• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Köpek bile Ekmek veren eli ısırmaz" dedi

caım şu saattenn sonra hırs alsan ne olcak
kimsenin kimsede ahı kalmaz merak etme sen allaha havale et o ondan çıkar
kalanlarda gözünün basınnı sadakası olsun
ne demişler alma mazlumun ahını çıkar aheste ahesste
boşver yaaa bırak hırsı muhattap dahi olma

bence adam size köpek dememiş direkt olarak, ona bağırmaman gerektiğini benzetmeyle söylemeye çalışmış.
ama sözüm meclisten dışarı tarzında birşey de eklemesi gerekirdi sonuna onu dememiş.

siz cevap verecekseniz o anda söyleyecektiniz.
bu saatten sonra olacak iş değil o.

O söze cevap verememiş olmak, beni yiyip bitiriyor. senağlama

bence içinden ne geliyorsa onu yap tamam bazen susmak en güzel cevaptır ama bazende haddini bildirmek gerekir... bir sene geçmiş ama sen hala bu lafı hazmedememişsin haklısında... hani derler ya içinde kalıp dert olacağına dışına çıksın mert olsun aynen öyle yap bence... hem rahatlamış olursun... ama uygun zamanı bekle yada bi şekilde o konuyu aç söyle gitsin bence :içelim:

Kendini bilmez bir yönetici sen hakkını savunuyorsun diye sana sinirle kötü söylüyor sen de bunu kafana takıyorsun. Boşver canım kötü söz sahibinindir. Bu saatten sonra yapacak birşey yok kendini yiyip bitirme...

Allaha havale et bacım, boşver içindeki kinden kurtul inan Rabbim onun mükafatını verecektir sanaa.s.

Simdiden sonra bisey yapmanin anlami olmaz
O sözlerden sonra sen hediye dahi vermissin (Bu sözün üstüne ben igne dahi almazdim)
Artik o meseleyi unutmaya calis belki adam söyledine pisman olmustur

Back
X