- 29 Ekim 2017
- 829
- 1.431
- 33
- Konu Sahibi zeysmother
-
Belediyelere baskı yapılsa keşke. Bir kaç kişiden baska mucadele veren kimse yok, insanların sağlığını ve guvenligini sağlamak belediyelerin görevi. Sokak hayvanlarını kisirlastiriligi aşılarını yaptığı yerler var, hayvanlar bütün gün huzur içinde uyuyor, yemekleri veriliyor. Gece arada geziyor falan ama saldırganlık yok.
Köpekler çok ender saldırır. Devamlı ortalıkta gördüğünüz köpeklerden çekinmeyin bence. Pitpullar saldırgan olmaları ile ünlü zaten. Bütün köpekler için geçerli bir davranış değil.Benim buyuk fobim evimin etrafindada bazen cete gibi grup halindeler
Hayvanlari seviyorum kesinlikle onlara zarar vermem ama saldirmadiklari surece
Az once haberlerde 12 yasindaki cocugun zincirsiz pitbull la 40 dk bogustugunun kopegin sahipleri ise kendini dukkana kitlemis kimse cocuga yardim etmemis
Cocugun bacagi kesilecekmis galiba bi cok yeri paramparca
Benim cocuklariminda basina gelebilir bu elimizde olan bisede degil malesef yeteri kadar onlemde alinmiyorki karsimiza cikiyorlar bu kopek kovucular nedir ise yariyormu bilginiz varmi
Benim.bildiklerim izmir'de bir çok semt, Foça da aynı şekilde.Barinakla baş olmaz, bir kopek yilda 10 tane yavru yapabilir, dedigim yerlerde kısırlaştırılıp küpe takılıyor. Köpekler sokaklarda yatıyor ama kimseye dönüp bakmıyor. Avrupada bir çok ulke bu konuda örnek alınacak bir şey değil, sokak hayvanlarını itlaf ederek bitirmişler. Tarihlerinde de Avrupada kedileri oldurdukleri için şehirlerini fare basıyor ve salgın hastalıklar mafediyor biliyorsunuz. Hayvanların sokakta gezmeler için güzel bir şey ama bakımları yapılmalı .O yer neresi adres verin de biz de buradaki canlarımızı oraya götürelim. Avrupada mı, Amerikada mı, Marsta mı? Eğer barınaklardan bahsediyorsanız, hiç barınak gördünüz mü? Bütün gün huzur içinde uyuyamıyorlar çünkü hastalarla,vahşilerle,bebeklerle aynı yerde balık istifi kalıyorlar, yazın kaynar beton zeminde,kışın buz gibi ıslak yerlerde. Yemekleri verilemiyor, çoğu aç, birbirlerinin ölülerini yiyorlar. Barınaklar belediyelerden yeteri desteği alamıyor, gönüllülerin bağışlarıyla yardımlarıyla ayakta kalmaya çalışıyorlar. Barınaklar çare değil!
Maalesef diğer yerler öyle değil.Benim.bildiklerim izmir'de bir çok semt, Foça da aynı şekilde.
Belediyeler kötü davranıyorsa onları aramak bir çare değil.
En azından kısırlaştırılsa.
Bu kış en az 5 köpek yavruladı burada,her birinde 10 tane yavru var abartısız,pek de tatlışlar ama büyüyorlar dağılıyorlar işte.
Hayvan severler bile çok tehlikeliler yazmış şaşırıyorum yorumlara
Benim buyuk fobim evimin etrafindada bazen cete gibi grup halindeler
Hayvanlari seviyorum kesinlikle onlara zarar vermem ama saldirmadiklari surece
Az once haberlerde 12 yasindaki cocugun zincirsiz pitbull la 40 dk bogustugunun kopegin sahipleri ise kendini dukkana kitlemis kimse cocuga yardim etmemis
Cocugun bacagi kesilecekmis galiba bi cok yeri paramparca
Benim cocuklariminda basina gelebilir bu elimizde olan bisede degil malesef yeteri kadar onlemde alinmiyorki karsimiza cikiyorlar bu kopek kovucular nedir ise yariyormu bilginiz varmi
Canım hani diyorum ya olabilir ben zaten konu sahibi için şunu dedim korkuyorum böyle saldırırsa diye yani saldırgan olan hayvan haber edilmeli. Normal olan değil bakın mesajımın sonunda ne yazmışım oraya.
