Çocuğumuz olunca ortalığı pisletiyor diye atıyor muyuz? O canın da duyguları var çok yazık! Sabah sabah moralim bozuldu!Merhabalar 3 ay önce köpek edindik herşey başta çok güzeldi fakat zaman geçtikçe beni o kadar zorlamaya başladı ki çünkü tuvalet eğitimi yok yavru olduğu için hergün bütün evi süpürüp silmek durumunda kalıyorum çok yoruluyorum biliyorum bunları başta düşünseydiniz diyeceksiniz ama hızlı verilen bi karar oldu kötü bir dönemdeydik.şu anda sahiplendirmek istiyorum eşim karşı bu duruma haklı olarak banada tavırlı.çok üzgünüm ama yapamıyorum gerçekten. Manisa İzmir de olanlar ilgilenebilir
Esiniz kopekle beraber sizide sahiplendirir umarimMerhabalar 3 ay önce köpek edindik herşey başta çok güzeldi fakat zaman geçtikçe beni o kadar zorlamaya başladı ki çünkü tuvalet eğitimi yok yavru olduğu için hergün bütün evi süpürüp silmek durumunda kalıyorum çok yoruluyorum biliyorum bunları başta düşünseydiniz diyeceksiniz ama hızlı verilen bi karar oldu kötü bir dönemdeydik.şu anda sahiplendirmek istiyorum eşim karşı bu duruma haklı olarak banada tavırlı.çok üzgünüm ama yapamıyorum gerçekten. Manisa İzmir de olanlar ilgilenebilir
"Alayım bir hevesle olmadı bakamadım veririm birine ne olacak ki. Kimseyi bulamadım ormanlık alana bırakırım sonuçta doğal ortamı" sizin zihniyetinizin içine ......Merhabalar 3 ay önce köpek edindik herşey başta çok güzeldi fakat zaman geçtikçe beni o kadar zorlamaya başladı ki çünkü tuvalet eğitimi yok yavru olduğu için hergün bütün evi süpürüp silmek durumunda kalıyorum çok yoruluyorum biliyorum bunları başta düşünseydiniz diyeceksiniz ama hızlı verilen bi karar oldu kötü bir dönemdeydik.şu anda sahiplendirmek istiyorum eşim karşı bu duruma haklı olarak banada tavırlı.çok üzgünüm ama yapamıyorum gerçekten. Manisa İzmir de olanlar ilgilenebilir
Keşke son olsanız. Şu canlara değer vermeyi bir eşya olmadığını ne zaman öğreneceksiniz. Hayvan diye duyguları yok mu sanıyorsunuz? Ha çocuğunuzu başkasına vermişsiniz ha köpeğinizi.İlk köpek sahiplendiren insan ben değilim bu kadar lince gerek yok.
Yazik…Merhabalar 3 ay önce köpek edindik herşey başta çok güzeldi fakat zaman geçtikçe beni o kadar zorlamaya başladı ki çünkü tuvalet eğitimi yok yavru olduğu için hergün bütün evi süpürüp silmek durumunda kalıyorum çok yoruluyorum biliyorum bunları başta düşünseydiniz diyeceksiniz ama hızlı verilen bi karar oldu kötü bir dönemdeydik.şu anda sahiplendirmek istiyorum eşim karşı bu duruma haklı olarak banada tavırlı.çok üzgünüm ama yapamıyorum gerçekten. Manisa İzmir de olanlar ilgilenebilir
İlk köpek sahiplendiren insan ben değilim bu kadar lince gerek yok.
Söylediklerinizde haklısınız.doğaya salma gibi bi durum yok.köpeği olan birisi ilgilendi sahiplenmek için arkadaşlarımdan fakat kesin değil o yüzden buraya yazdımLinç tam karşılığı değil aslında.
Şimdi köpek agresif olsa veya çocuğun allerjisi çıksa anlaşılır da tuvalet konusu tamamen insan kaynaklı.
Ben bunu niye söyledim, insan taşıyabileceği yükün farkında olmalı. Yani bu köpeği bırakıp başka köpek alma hatasına düşmeyin, öz değerlendirme yapılsın diye yazıyorum.
Yoksa elbette bizim lafımızla köpeği tutacak değilsiniz. Sonuçta 15 yıllık bir ömürden bahsediyoruz, şu noktada köpek için en iyisi nasıl olur onun çabası içindeyim.
Şuan içimden o geçiyordu, siz dile getirmişsiniz. Ömür boyu istenmediği bi yerde kalacağına belki güzel şansına iyi birilerine denk gelir de sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşarboş verin en iyisi sahiplendirsin belki yavrucak kendini değerli hissedeceği bir yuvada olur. bir hayvan sahiplenirken onunda bir bebek olduğunu evi dağıtacağını bazı eşyalara zarar vereceğini eğitimin zaman alacağı hastalanabileceği külfetli tedaviler gerektirebileceğini bilmeyenler zaten hayvan sahiplenmesin
Mide bulandırıcı neyse.Merhabalar 3 ay önce köpek edindik herşey başta çok güzeldi fakat zaman geçtikçe beni o kadar zorlamaya başladı ki çünkü tuvalet eğitimi yok yavru olduğu için hergün bütün evi süpürüp silmek durumunda kalıyorum çok yoruluyorum biliyorum bunları başta düşünseydiniz diyeceksiniz ama hızlı verilen bi karar oldu kötü bir dönemdeydik.şu anda sahiplendirmek istiyorum eşim karşı bu duruma haklı olarak banada tavırlı.çok üzgünüm ama yapamıyorum gerçekten. Manisa İzmir de olanlar ilgilenebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?