil mi?
Yetmezmis gibi ev kopegine sen bundan sonra disarda ve bagli yasa demissiniz.
Ailesine soyleyin yatagini getirsinler tum esyalariyla birlikte ve sizde eve koyun, baska türlü bu isirmalar, saldirganliklar bitmez.
Ne olmustu ki hic bilmiyorum. Aslinda cok uysaldi oglumla kosup oynadi da birden bire etrafa bakinip basladiSon Rottweiler olayından sonra bence risk almayın, bağlı halde dursun.
Alerjiniz varsa bir köpeği neden sahipleniyorsunuz bu kadar bilinçsiz misiniz?Elbette normal, baska bir yere vermislerdi orada da durmamis belki bahceyi sever umuduyla bize getirdiler. Evin icinde bakamam hem benim hem cocuklarimin yogun alerjisi var ne yqzik ki
Evet ya bende iyilik yaptigimi dusundum sahibi agir koah hastasi kiramadim.Evde yaşamaya alışmış bir köpek dışarıda bağlı şekilde yaşayamaz.Onların hisleri bizlerden kat kat üstün olduğu için terk edildiğini anlamış malesef.
Hayir degilim evin icinde beslemeyecegimi belirtmistim zaten onlarda bahceyi sever diyerekten getirdiAlerjiniz varsa bir köpeği neden sahipleniyorsunuz bu kadar bilinçsiz misiniz?
Ne olmustu ki hic bilmiyorum. Aslinda cok uysaldi oglumla kosup oynadi da birden bire etrafa bakinip basladi
lutfen beni suclamayin ciftlik evi olunca bende kirmak istemedim. Aslinda bende kizdim henuz yeni almislar 1 yilda burasi kacinci verdikleri yerVicdani rahat etmiş midir acaba bebeklikten beri kucaklarda büyütüp sıkılınca elin bahçesine bağlı duracağı bir hayata onu terkeden insan musvetteleri
Köpek tabii ki ailesinin yanında huzurlu, sakin olacak. Henüz terkedilmemisti ki, neden saldirganlassin, neden üzülsün??
Yazık cidden ya
Siz de ev köpeğini bahçede bağlamaya mi aldınız? Evde sevgi veremeyecekseniz derdiniz ne yani, bahçeyi mi koruyacak köpek bütün gece dışarıda((
Çok üzüldüm garibana ya. Hayatında bir gece dışarıda ya da bağlı kalmamisken şimdi ne halde .
Yahu bacım beyinden eksikliğin mi var? Evde yaşamaya alışmış bir köpek bahçede yapamaz sen onu sahiplenerek iyilik yaptığını mı düşünüyorsun? Aile boyu alerjiniz var köpek sahiplenmişsiniz o hayvana yazık değil mi. Kimden aldıysan geri ver doğru dürüst evde bakabilecek bir aileye versin yavrucağızı.Hayir degilim evin icinde beslemeyecegimi belirtmistim zaten onlarda bahceyi sever diyerekten getirdi
Elbette normal, baska bir yere vermislerdi orada da durmamis belki bahceyi sever umuduyla bize getirdiler. Evin icinde bakamam hem benim hem cocuklarimin yogun alerjisi var ne yqzik ki
Ben size hakaret ediyor muyum? Oneriniz varsa dinlerim dedim gel de saydir demedimYahu bacım beyinden eksikliğin mi var? Evde yaşamaya alışmış bir köpek bahçede yapamaz sen onu sahiplenerek iyilik yaptığını mı düşünüyorsun? Aile boyu alerjiniz var köpek sahiplenmişsiniz o hayvana yazık değil mi. Kimden aldıysan geri ver doğru dürüst evde bakabilecek bir aileye versin yavrucağızı.
E bu adam "ağır KOAH hastası" olana kadar aklı neredeydi? Felç , inme değil ki bu hastalık bir anda gelsinEvet ya bende iyilik yaptigimi dusundum sahibi agir koah hastasi kiramadim.
E siz ve çocuklarınız yoğun alerjiniz olduğunu bildiğiniz halde ne demeye köpek alıyorsunuz????Elbette normal, baska bir yere vermislerdi orada da durmamis belki bahceyi sever umuduyla bize getirdiler. Evin icinde bakamam hem benim hem cocuklarimin yogun alerjisi var ne yqzik ki
Sahibine bunu belirtmen neyi değiştiriyor? Evde bakılan köpeğin yeri evdir, yataktir.Hayir degilim evin icinde beslemeyecegimi belirtmistim zaten onlarda bahceyi sever diyerekten getirdi
Kesinlikle haklisiniz. Sanirim oyle yapacagim,Alerjiniz var iken keske sahiplenmeseydiniz cocugu, yazık o da perisan olmus ordan oraya evlatlik veriliyor surekli.
Belli ki asil aile istemiyor, evinize almanin bir yolunu bulmalisiniz, yok olmuyorsa evine alabilecek, kopek eğitiminden dilinden anlayan bir aileye evlatlik verin ve umarim son yuvasi olur garibin.
Köpek bahçeyi sever, gece sıcak evinde uyuyacaksa.Hayir degilim evin icinde beslemeyecegimi belirtmistim zaten onlarda bahceyi sever diyerekten getirdi
Hiçbir fırsatı kaçırma koşSon Rottweiler olayından sonra bence risk almayın, bağlı halde dursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?