B burcu_84 Guru Kayıtlı Üye 1 Temmuz 2011 459 266 303 28 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi burcu_84 #1 ya boyumu aşkın bir köpek oyun oynucam diye üzerime atladı durdu o sırada kolum hafiften çizilmiş ama kanama falan yok bişey olmaz dimi ?? köpeğin aşıları tammış
ya boyumu aşkın bir köpek oyun oynucam diye üzerime atladı durdu o sırada kolum hafiften çizilmiş ama kanama falan yok bişey olmaz dimi ?? köpeğin aşıları tammış
gwencooper Broken Hearted Girl Kayıtlı Üye 21 Eylül 2011 6.246 49 108 İstanbul 28 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi burcu_84 #2 yok cnm olmaz eger olsaydı bana olurdu sokak kopekleriyle bile oynarım cizilir sagım solum korkmana gerek yok asılarıda tammıs zaten
yok cnm olmaz eger olsaydı bana olurdu sokak kopekleriyle bile oynarım cizilir sagım solum korkmana gerek yok asılarıda tammıs zaten
B burcu_84 Guru Kayıtlı Üye 1 Temmuz 2011 459 266 303 29 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi burcu_84 #3 gwencooper .!.: yok cnm olmaz eger olsaydı bana olurdu sokak kopekleriyle bile oynarım cizilir sagım solum korkmana gerek yok asılarıda tammıs zaten Genişletmek için tıkla... öylemi diyosun. ne bileyim içime kurt düştü. yinede bi sağlık ocağına görüneceğim ben içim rahatlasın diye öf başıma dert açtım :S
gwencooper .!.: yok cnm olmaz eger olsaydı bana olurdu sokak kopekleriyle bile oynarım cizilir sagım solum korkmana gerek yok asılarıda tammıs zaten Genişletmek için tıkla... öylemi diyosun. ne bileyim içime kurt düştü. yinede bi sağlık ocağına görüneceğim ben içim rahatlasın diye öf başıma dert açtım :S