Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahaha evet sevimli. Bende kontes, fıstık, whisky(viski) falan düşündüm bakalım.Oğluma belki kardeş olur diye düşündüğüm 2 isim var, onları söylemem . Başka söyleyeyim; Reçel, Çakıl, Bambam, Güllaç ya da Sütlaç (canım tatlı çekiyor da)
Tarçın, Paşa, Kral, Max olmadıkça hepsi güzel. Bunlar da köpeklerin Ali, Ahmet, Ayşe'si; çok yaygın.
Daha önce ismi Nar olan bir köpek görmüştüm; nar tanesi gibi de ondan demişlerdi.
En şirin bulduğum isimse Fıçı oldu; ne şirin ya Fıçıııı gel buraya
Viski mini ırklar için çok iddialı Gazoz yakışır onlara, oy yerim ben büyük küçük hepsini. Kaju da olabilir Fındık ismi de yaygın çünkü.Ahaha evet sevimli. Bende kontes, fıstık, whisky(viski) falan düşündüm bakalım.
Hep yeme içmeden gidiyoruz adını duydukça acıktığım için hayvandan soğumak istemiyorumViski mini ırklar için çok iddialı Gazoz yakışır onlara, oy yerim ben büyük küçük hepsini. Kaju da olabilir Fındık ismi de yaygın çünkü.
O zamaaaaan Patik geldi aklıma, Bambam da güzel aslında ama sizin içinize sinmesi önemli. Acıktım diye hayvandan soğulur mu hiç, ilahi.Hep yeme içmeden gidiyoruz adını duydukça acıktığım için hayvandan soğumak istemiyorum
Ne olur viski koymayin..cevredeki her 5 kopekten 4 u viskiAhaha evet sevimli. Bende kontes, fıstık, whisky(viski) falan düşündüm bakalım.
Öyle mi? Hiç rastlamadım. Tüh gitti güzelim isim Terlikte güzelmiş amaNe olur viski koymayin..cevredeki her 5 kopekten 4 u viski
Şaka yapıyorum canım öyle bir tatlılıktan soğuyabilir miyim. Patikte güzelmişO zamaaaaan Patik geldi aklıma, Bambam da güzel aslında ama sizin içinize sinmesi önemli. Acıktım diye hayvandan soğulur mu hiç, ilahi.
Henüz almadım o yüzden iki türlüde önerilere açığım.Cinsiyeti ne
Allah bağışlasın Vegas ve shot güzelmiş düşüneceğim teşekkürlerBenim oğlumun ismi Ares. Kedilerim de çaki ve lina :)