İnsanlar korkularını belirlerken sizden izin alsınlar bundan sonra.
Köpeklerle bir derdi olması gerekmiyor konu sahibinin,her köpekten korkan insana hayvan düşmanı muamelesi yapmanıza gerek yok.
Siz korkmazsınız,başkası zarar vermek istemez ama korkar.İnsanca duygular bunlar.
Sizin şu tepkileriniz hiç normal değil ama.!
e heralde bir şey yapmış olması lazım, şaka mı bu?
O zaman ben de jooker adlı üyeden şikayetçi olayım, hayvanı zehirlemeyi düşündüğü için ceza alsın?
Ki ortada ısıran, zarar veren bir köpek yok. Aksine sosyal bir hayvan var. İnsan her zaman daha tehlikeli.
Ben olsam ne yapardım biliyor musun?
Köpekle arkadaş olurdum. Bi' pres kemiğe bakar. Belki böylece hayvan korkunu da yenersin, çünkü psikolojik bir sorun bu.
Hadi bu köpek sahipli diye rahatsızlık duyuyorsunuz, diyelim bu bir sokak köpeği. O zaman ne yapacaktınız?
Lütfen bu sokaklar sadece insanlarınmış gibi davranmayın, hayvan korkunuzu yenin.
Bu arada, tasmasız köpek gezdirmek yasaktır. Dilerseniz dava açabilirsiniz. Bu davalardan da herhangi bir sonuç elde eden duymadım.
Konu başlığına bakın lütfen "Köpek!!"
Ne oluyor ya , nedir bu serikatil muamelesi ?
Şu bir derdim var başlığını bir açın okuyun arkadaşlar, ne dertler var .
Yüreği yanan insanlar var.
Bu nasıl dert oluyor ?
Ben de kopekleri cok severim ve bahcemizde 4 + evde 1 kopegimiz var, kimseye de bisey yapmazlar, heleki bir golden, oyuncunun onde gideni...
Ama bisey yapmaz diye ben bu kopekleri asla ve asla salmam, cunku icimde hayvan sevgisi oldugu kadar insanlara da sevgi ve saygi var
ben seviyorum diye kimse sevmek zorunda degil, korkabilirler de, yani sonucta daha evvel bir kopek birine saldirirsa, o kisi sus kopeginden dahi korkabilir.
konu sahibinin bu kadar ustune gitmemeliyiz bence, ben de kopekten kediden korkmam, kustan korkarim. niye yani serce beni mi oldurecek? ama korku iste bu
zabitaya toplu sikayette bulunun, ancak burda kopek var bu kopegi alin gibi degil, komsumuz kopegini uyarilarimiza ragmen soaga saliyor tadinda, yoksa zaten cok kotu halde olan barinaklara bir yeni kopekcik daha eklenir veya belediye zehirler
Ya arkadaşım , o kadar sık oluyor ki
Özellikle bu bir derdim var başlığında
Herkesde bir köpek takıntısı , derdi
Ya korkacak başka hiç bir şey kalmamış gibi bu insanların masum hayvanlarla derdi nedir ?
Ben anlamıyorum anlayan beri gelsin.
Sen bakma köpeğe dümdüz yolunu yürü , o zaten sana hayatta yanaşmaz.
Pis sokakları bile paylaşamayacak kadar kötü mü bu insan ırkı.
El insaf ya...
Ya arkadaşım , o kadar sık oluyor ki
Özellikle bu bir derdim var başlığında
Herkesde bir köpek takıntısı , derdi
Ya korkacak başka hiç bir şey kalmamış gibi bu insanların masum hayvanlarla derdi nedir ?
Ben anlamıyorum anlayan beri gelsin.
Sen bakma köpeğe dümdüz yolunu yürü , o zaten sana hayatta yanaşmaz.
Pis sokakları bile paylaşamayacak kadar kötü mü bu insan ırkı.
El insaf ya...
Konu başlığına bakın lütfen "Köpek!!"
Ne oluyor ya , nedir bu serikatil muamelesi ?
Şu bir derdim var başlığını bir açın okuyun arkadaşlar, ne dertler var .
Yüreği yanan insanlar var.
Bu nasıl dert oluyor ?
malesef pek de iyi sayılmayız. kendi yavrusunu öldüren eziyet eden insanlar da var. e bunlardan hayvanlara iyi davranmasını beklememeliyiz. ya da onlardan bi gıdım altı işte bu tipler. ben korkarım gerçekten, ama baktım zararsız severim de. biraz tuhaf ama önce tanımam lazım. bi de bu köpekler algıları çok yüksek hayvanlar, biri korktumu üstüne gidiyorsen bişi yapmazsan da o da yapmıyor. ama korku öyle bi lafla geçiştirilecek bişi değil. mantıklı konuşmakla da olmaz. kusura bakma ben de sert yazmışım, ama hayvansever kisvesi altında insanlardan nefret eden o kadar çok tip var ki. bunun ardına sığınıp, herşeyi boşveriyolar. ben hiç kıyamam ama, çok iyi insanların da hayvanlardan tiksintiyle söz ettiğini duydum. hem yapı meselesi hem de ailede verilen terbiye.
