- 2 Temmuz 2013
- 4.173
- 8.838
- 358
- Konu Sahibi -SWEET MOM-
-
Eminim öyledir...İki kedimi de sokaktan sahiplendim, hayatımda hiç cins hayvanım olmadı destekli sallayın biraz. Az çok biliyoruz birbirimizin niyetini
Mecburen oyle yapacagim.Hayvan sahiplendirme sayfaları var, oraya yazsanız internette? Alerjiniz varken eve de alamazsınız sanırım.
En ufak bi supheniz varsa kesinlikle birakmayin dedim acikcasi onlarda gonul rahatligiyla birakinca kalabilir zannettimYazık hayvana ya almayın o zaman en baştan evde bakamayacaksanız. Bunun sıcak, soğuk havası var. köpek ev ortamına alışmış üstüne birde sahibinden ayrılmış bahçeye konup bağlanmış çok üzüldüm köpeğe. Daha iyi şartlarda bakılacak birine sahiplendirirsiniz inşallah.
Ama yoğun alerjiniz varsa ilgilenemezsiniz işte onu anlatmaya çalışıyorum. Uzaktan mama su vermeniz lazım ki alerjiniz tetiklenmesin. Olacak şey değil, o hayvanın sevgiye ihtiyacı var. Sahibini arayıp anlatın durumu, evde bakılması lazım.Ilgilenirim tabi sus diye almadim ama boyle olacagini da tahmin edemezdim
Ben zaten onlar birakirkende kotu oldum acikcasi benim bi yanim huzunlendi. Bahcede rahat birakirim kosar oynar diye dusunmustuk tabi acik havada ilgilenirsem hastaligimi tetiklemeyecegini dusundum. En kisa zamanda sahiplendirecegim. Ilginize tesekkur ederim.Ama yoğun alerjiniz varsa ilgilenemezsiniz işte onu anlatmaya çalışıyorum. Uzaktan mama su vermeniz lazım ki alerjiniz tetiklenmesin. Olacak şey değil, o hayvanın sevgiye ihtiyacı var. Sahibini arayıp anlatın durumu, evde bakılması lazım.
Gerçi sahiplerine pek güvenemedim, sizden sonra sokağa bile bırakabilirler. Bence siz ilan açın. Sahibinden, petlebi, instagramda Hayvan sahiplendirme sayfalarına yazın. Umarım güzel bir aileye sahiplenir.
Rottweiler olduğunu konu sahibi yazmamış. Belki de golden falandır .Köpek bağlamak nedir? Köpek dışkısının içinde mi yaşayacak?
8 sene rottweiler besledim. Annem evin içine almadığı için onun müstakil evinin bahçesinde kafesi vardı. Geceleri de garajda yatardı. Kendi evimde zaten evde benle yaşıyordu.
Alerjiniz varsa köpeğe yemek nasıl vereceksiniz? Nasıl gezdireceksiniz? Nasıl yıkayacaksınız?
Köpek yetiştirmeyi bilmiyorsanız boş boşuna köpeğe eziyet etmeyin. Köpek küçükken eğitilir. Bunu yapan çiftlikler var. Sahibinden Komut alır. Rottweiler gibi saldırgan köpekler kısa tasma ile gezdirilir. Tehlike arz ediyorsa ağızlık takılır.
Merhaba evimiz musait oldugu icin bi yakinimizin bakamadigi kopegi sahiplendik. Kopek normalde evde yasayan bir kopek ama ben alerjiden dolayi bahcede bakabilecegimizi soyleyerek kabul ettim. Onlarda alisir umuduyla getirdiler sahipleri buradayken hic sorun cikarmayan gezen kopek onlar gidince birden bire saldirmaya basladi mecburen baglamak zorunda kaldik, hatta calisani da disledi, etrafta kim varsa saldirdi. Bu kadar uslu bi kopek nasil yapti anlam veremedim. Baglanmaya aliskin olmayan kopek bu duruma alisabilir mi? Aslinda cok karsiyim ama serbest rahat duracaga hic benzemiyor. Yapabilcegimiz birsey var mi? Onerilere muhtacim
Nasıl vicdansızlar bunlar böyle ya. Daha 1 yaşında yaşadığı şeylere bak. Bide muhtemelen ufak cins.lutfen beni suclamayin ciftlik evi olunca bende kirmak istemedim. Aslinda bende kizdim henuz yeni almislar 1 yilda burasi kacinci verdikleri yer
kas yaparken goz cikardim sanirimAllahim gece gece ben ne okudum ya. Ya siz lütfen onu geri verin lütfen. Ne yaptığınızın farkında bile değilsiniz
kas yaparken goz cikardim sanirim
Alirken de hastaydi zaten cocuklari istedigi icin almislar suan yuzune dahi bakmiyorlarmis iyilik yaparim dedim hayatimda hic boyle bir sey yasamadimNasıl vicdansızlar bunlar böyle ya. Daha 1 yaşında yaşadığı şeylere bak. Bide muhtemelen ufak cins.
Hastalığı bahane edip kurtulmaya çalışıyorlar hayvandan.
Ay nolur eve alın ya, inanılmaz üzüldüm. Alerji haplarınızı alırsınız başka yuva bulana kadar. Şimdilik bir oda da sakinleşmeye çalışsın. Çocuklar vs girmesin çok korkmuştur zaten. Off içim gitti
Elbette normal, baska bir yere vermislerdi orada da durmamis belki bahceyi sever umuduyla bize getirdiler. Evin icinde bakamam hem benim hem cocuklarimin yogun alerjisi var ne yqzik ki
Hayir degilim evin icinde beslemeyecegimi belirtmistim zaten onlarda bahceyi sever diyerekten getirdi
Köpeğin ilk sahibi de siz de hatalısınız.lutfen beni suclamayin ciftlik evi olunca bende kirmak istemedim. Aslinda bende kizdim henuz yeni almislar 1 yilda burasi kacinci verdikleri yer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?