- 12 Ekim 2017
- 5.270
- 17.390
- 248
- Konu Sahibi - Pudra Pembe -
-
Yaaaa resmen hayalimmmmUmarim herkess boyle boyle bir hayvan sahiplenir de ac ve kimsesiz hayban kalmaz. Birde imi papaginimiz var . Ev hayvanat bahcesi
Benim yasadigim ilcede mumkun degil tiksinc birsey gibi bakiliyor. Ne hayvanlar besleniyor , ne seviliyor.. hayvanlar ac ben tek basima kac tane doyurabilirim bilmiyorum.Yaaaa resmen hayalimmmmOnların eve verdiği sevgi, huzur yeter. Keşke bütün hayvanları sahiplenebilsek, en azından dışarıda güzel bir hayat sunabilsek...
Sevmesinler, beslemesinler ama zarar da vermesinler. Lanet olası insalar! Hele şu köpek tecavüz olaylarından sonra bakmaya kıyamıyorum hiçbirine.Benim yasadigim ilcede mumkun degil tiksinc birsey gibi bakiliyor. Ne hayvanlar besleniyor , ne seviliyor.. hayvanlar ac ben tek basima kac tane doyurabilirim bilmiyorum.
Hayvanlarin yasam alanlarini ellerinden aliyoruz.. bina yapiyoruz , avm yapiyoruz. Bununla kalsa iyi oyle ruh hastasi insanlar varki... iskence edip kolunu bacagini kesip zevk aliyorlar. Boyle insanlari allah bildigi gibi yapsin..Sevmesinler, beslemesinler ama zarar da vermesinler. Lanet olası insalar! Hele şu köpek tecavüz olaylarından sonra bakmaya kıyamıyorum hiçbirine.
Benim kör bir kedim var daha önce de belden aşağısı sakat bir kediye bakmıştım. Bence tek kedinin temizliği hiç sorun değil birkaç tane olunca temizlikleri tuvalet kapları vakit almaya başlıyor. Konu sahibi köprğinizi görünce resmen dişlerim kamaştı ben bayılıyorum bu cinsin tipine. Klinikte uzun zaman kalmak tuvalet alışkanlıklarını bozmuştur. Ben köpek konusunda çok bilgili değilim ama anladığım kadarıyla köpek eğitim çiftlikleri artık çok yaygınlaşmış kime sorsam eğitime gönderdim diyor; tuvalet eğitiminin yanısıra tasmasız gezme söz dinleme gibi şeyleri de öğretiyorlar galiba. Bir fikir olsun diye yazayım dedimBende jako var birde engelli bi kedi sahiplenmek istiyorum kör veya sakat ama papağandan dolayı cesaret edemıyorum çünkü çok pasaklı
Birde 6 aylık bebegım var kedide gelirse eve b.kumuzla oynarız diyor eşim
Evet koku duyusunun zayif oldugunu , bende yeni farkettim. En azindan, evde yemek piserkene bana sirnasmaz :)) isime gelir bu durum. :)) egtim merkezleri 1.500 tl den basliyor. Ilerde durumum olursa bende isterimBenim kör bir kedim var daha önce de belden aşağısı sakat bir kediye bakmıştım. Bence tek kedinin temizliği hiç sorun değil birkaç tane olunca temizlikleri tuvalet kapları vakit almaya başlıyor. Konu sahibi köprğinizi görünce resmen dişlerim kamaştı ben bayılıyorum bu cinsin tipine. Klinikte uzun zaman kalmak tuvalet alışkanlıklarını bozmuştur. Ben köpek konusunda çok bilgili değilim ama anladığım kadarıyla köpek eğitim çiftlikleri artık çok yaygınlaşmış kime sorsam eğitime gönderdim diyor; tuvalet eğitiminin yanısıra tasmasız gezme söz dinleme gibi şeyleri de öğretiyorlar galiba. Bir fikir olsun diye yazayım dedim
Çocuğu koleje göndermek gibiymiş gerçekten :)Evet koku duyusunun zayif oldugunu , bende yeni farkettim. En azindan, evde yemek piserkene bana sirnasmaz :)) isime gelir bu durum. :)) egtim merkezleri 1.500 tl den basliyor. Ilerde durumum olursa bende isterim
Benim oglum hic agresif degil , aksine mutfaga girmeyeceksin diyorum bekliyor, ileri zamanda durumum olursa bende istiyorum egtime gondermeyi..Başına tatlı bir bela almışsın :) Bulldoglar inanılmaz inatçı ve ısrarcı köpeklerdir. Burunlarının dikine gitmeyi severler. Agresif yapıda olabilirler. Ona verebileceğiniz en iyi eğitim her daim kontrolü elinizde tutacağınızı göstermektir. Alfa köpeğin siz olduğunu bilmeli :)
Fransızlarda da durum aynı mı bilmiyorum (ingiliz bulldoglar için kesin bilgi-koku alma duyuları zayıf). Muhtemelen aynı olmalı çünkü onlar da basık burunlu. Mamasını veya ödülünü bir yerlere saklayıp koku takibiyle bulmasını sağlarsanız bu yönünü kuvvetlendirebilirsiniz. İrili ufaklı boş kolilerden birine saklayın mesela. Evin içinde koklayarak dolanıp dursun. Hem enerji de atmış olur.
