Köpek sahiplenme

Yaaaa resmen hayalimmmm Onların eve verdiği sevgi, huzur yeter. Keşke bütün hayvanları sahiplenebilsek, en azından dışarıda güzel bir hayat sunabilsek...
Benim yasadigim ilcede mumkun degil tiksinc birsey gibi bakiliyor. Ne hayvanlar besleniyor , ne seviliyor.. hayvanlar ac ben tek basima kac tane doyurabilirim bilmiyorum.

Benim yasadigim ilcede mumkun degil tiksinc birsey gibi bakiliyor. Ne hayvanlar besleniyor , ne seviliyor.. hayvanlar ac ben tek basima kac tane doyurabilirim bilmiyorum.
Sevmesinler, beslemesinler ama zarar da vermesinler. Lanet olası insalar! Hele şu köpek tecavüz olaylarından sonra bakmaya kıyamıyorum hiçbirine.

Sevmesinler, beslemesinler ama zarar da vermesinler. Lanet olası insalar! Hele şu köpek tecavüz olaylarından sonra bakmaya kıyamıyorum hiçbirine.
Hayvanlarin yasam alanlarini ellerinden aliyoruz.. bina yapiyoruz , avm yapiyoruz. Bununla kalsa iyi oyle ruh hastasi insanlar varki... iskence edip kolunu bacagini kesip zevk aliyorlar. Boyle insanlari allah bildigi gibi yapsin..

Bende jako var birde engelli bi kedi sahiplenmek istiyorum kör veya sakat ama papağandan dolayı cesaret edemıyorum çünkü çok pasaklı
Birde 6 aylık bebegım var kedide gelirse eve b.kumuzla oynarız diyor eşim
Benim kör bir kedim var daha önce de belden aşağısı sakat bir kediye bakmıştım. Bence tek kedinin temizliği hiç sorun değil birkaç tane olunca temizlikleri tuvalet kapları vakit almaya başlıyor. Konu sahibi köprğinizi görünce resmen dişlerim kamaştı ben bayılıyorum bu cinsin tipine. Klinikte uzun zaman kalmak tuvalet alışkanlıklarını bozmuştur. Ben köpek konusunda çok bilgili değilim ama anladığım kadarıyla köpek eğitim çiftlikleri artık çok yaygınlaşmış kime sorsam eğitime gönderdim diyor; tuvalet eğitiminin yanısıra tasmasız gezme söz dinleme gibi şeyleri de öğretiyorlar galiba. Bir fikir olsun diye yazayım dedim

Başına tatlı bir bela almışsın :) Bulldoglar inanılmaz inatçı ve ısrarcı köpeklerdir. Burunlarının dikine gitmeyi severler. Agresif yapıda olabilirler. Ona verebileceğiniz en iyi eğitim her daim kontrolü elinizde tutacağınızı göstermektir. Alfa köpeğin siz olduğunu bilmeli :)

Fransızlarda da durum aynı mı bilmiyorum (ingiliz bulldoglar için kesin bilgi-koku alma duyuları zayıf). Muhtemelen aynı olmalı çünkü onlar da basık burunlu. Mamasını veya ödülünü bir yerlere saklayıp koku takibiyle bulmasını sağlarsanız bu yönünü kuvvetlendirebilirsiniz. İrili ufaklı boş kolilerden birine saklayın mesela. Evin içinde koklayarak dolanıp dursun. Hem enerji de atmış olur.

Yakınlarda yardım alabileceğiniz bir köpek eğitim merkezi vs var mı?

Cesar Millan bir bölümde inatçı bir fransız bulldog’u dize getiriyordu. Davranış bozuklukları olan agresif bir köpekti. Irkına göre eğitim konusunda Cesar abimin üstüne tanımam Ondan köpeklere dair çok şey öğrendim. Youtube’dan bulabilirsiniz sanıyorum o bölümü. İzlemenizi tavsiye ederim.

Çiş egitimi icin kullanmadigin balkon veya evinde 2 tuvalet varsa birini köpüşe ver oraya selpak koyarsin veya kum alirsin ben 8 sene once kopegimi aldigimda çiş damlasi vermislerdi onla egittim 4 parca havlu pecete koy hep 1 peteceye damlayi damlat zamanla 1 er tane selpagi kaldir tek selpak kalsin ondan snra hep ona yapar benmde evimde bi tuvaletimiz kopegimizin oldu orayada selpak koyuyorum ustune yapiyor

Evet koku duyusunun zayif oldugunu , bende yeni farkettim. En azindan, evde yemek piserkene bana sirnasmaz :)) isime gelir bu durum. :)) egtim merkezleri 1.500 tl den basliyor. Ilerde durumum olursa bende isterim

Benim oglum hic agresif degil , aksine mutfaga girmeyeceksin diyorum bekliyor, ileri zamanda durumum olursa bende istiyorum egtime gondermeyi..

Tesekkür ederim. Evet oyle , umarim herkes biseyler yapar sokaktaki ve kafesteki canlar icin..

Biraz Bilgi alsam çok iyi olur çünkü hayatımın bir döneminde mutlaka engelli bir kedi sahiplenicem büyük ihtimal kör olan
Evde eşyalara çarpıyor mu yeni gelene yeri değiştirilene?
Birde koltuk perde falan yırtıyorlar mı :)
Bilmem gereken şuna dikkat et dediğiniz birşey var mı?
- Pudra Pembe - konunu baltalamak istemem hayvansever olduğunuz için kusura bakmazsn diye düşünüyorum

ay yafrummm, 8 aylikken aslinda coktan eve yapmamasi gerektigini ögrenmesi lazimdi. yasasiklarindan dolayi ola bilir. ilgi görmek icin. misal yemek yedikden sonra bi yarim saat bekle disari cik her cisini kakasini yaptiginda ödüllendir. ben mamaya alistirmak istemedim disarda ondan heyecanli sekilde aferin diip sarildim basini oksadim. evde yaparsa tepki verme hic birsey söyleme, kizmada. yoksa hic yapamaz.

evde ilgi görmek icin yapiyo ola bilir.

benim komsununda var ayni cinsden bi inat bi inat hic laf dinlemezdi beyimiz. sonra ayni cinsden bebek aldilar yanina o büyüdükden sonra havasi indi beyimizin simdi kardesine dikkat edio sürekli

Merhaba bende pek birşey bilmesemde YouTube de Asena ermiş diye bir YouTuber var omunda köpeği aynı cins ve kanalında ilgili videolar var bakabilirsiniz .

Estarafurullah canim , problem yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…