Ben buraya takıldım. OyuzdnNormalde türkiye de yasak olan hayvanlar var pitbul gibi saldırgan oldukları için belediyeye haber verin eğer böyle bir köpek görürseniz.
Yani ben telef etsinler diye haber ver demedim en azından bu köpeklerin o vahşi insanların elinden alınması için belediye devreye girebilir diye düşündüm.Ben buraya takıldım. Oyuzdn
Evet seni anlıyorum amacın da gayet iyi fakat belediye bu konuda çözüm değil çözüm şimdi hayvanseverler. Bi ihbar ediyosun resim çekip sayfaya atıyorsun iş köpeği çalmaya kadar gidiyor ve yapiliyorda. Çokta güzel yerlere yuvalandiriliyorlar. Hayvanlari gerçekten seven çok güzel insanlar var belediye en en en son çareYani ben telef etsinler diye haber ver demedim en azından bu köpeklerin o vahşi insanların elinden alınması için belediye devreye girebilir diye düşündüm.
Normalde hiç belediyeyi arayıp şu köpekleri alın diye aramadım aramam da. Ama işte pitbul gibi maalesef canavarlastirilan köpekler görsem can havliyle arardım belki.
Tekrar diyorum canım bu köpeklere bu eziyeti yapıp işkence edip saldırgan olmalarına sebep olanları atacaksın eserinin önüne canlı canlı görecekler yaptıkları vahşeti.
Tekrar diyorum canım bu köpeklere bu eziyeti yapıp işkence edip saldırgan olmalarına sebep olanları atacaksın eserinin önüne canlı canlı görecekler yaptıkları vahşeti.
Ağzım açık okudum bende.. Sözde hayvanseverlik dedikleri bu sanırım !!!
Aynen öyle hatta bir video izledim sabah bir adam var 3 4 aylik torununu dövüyormuş gibi yapıyor evin köpeği nasıl yatıyor bebeğin üstüne görseniz içiniz erir sonra adam eline alıyor terliği tekrar bebeğe vuracakmış gibi yapıyor bu sefer köpek elinde ki terliği almaya çalışıyor. Böyle içgüdüsel koruması olan hayvanları vahsilestiren pislik mahluklar var onları asıl telef edecek belediye toplayıp tikicak 1 metre kare kafese çünkü onlar onu hakediyo.Evet yetiştiren cani de bitiyor iş.
Geçenlerde 4 kiloluk minik köpeğim pitbulla saldırdı. Saldırdı derken hayvanın kafasında hiç susmadan havlayıp diş gösterdi. Ben bizimkini alana kadar pitbull korkup köşeye saklandı. Öyle güzel yetiştirilmiş ki
Gel dedim koşa koşa kucağıma atladı nasıl sevdirdi kendini.
Bizim insanları eğitmemiz lazım
Yani evet haklısın ben hiç saldırıya uğramadım ama aklımda olacak hayvansever sitelerine bildireceğim çünkü bilmiyordum yol gösterdiğiniz için teşekkür ederim ❤Evet seni anlıyorum amacın da gayet iyi fakat belediye bu konuda çözüm değil çözüm şimdi hayvanseverler. Bi ihbar ediyosun resim çekip sayfaya atıyorsun iş köpeği çalmaya kadar gidiyor ve yapiliyorda. Çokta güzel yerlere yuvalandiriliyorlar. Hayvanlari gerçekten seven çok güzel insanlar var belediye en en en son çare
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?