Köpek isim önerilerii

tehna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
128
30
Maltese terrier yada yorkshire tarzı küçük köpeklere konacak isim önerilerinizi bekliyorum:KK58:

:) valla uyar mi bilmem ama bir ara gecici yuva oldugumuz yavru bir Golden a Frodo adini vermistik:) yani yuzuklerin efendisi seven biriyseniz uyabilir:) disiyse Arwen tabiki:)

Oğluma belki kardeş olur diye düşündüğüm 2 isim var, onları söylemem :KK53:. Başka söyleyeyim; Reçel, Çakıl, Bambam, Güllaç ya da Sütlaç (canım tatlı çekiyor da) :KK48:
Tarçın, Paşa, Kral, Max olmadıkça hepsi güzel. Bunlar da köpeklerin Ali, Ahmet, Ayşe'si; çok yaygın.
Daha önce ismi Nar olan bir köpek görmüştüm; nar tanesi gibi de ondan demişlerdi.
En şirin bulduğum isimse Fıçı oldu; ne şirin ya Fıçıııı gel buraya:KK45:

Oğluma belki kardeş olur diye düşündüğüm 2 isim var, onları söylemem :KK53:. Başka söyleyeyim; Reçel, Çakıl, Bambam, Güllaç ya da Sütlaç (canım tatlı çekiyor da) :KK48:
Tarçın, Paşa, Kral, Max olmadıkça hepsi güzel. Bunlar da köpeklerin Ali, Ahmet, Ayşe'si; çok yaygın.
Daha önce ismi Nar olan bir köpek görmüştüm; nar tanesi gibi de ondan demişlerdi.
En şirin bulduğum isimse Fıçı oldu; ne şirin ya Fıçıııı gel buraya:KK45:
Ahaha evet sevimli. Bende kontes, fıstık, whisky(viski) falan düşündüm bakalım.:KK45:

Ahaha evet sevimli. Bende kontes, fıstık, whisky(viski) falan düşündüm bakalım.:KK45:
Viski mini ırklar için çok iddialı :KK48: Gazoz yakışır onlara, oy yerim ben büyük küçük hepsini. Kaju da olabilir :KK66: Fındık ismi de yaygın çünkü.

Viski mini ırklar için çok iddialı :KK48: Gazoz yakışır onlara, oy yerim ben büyük küçük hepsini. Kaju da olabilir :KK66: Fındık ismi de yaygın çünkü.
Hep yeme içmeden gidiyoruz adını duydukça acıktığım için hayvandan soğumak istemiyorumo_O

Hep yeme içmeden gidiyoruz adını duydukça acıktığım için hayvandan soğumak istemiyorumo_O
O zamaaaaan Patik geldi aklıma, Bambam da güzel aslında ama sizin içinize sinmesi önemli. Acıktım diye hayvandan soğulur mu hiç, ilahi.

Bir de benim kediciklerimin isimlerinide yazayim :) Totoro , Nauska, Bombay, gerci bombay ismi kedinin cinsi bombay oldugu icin vermistik :) ama isim olarakta pek hos duruyor:) oyle pasa bilmem ne koymayin rica ediyorum:) :) :) artik o kadar duyduk ki gina geldi desem yeridir :) bir arkadasimin kopusunun ismi Terlik mesela :) Matrix hayrani baska arkadasimin kopusunun ismi Neo:) baska birinin ko de Arthur :) baya alternatif var yani:)

mini de olabilir. sakız, shot, bıcır, rio, cherry, lili ayy o kadar cok var ki :KK48: Ama bu ve önceki saydıklarım tam kucuk ırk isimleri gibi.

X