köpek ısırdı benii acil bakınn !!

1gypsy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2011
1.017
15
118
bugün beni bi kafenin golden cinsi köpeği ısırdı. eğitim aşamasında olduğu için hayvanı aç bırakıyolarmış ben de izin almadan sevmeye çalışınca olan oldu. adamlar pek umursamadı köpek aşılı ev köpeği dediler isterseniz aşı kartına bakın dediler ama bakmadım can havliyle çıktım hemen eczaneye gittim pansuman yaptılar. az önce de tetanoz aşısı oldum çünkü köpek ısırdığını aileme söylemedim paslı çivi battı dedim söylesem annem parçalardı beni sevmiyo hiç hayvanları. ama içim rahat değil bişey olurmu acaba bana?

Son düzenleme:
beni de lise 2'de dalmaçyalı ısırmıştı ama seninki gibi pansumanlık falan değildi direk 5 dikiş atıldı, ısırdı yerine yedi desem daha doğru olur, dikiş atmadan önce 2 kere tahlil aldılar köpek aşılı olmasına rağmen, 4 doktor dikiş atılsın diye imza attı, belkide babam pimpiriklendi bilemiyorum benim hikayemde böyle, geçmiş olsun kuzum

ya kafe köpeğiya bi de aşısız hasta hayvanı orda beslemezler heralde dimi bişey olmaz dimi

köpek görünce canım gidiyo mutlaka sever oynarım hep ilk kez başıma böyle bişey geldi hala şoktayım

sokak hayvanı degilse problem olucagını dusunmuyorum ben ama doktora gittiysen eger zaten onlar seni yonlendirirdi hayvanın 10 gun boyunca gozetim altında tutulması falan gerekiyor kuduz suphesinin oldugu durumlarda ama o insanlarda orda besliyor demekki davranıslarında herhangi bir sorun yok.. egitim asamasında ac mı bırakılıyor kopekler buda ilginc geldi bana sinir yapmıstır hayvancagız napsın..

Son düzenleme:
doktora demedimki köpek ısırdı diye annem parçalardı valla çivi yırttı dedim tetanoz aşısı yaptılar

hala elim titriyo başlığıda yanlış yazmışım ya

Son düzenleme:
doktora demedimki köpek ısırdı diye annem parçalardı valla çivi yırttı dedim tetanoz aşısı yaptılar

annen senin sevmenedemi karsı hayvanları anlamadımki? olabilir boyle durumlar Allah korusun hayvan kuduz olmus olsaydı sen annene korkundan hastalık kapıcaktın..
yarın cafeye git ve ası kayıtlarına bak icin rahatlasın ben birsey olucagını sanmıyorum sahipsiz bir hayvan degilmis zaten

ha bi de gittiğim eczane kafenin altındaydı hemen, yukardaki köpekmi ısırdı dedi evet dedim merak etme aşılıdır falan dedi

inşallah bişey olmaz. annem hayvanlarla oynamama kızıyo bigün ısırcak falan diye çok söylüyodu şimdi anneme köpek ısırdı desem vay ben dediydimde diye mahveder beni. yarın bakıyım bari inşallah korktuğum gibi bişey olmaz ya

geçmiş olsun cnm. sen yine de bi doktora git. eczaneyle kalma. yarın aile hekiminize gidip danış bakalım ne der.
gerçi yüzde doksan bişey olmaz ama işini sağlama al

Son düzenleme:
geçmiş olsun cnm. sen yine de bi doktora git. eczaneyle kalma. yarın aile hekiminize gidip danış bakalım ne der.
gerçi yüzde doksan bişey olmaz ama işini sağlama al

canım gittim doktora ama köpek ısırdı diyemnedim çivi battı dedim tetanoz aşısı yaptı o da

dr.a doğruyu söyleseydin keşke cnm,
benim abimi de köpek ısırdı, kulağında sarı renkte aşı damgası da varmış, aşıları yapılan sokak köpeklerine takılıyormuş sanırım o da..
ama dr. yine de kuduz aşısı olması gerektiğini söyledi ve birkaç doz oldu aşıyı..
bence ailene de gerçeği söyle ve yeniden bir dr.a görün...çok geçmiş olsun..

Son düzenleme:

söyleyememki bu seferde niye yalan söyledin diye 2ye katlar annem ızdırabı. yarın bakcam ama aşı kartına 10 gün gidip bakcam hayvan öldümü diye

golden ısırmaz güya. köpekleri çok severdim ben ya resmen şoka girdim

aşıları dediği gibi varsa, hiç bir şey olmaz. mesela kuduz aşısı 3 sene hayvanları ve insanları koruyor ama ülkemizde her sene yapılması zorunlu, içiniz rahat olsun. bu arada geçmiş olsun. köpeği eğitmek için aç bırakan hayvana da yuh diyorum.

adamlar aşısız köpek kafede beslenirmi falan deyince güvendim ama yarın il iş gidip bakcam aşı kartına. çok korkuyorum ya çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…