- 7 Aralık 2013
- 2.977
- 17.162
- 408
- 30
- Konu Sahibi - Pudra Pembe -
-
Attim canim :))Oyy yirim onu resim iliştireydin şuraya ya
Okadar cok ki , hem cins hemde kirma olup terk edilen. Keske hepsine gücümüz yetseYaaaa çok kıskandımYirim yirim
8 aylik kuzum. Daha anne kuzusu ama 2 aydir kilinikte kaliyormus kafesteAnam
Kaç aylık
Bende cok kiziyorum bunun gibi kac tane var.. yazik duygulariyla oynuyorlar. Istedigi tek sey sevgi. Havlamayi bile bilmiyor ne istiyorlarda oyuncak ediyorlar kendilerine bilmiyorumOyy yavrum ya
Madem bakamayacaklar ne diye alıp alıştırırlar kendilerine
Annem olur dese şimdi sahiplenirim ya en büyük hayalimOkadar cok ki , hem cins hemde kirma olup terk edilen. Keske hepsine gücümüz yetse
Tesekkür ederim . Umarim herkes bircan kurtarir..Bir yavrunun daha hayatı kurtulmuş. Çok tebrik ederim sizi. Bu cinse dair bilgim yok ama "köpek" kelimesini görünce hemen atladım başlığa :)
Umarim herkess boyle boyle bir hayvan sahiplenir de ac ve kimsesiz hayban kalmazAnnem olur dese şimdi sahiplenirim ya en büyük hayalimGelecekte inşallah. Sizi tebrik ederim
Bende jako var birde engelli bi kedi sahiplenmek istiyorum kör veya sakat ama papağandan dolayı cesaret edemıyorum çünkü çok pasaklıUmarim herkess boyle boyle bir hayvan sahiplenir de ac ve kimsesiz hayban kalmaz. Birde imi papaginimiz var . Ev hayvanat bahcesi
Evet hayvan bakimi titizlik istiyor , bende 1 sultan papagini, senegal papagini ve bu minnak geldi iste :))Bende jako var birde engelli bi kedi sahiplenmek istiyorum kör veya sakat ama papağandan dolayı cesaret edemıyorum çünkü çok pasaklı
Birde 6 aylık bebegım var kedide gelirse eve b.kumuzla oynarız diyor eşim
Amin . Umarim allah bizden ayirmaz :)Köpek bakımı konusunda bir bilgim yok ama sizi tebrik etmek istedim =) çok tatlı maşallah, bizim de çok sevdiğimiz bir ırk. Bakamayacaklarsa bir sürü para vererek alıp eve kapatıp sonra terketmelerini anlamıyorum insanların. Sokaktan veya barınaktan ücretsiz sahiplenmek veya parayla almak insanların kendi bileceği iş hiçbir şey diyemem ancak o can sana alıştıktan sonra terketmek insanlığa sığmıyor. Yazık minnoşlara. Umarım sizin dertleriniz kısa zamanda çözülür ve upuzun mutlu yıllarınız olur köpüşle :)
Yaa ben onu yerimmm kaç yaşında acaba ?Attim canim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?