Yakınlarda yardım alabileceğiniz bir köpek eğitim merkezi vs var mı?
Cesar Millan bir bölümde inatçı bir fransız bulldog’u dize getiriyordu. Davranış bozuklukları olan agresif bir köpekti. Irkına göre eğitim konusunda Cesar abimin üstüne tanımamOndan köpeklere dair çok şey öğrendim. Youtube’dan bulabilirsiniz sanıyorum o bölümü. İzlemenizi tavsiye ederim.
Aynen, 4 yasimda kizimi kursa yollarim öncelik onun :)) sonucta ondan once o vardiÇocuğu koleje göndermek gibiymiş gerçekten :)
Oyyyyyy yenirki buuuuuAttim canim :))
Sagol teyzesi :)))Hayırlı olsun demeye geldim canım :)))
Tesekkür ederim. Evet oyle , umarim herkes biseyler yapar sokaktaki ve kafesteki canlar icin..Ya harikasiniz. O kadar mutlu oldum ki.
Vicdansizlar bakamayacaklari cani eve alip sokaga atmak nedir ya ? Bu nasil bi kotuluktur ?nefret ediyorum boyle insanlardan.
Sizin gibilerin var oldugunu bilmek umudumu yesertiyor.
Konunuzla ilgili bir sey bilmiyorum ama yazmak istedim.
Biraz Bilgi alsam çok iyi olur çünkü hayatımın bir döneminde mutlaka engelli bir kedi sahiplenicem büyük ihtimal kör olanBenim kör bir kedim var daha önce de belden aşağısı sakat bir kediye bakmıştım. Bence tek kedinin temizliği hiç sorun değil birkaç tane olunca temizlikleri tuvalet kapları vakit almaya başlıyor. Konu sahibi köprğinizi görünce resmen dişlerim kamaştı ben bayılıyorum bu cinsin tipine. Klinikte uzun zaman kalmak tuvalet alışkanlıklarını bozmuştur. Ben köpek konusunda çok bilgili değilim ama anladığım kadarıyla köpek eğitim çiftlikleri artık çok yaygınlaşmış kime sorsam eğitime gönderdim diyor; tuvalet eğitiminin yanısıra tasmasız gezme söz dinleme gibi şeyleri de öğretiyorlar galiba. Bir fikir olsun diye yazayım dedim
Estarafurullah canim , problem yok.Biraz Bilgi alsam çok iyi olur çünkü hayatımın bir döneminde mutlaka engelli bir kedi sahiplenicem büyük ihtimal kör olan
Evde eşyalara çarpıyor mu yeni gelene yeri değiştirilene?
Birde koltuk perde falan yırtıyorlar mı :)
Bilmem gereken şuna dikkat et dediğiniz birşey var mı?
- Pudra Pembe - konunu baltalamak istemem hayvansever olduğunuz için kusura bakmazsn diye düşünüyorum
Bakacagim tesekkür ederimm :)))Merhaba bende pek birşey bilmesemde YouTube de Asena ermiş diye bir YouTuber var omunda köpeği aynı cins ve kanalında ilgili videolar var bakabilirsiniz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?