köpek ısırdı benii acil bakınn !!

içimi rahatlattınız inşallah dediğiniz gibidir muhakkak şikayet etcem. ben köpekleri öyle severdimki şuan netten kuduzu araştırıyom köpek resmi çıkınca irkiliyorum

bilmem merak ettim oyle olurmuyum filan diye soruyorsun ya,
ecel geldiyse bunlar bahane,

kopek kuduz filan olsa sahipleri bu kadar rahat olmazdi,
yinede korkuyorsan git asi yaptir tahlil yaptir:44:

bilmem merak ettim oyle olurmuyum filan diye soruyorsun ya,
ecel geldiyse bunlar bahane,

kopek kuduz filan olsa sahipleri bu kadar rahat olmazdi,
yinede korkuyorsan git asi yaptir tahlil yaptir:44:

evet sahipleri hiç panik yapmadı aşılı dediler ama dediğğim gibi bakmadım aşı kartına işte

evet sahipleri hiç panik yapmadı aşılı dediler ama dediğğim gibi bakmadım aşı kartına işte

sen yarin git tahlil asi ne varsa yaptir icin rahat etsin diye,
git kopegi bulursan asi kartinada bak..

cok kanadimi elin nasil aldilar kopegi..

sen yarin git tahlil asi ne varsa yaptir icin rahat etsin diye,
git kopegi bulursan asi kartinada bak..

cok kanadimi elin nasil aldilar kopegi..

kendim çektim elimi, çok kanamadı sadece kan topladı parmaklarım birazcık kanadı. köpek sahibini görünce korkup kulübesine kaçtı ben de o panikle direk eczaneye indim zaten. adam kafanin köpeği bu aşı kartını gösterebilirim dedi ama dinlemedim tabi. aç kaldığı için saldırdı dedi. suç bende birazda ne diye gidip oynarsam elin köpeğiyle

bidaha dikkat edersin artik,ben cok korkarim kopekten yanindan zor geciyorum yolumu filan degistiririm sevmek istesemde bi korku var iste,
iste bende kucukken ekmek verdim bana alismistir diye bi seveyim dedim kapti parmagimi,asisi vardi ki kuduz olmadim cunku dedim ya doktorada gitmedim,
gecmis olsun ama olurmuyum felan diyede korkutma kendini birsey olmaz..

Hiç bir hayvan aç bırakılarak eğitilmez..

Bu şekilde eğitim vermeye çalışan bi sahip köpeğine düzenli aşı yaptırır mı fikrimce muamma..

İçinin rahat etmesi için söylemiyorum 3 köpeğim var biri düzenli olarak ısırır beni..

Barınaktada defalarca ısırıldım hiç birinde aşı vurulmadım ki o köpekler aşılı mıydı şüpheli.. Bana bişey olmadı bu güne dek..

Yine de sabah erkenden aşı vurul annene söylemeden için rahat eder canım..

doktora gitmeyi ihmal etmeyin nede olsa hayvan dışarda yaşıyo gerçi ben hayanların ağzının insanlarınkinden temiz olduğu kanısındayım ama yinede tedbir iyidir beni küçükken ısırmıştı arkadaşın beslediği köpeğin önünden kemiği almaya çalışmıştım elime geçirdi dişlerini anneme söylemedim ama komşu gelip bizim köpek ısırmız sizin kızı falan dedi tabi söylemediğim için fırça ve dayağı yemiştim annemeden sonra doktor bişey yok dedi gönderdi tahlilleri yapıp geçmiş olsun

sabaha kadar kabuslar gördüm hep. köpekleri çok seviyorum ilk kez böyle bişey geldi başıma köpeğin o anki hali hiç gözümün önünden gitmiyo. kuşuma bile bakamıyorum baktıkça o ısırıldığım anı görüyorum. terbiyesiz insanlar el kadar köpeği aç bırakarak eğitirlerse olacağı buydu zaten. inşallah bütün aşıları yapılmıştır da biraz olsun rahat bi uyku uyuyabilirim

geçmiş olsun arkadaşım köpegini aç bırakarak egitmeye çalışan bir zihniyet sizce aşısını yaptırmışmıdır bence bir muamma bence en yakın zamanda bir doktora gidin ve o köpegin aşı kartlarına bakın sonrada gerekli yerlere o cafe sahibini şikayet edin derim bir köpegi aç bırakmak ne demek ya kendileri acaba aç kalabilirler mi ben köpeklerden çok korkarım yanlarından falan geçemem ama böyle eziyet yapanlara sinir oluyorum güzelce egitmek varken aç bırakmak niye onların amacı kavgacı ve saldırgan bir köpek yetiştirmek aslında

