- 31 Ocak 2015
- 2.501
- 4.015
- 133
- Konu Sahibi zeysmother
-
Biber gazı işe yarar.çete halinde çok tehlikeli bence.hayvanları çok severim ama çete halinde sokakta saldırgan hayvanlar bulunmamalı.sahipli saldırgan hayvanlar için zaten birşey demiyorum suç köpekde değil sahibinde.
Ne demek istediniz burda laf bana mi geldi karsiniza pitbull cikti hanimefendi napacaksiniz cok saldirganlar basiniza gelmedigi icin rahatsiniz benim kucagimda bebekle tek basima neler yasadigimi bilmeden yaziyosunuzKöpek kovucuyu bilmem.
Lakin acil insan kovucu üretilmeli
Elbette karsima cikan her kopege sikmam birde bu konuda hayvanseverlik sorgulanmasin ben onlari zararsiz bi sekilde uzaklastirmak istedim o yuzden sordum o aletiKopek kovucular hepsinde işe yaramayabiliyor. Bir ara arastirmistim. Ben biber gazı aldim. Henuz hic kullanmadim gazi, cok mecbur kalmadikca kullanmayi dusunmem ama işe yarar gibi. Her kopekten korktugunuzda cikarip sikacaksaniz almayin tabi boyle birsey.
Beni taşlayacaklar ama yapacak birsey yok. Yaya haldeyken köpekler benim icin sorun degil ama motosiklete çok saldiriyorlar ve tehlikeli boyuta geliyor olay. Saldiriya gectiklerinde bazen duruyorum cunku dengemi kaybetmeye sebebiyet verebilecek boyuta geliyorlar ama bi kere durduktan sonra bidaha hareket etmek cok zor oluyor en ufak gaz actiginda yine saldirmaya basliyorlar resmen rehin kaliyorsun orada.
Bende seviyorum hayvanlari nasil anlasildim anlamadim ama yanimda bebegimle bana saldirmaya calisanlari durup sevemem dimi empati kurun ben durduk yere neden kullanmak isteyim o aletiBi hayvansever olarak biber gazı tavsiye ederim fakat asla kullanmayın sadece size cesaret vermesi açısından yanınızda tasiyin sikarsaniz o acıyla araç önüne atlayıp ezilebilir allah korusunsize doğru koşup havladklrnda bağırarak ustlerine giderseniz sizi üstün görürler bide korkunuzu hissettrmyin piti piti giderler ayyy patilerini yerim onların. Bu arada haberleri izlemedim ama çocuğa çok uzuldm ((
Bende kendim yavrumu o cocugin yerine koydum ya karsinina cikarsa naparim birde yasadigim yerde rahatca gruplar halinde geziyorlar cocu zaman bu sebepler tek cikmak istemiyorum evdenAz önce bir video izledim bende eşimle konuştuk dedim düşünsene sokakta gidiyoruz karşımıza bir pitbul çıkıyor 3 yasinda kızımız var ona saldırsa Allah korusun çocuğumu parçalar dedim düşüncesi bile korkunç
Normalde türkiye de yasak olan hayvanlar var pitbul gibi saldırgan oldukları için belediyeye haber verin eğer böyle bir köpek görürseniz.
Aslında egitilebilen hayvanlar lakin onu sahiplenip hayvanı türlü eziyetlerle dayaklarla canavara donusturuyorlar yani o hayvanlarda yazık. O yüzden onu o hale getirenleri canlı canlı pitbullarin önüne atacaksın ki görsünler günlerini.
Elbette karsima cikan her kopege sikmam birde bu konuda hayvanseverlik sorgulanmasin ben onlari zararsiz bi sekilde uzaklastirmak istedim o yuzden sordum o aleti
benim kucuk cocugum var sade kendim degilimki,durduk yere neden zarar vermek isteyim
Anlıyorum seni canım çok haklısın ben bir haberde izledim bu hayvanın elinden çocuğu kolay kolay alamazsın zaten çeneleri çok kuvvetli o yüzden saldırı anında hayvanın burun deliklerine parmağını sokup kafasını yukarı doğru kaldırmak gerekiyormuş. İnsan evladı için canını verir gerçekten temkinli olmakta fayda var her zaman. Biber gazı iyi fikir bende düşüneyim bizim burada çok köpek yok ama ne olur ne olmaz öyle değil mi önce can güvenliği önemli.Bende kendim yavrumu o cocugin yerine koydum ya karsinina cikarsa naparim birde yasadigim yerde rahatca gruplar halinde geziyorlar cocu zaman bu sebepler tek cikmak istemiyorum evden
Bende evlenmeden once beslemistim kopek cok severim araba carpti oldugunde mahvolmustum mesele bu degil saldirganla karsilastiigimda ne yapacagim elim ayagim bosaliyor nasil onlem alabilirimAilemizde 2 köpek olmasına rağmen by aralar benim de fobim oldular çünkü grup halinde gezip gelene geçene havlıyorlar. Hele geceleri ne oluyorsa coşuyorlar.
Bir gece otoparktan çıkarken karşılaşacağım diye ödüm kopuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?