Köpek beslemeyı bılen ınsan sahıp cıkmasını da bılecek !
Şikayet edın hemen
Herkes istediği konuyu açma hakkına sahiptir.Kurallara aykırı olmadıkça..
Konu sahibinin korkusu da köpekmiş.Ne var bunda?
Oldu olacak size danışsaydı korkabilir miyim diye.
Herkesin belli korkuları vardır.
Ben de çok korkarım mesela köpekten.
Siz korkmuyorsunuz diye herkesin korkmamasını da beklemeyin.lütfen.
Serikatil muamelesni de nereden çıkardınız ki..
O canlının adı başka birşey de biz mi "köpek" diyoruz.
Köpekten korkmamız hayvan düşmanıyız anlamına gelmez.
Köpeği varsa sahip çıkacak tasmayı da iyi bağlayacak o vakit.
Konu sahibi belediyeye şikayet et gelip ilgilensnler.
İlla köpeğin ısırması mı gerek.Saldırması bile yeterlidir.
Neden bir canlının yaşam hakkı ondan habersiz elinden alınsın. Üstelik bu canlı kendini ifade dahi edemiyorsa çok gaddarca..
Polise ya da belediyeye şikayet edin..
İki taraflı bir sorun bu..maalesef ki burada ki en masum o köpek.. köpeğin sahibi, eğitim vermeli veya eğitim almasını sağlamalı.. o zaman hiç bağlamaya gerek kalmaz.. Hayvan tabi ki gezecek dolaşacak ama kimseye rahatsızlık verecek kadar yaklaşmaması gerekir!!! Bu sosyallik değil, kontrolsüzlüktür... fazla yaklaşan insandan da rahatsız olursunuz...
Ama konu sahibi de kesinlikle korkusunu yenmeli.. tedaviyle veya kendi çabasıyla..
Hayvanlardan korkanlar,onların da bu dünya da yaşama hakkına sahip canlılar olduğunu kabul etmeli.. Hayvan severler de babasının tarlasında yaşar gibi davranmamalı...
yuh, nasıl kendi bebeğinle öldürenle bir tuttunuz, köpekten rahatsız olanları........
ne demek yani yuh. ben bu terbiyesizliğinize diyecek bişey bulamıyorum. ne anlamışsınız ben bunu mu dedim. arkadaş biz insanlar bu kadar kötümüyüz demiş. bende evet ne insanlar var anlamında dedim o sözü. okuduğunuzu anlamaktan acizsiniz. hayret bişey. işinize gelmeyen yorumlara böyle yuh muh diyecekseniz, açmayın konu.
arkadaşım, hayvan gezsin ama başıboş değil, tasmasını taksın çıkarsınlar gezdirmeye o kadar seviyorlarsa,
annemle babam sokakta zzayıf,titreyen bir yavru köpeğe bakıyolardı. yuva gibi bişey yapmış babam, yemek de götürüyorlarmış.
birisi belediyeye şikayet etmişalıp götürüp bi yere attılar...
ne olduğunu bulamadık. belediyelere şikayet etmek çok vicdanlı bi çözüm olmaz.
gerçi bu sahipli bi köpek. belediye alıp atamaz ama işler büyürse, köpeği uyutabilirler bile
sahibiyle güzelce tekrar konuşsanız? belki o anlayışsız biri ama siz yine de masum hayvanın hatırına bir deneyin olmaz mı?
bir de yanınızda köpek krakerleri falan var onlardan bulundurun , hani korkuyorsunuz ya, o köpek olmasa da dışarıda başşka bi sokak köpeği size doğru gelse yine yardımcı olacaktır.
bir de köpek size yaklaşırsa ona ılımlı bir ses tonuyla sevecen bişeyler söyleyin. inanın çok işe yarıyor :) geçen birkaç köpek bana havlayarak yaklaştı, birazcık sevdim onları sonra oynamaya başladılar.
köpekler tehdit olarak gördüklerine havlıyor, çoğu da zaten havlamayla kalıyor, saldırmıyorlar....
ayrıca köpek kuyruğunu sallıyorsa, size saldırmayacak demektir diye biliyorum. bazı köpekler oynarken de havlar biliyorsunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?