Bence mutlaka doktora gidin ve kopegin isirdigini soyleyin.kuduz asisi olmaniz gerekiyorsa ilk gun cok onemli.daha once 3 kere kopek isirmisti beni ve ucundede kuduz asisi yaptilar.eger hayvan asili ise asiyi 3 dozda kesiyorlar.bilmediginiz bir kopekse asisindan emin degilseniz hayvani takip ediyorsunuz eger hayvanda kuduz belirtileri oksa gene 3doz yapiyorlar.hayvani bulamiyorsaniz asiyi 5 doza tamamliyorlar.bence ihmal etmeyin.karar size kalmis...

sahibi de ne kadar rahatmış ya..insan bir telaşlanır falan. açlıkla hiç bir canlı terbiye edilmemeli.. köğeğe de üzüldüm şimdi.. ama sen doğru olan söyleseydin doktora..sonları okuyamadım ama umarım her şey yolundadır. ben sahibine olan kızgınlığımı söylemek istedim.

Tatlım 1. si köpek bu kuduz aşısı olman lazım aile hekimine git internette çıkmıyor aile hekimliği merak etme ancak netten devlet hastanelerinde alınan randevular çıkıyor 2.si annen kızıyor diye kuduz olmak dahamı iyi annen yolda yürürkende başına gelebilir kafedeki köpek ısırdı sevdim demen şart değil geçerkende ısırabilir benim annemde çok kızar ama ısırdı diyede bana bişey diyemez yani ama senin kadar korksam babama gizlice söylerdim o anneme söylemeden götürürdü beni gizlice kendim gidemiyorsam yani birde ben 14 yaşımdan beri doktora kendim giderim ya annemle nadir giderdim yani ihmal etme bunun şakası yok önlem almazk zorundasın çok geçmiş olsun. 3. sü köpek dövmek nedemekmiş ya Allah korkusu yokmu şikayet et hemde beni ısırdı de.

Hayvanın aşı karnesini mutlaka görün, yapıldığı tarihe ve veteriner kaşesine bakın, veterinerin telefonunu alın, klinikler aşıladıkları hayvanların kayıtlarını tutuyor, kontrol edin mutlaka.

Hayvanı aç bırakarak terbiye etmeye çalışan insanların lafına güven olmaz, kontrol edin

Korkma aşılıysa köpek hiç bişey olmaz.hayvanları eğiticem derken aç bırakıyolar bu sefer dahada vahşileşiyor sinir oluyorum ya.!Aşıda olmuşsun bişeycik olmaz.

8 sayfa dolusu milleti telaşlandırıyorsun.
Doktora gitmelisin diyorlar yok gidemem annem öldürür diyorsun.
21 yaşındasın ve anne korkusuna kuduz olmayı göze alabilecek kadar anormalsin.
Kuduz olmuş muyumdur diyorsun.
Nereden bilelim biz köpeğin aşıları tam mı kuduz mu değil mi?
Isırıldığını doktora söylememişsin bile ölecek miyim diyorsun sürekli..
Hayır yani yardım edenlere de onu yapamam bunu yapamam diyorsun.
Madem söylenenleri dikkate almayacaksın niye konu açıp ta yardım istiyorsun?

gittim bugün köpeğin aşı kartlarını gösterdiler biraz olsun rahatladı içim. zaten bu saatten sonra aşısız da olsa doktora gitmemin bi faydası olmazdı. şansıma aşılıymış hatta benden önce çok kişiyi ısırmış falan filan işte

konuyu yardım istemek amaçlı açmadım. tutup da beni doktora götürün veya köpeğin aşısını yaptırın falan da demedim. sadece bu konuda bir fikri olan insanlardan görüşlerini almak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…