köpek ısırdı benii acil bakınn !!

dediğim gibi yarın aşı kartına bakıyımda daha fazla panik olmadan belki korktuğum gibi değildir, hem adamlar yalan söylememiştir belki hem eczacıda dedi yukarının köpeğimi diye demekki çok kişiyi ısırıyo

Hem ayrica golden lar cok uysal kopeklerdir, isirmasi bi hayli ilginc :44:

ya cnm her kopek ısırdıgında kuduz olmuyor insanlar yani her kopekde kuduz degilki neticede senden once o kopege bakıcısıda yaklasmıstır veya egiten kisiler boyle bir vakayla karsılasmadılar demekki kendi kendini yiyip bitirme beni sokakta kedide cok tırmaladı severken:)) takmadım bu kadar Allah korusun sende kurma kafanda bişiler bosu bosuna git aşı kartına bak icin rahatlıycaksa ama birsey yok sende merak etme:)

Son düzenleme:
Eğitim aşamasındayken hayvan dövülüp aç mı bırakılırmış?
Bir arkadaş yapılması gerekeni söylemiş bu insanları mutlaka şikayet edin ama hayvansever derneklerine.
Alsınlar o hayvanı ellerinden.

Muhtemelen bir sorun olmaz ama içiniz rahat etmeyecekse bir hastaneye gidin aklınızda şüphe kalmasın.

inşallah. ne kadar büyük bi korku bu böyle

Yazin bi kiz arkadasimi kedi tirmalamisti. o sirada da beraber tatildeydik 2 haftaligina, ayni yatakta falan yatiyorduk. O hic onemsememisti de onunla gecirdigim ilk bi kac geceyi unutamam kudurup bana saldircak diye ne korkmustum ya

konu sahibi kac yasindasin

Son düzenleme:

önce bi bakıyımda şu aşı kartlarına falan sonra mutlaka şikayet etcem

inşallah. ne kadar büyük bi korku bu böyle

dusundukce kafanda buyur bide zaten hayvan ac bırakılmıs bu saldırganlıgı ondan olsa gerek ama icin rahat edicekse yarın dogrudan doktoa git durumu anlat o sana detalı bir sekilde ne yapılması gerektigini anlatır anne korkusunuda bir kenara bırak yoksa sen ne zaman kuduz olcam diye gun sayarsın bu korkuyla benden demesi

Köpeği kontrol etmeniz gerekiyordu.Nasıl bırakıp kaçtınız.Köpek sahibinin telini falan alsaydınız.Aşkı kartınıda incelemenizi isteseydiniz daha sonraki günlerde.

kuduz belirtileri ilk 3 haftadan sonra ortaya çıkmaya başlıyomuş. bidahaki baharı göremiycem diye çok korkuyorum. hayır bi de kuduz olursam annem napar beni asıl o korkutuyo. kadın hep derdi bigün ısırcak biri görcen diye. ısırdı işte bida çıkmıycam annemin sözünden nolur dua edin bana kuduz olmıyım

Köpeği kontrol etmeniz gerekiyordu.Nasıl bırakıp kaçtınız.Köpek sahibinin telini falan alsaydınız.Aşkı kartınıda incelemenizi isteseydiniz daha sonraki günlerde.

işte o panikle napcağımı bilemedim ama yeri belli yarın gitcem bakmaya. köpek 10 gün içinde ölmezse kuduz değil oluyomuş

ya hu ne kuduzu? kuduz mu kaldi spesifik olaylar ya da durumlar haricinde.
olmaz hicbir sey. hani asisizsa bile olmaz.
kuduz asilarina baslarsan ailenden gizleyemezsin, belli bir sure sonunda toplum sagligina falan gidiyorsun ohoooo.
tekrar doktora gitmene bile gerek yok.
ama lutfen derneklere sikayet et onlari. ac birakmakla egitim mi olur.

Canım benim bırak şimdi anneni...
Yazdıklarınla beni bile panik yaptın hala annem parçalar diyorsun...
Yarın bir hastaneye git, doğru düzgün al önlemini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…