- 17 Aralık 2011
- 2.568
- 140
- 373
Konu sahibi sen korkuyorsan sorunlu olan sensin gidip tedavi olman lazım. Tıpta bunun tedavisi var yani hastasın. Kusura bakma da senin yaşam hakkın varsa onların da yaşama hakkı var. Allah boşuna yaratmamış onları. Siz daha tehlikelisiniz...
iyi de bu korkuyla yaşanır mı? köpek tarafından zarar görme ihtimali mi fazla, yoksa insan tarafından mı?
insanlar tarafından öldürülen parçalanan insanları çıkar bakalım hangisi daha fazla çıkacak?
bazı hayvan sahipleri köpeklerini saldırgan olarak yetiştiriyor. ki Allah onların belasını versin. o pislikler yüzünden hayvanları uyutuyorlar.
Konu sahibi köpekten korkmuyormuşşşş...sorun o canavarlardaymışşşş
Ya arkadaşım , o kadar sık oluyor ki
Özellikle bu bir derdim var başlığında
Herkesde bir köpek takıntısı , derdi
Ya korkacak başka hiç bir şey kalmamış gibi bu insanların masum hayvanlarla derdi nedir ?
Ben anlamıyorum anlayan beri gelsin.
Sen bakma köpeğe dümdüz yolunu yürü , o zaten sana hayatta yanaşmaz.
Pis sokakları bile paylaşamayacak kadar kötü mü bu insan ırkı.
El insaf ya...
Konu sahibi sen korkuyorsan sorunlu olan sensin gidip tedavi olman lazım. Tıpta bunun tedavisi var yani hastasın. Kusura bakma da senin yaşam hakkın varsa onların da yaşama hakkı var. Allah boşuna yaratmamış onları. Siz daha tehlikelisiniz...
Köpekleri canavar olarak görüyorsa durum daha vahim. Çok geçmeden tedavi olmalı. Konu sahibinin yetiştireceği çocuğuna da üzülüyorum açıkçası. Artık çocuk köpek gördüğü zaman canavar gördüm diye taşlamaya başlar. Sonra köpek de ısırdığı zaman o çocuğu köpek suçlu olur zaten...
Annem olsa zehirlerdi.Ben olsam sahibi tınlamıyorsa sahibiyle münakaşaya girerdim, tasmasız salmaması konusunda. Olmadı zabıtaya haber verirdim. Ya sahibine ceza kesmeleri ya da ikaz etmeleri yönünde.
Ne kadarda acımasız yorumlar yapılıyor burda anlamıyorum...Bende başka bir konu için konu açmıştım yorumlar karşında şok geçirdim anlamdan neler yazmışlardı burdaki konulara yprum yazaken biraz sağduyulu olmak lazım yargılamak yanlış oluyor lütfen....
Şimdi gelelim konuya bende küçüklüğümden beri hep köpeklerle içiçe büyüdüm ,bahçemizde hep bir köpek olurdu kangal bile besledik yani...ama yolda bir köpek görsem korkarak geçiyorum!...neticede bizim beslediğimiz köpekler bize alışıktı korkmuyorduk ama sokaktakinin huyunu husunu bilememki? neticede konuşarakta anlaşamıyorsun ??? bilemezsiniz ne yapacğını bu bir gerçek!...
Köpek besleyen arkadaşların dikkatli olması lazım sahip çıksınlar....Benim çocuğum okuldan bazen erken çıktığında yani tek geldiğinde sürekli yolda dolaşan bir köpek var burda ona rastladığında korkuyor çocuk ben korkmuyorum ama çocuğum korkuyor korkma desem bile !...geçen gün yine erken çıkmış okuldan eve gelirken köpekle karşılaşmış ve köpek havlayıncada son sürat o korkuyla koşmuş ve yere düşmüş neredeyse arabanın altnda kalacakmış!..görenler söyledi!...köpeğin sahibi var ama hep sokaklarda başıboş geziyor gelen geçen arabalara insanlara havlıyor doğal olarak çocklarda hatta büyüklerde korkuyor herkes sahibinden şikayetçi Hayvan besliceksen düzgün bakacaksın o hayvanada yazık sokakta korkanlarada yazık....sahibi alsın köpeği yanında gezdirsn başını boş bırakmasın geçen senede eşim işe giderken sabahın köründe başka bir köpek arkasında bacagını ısırdı bütün gün hastanelerde uğraştı kuduzmudu değilmiydi diye şimdi bu olaylardan sonra dahada çok korkmaya başladım köpeklerden ...besleyenler sahip çıksın lütfen !...
herkesin çeşit çeşit korkuları vardır, mesela ben böceklerden acayip korkarım, elimden geldiğince bir kağıda alıp pencerenin önüne koyarım..bazı köpekler vardır gerçekten tehlikelidir ama bu demek değildir gidin öldürün, zehirleyin..o da bir canlı sonuçta...sahibine düzgün bir şekilde korktuğunuzu ifade edin, eğer bir şey yapmıyorsa o zaman gerekli mercilere başvurun..kimse kimsenin huzurunu bozmaya hakkı yok..
ama bir canlının canını almak, onu zehirlemek ne kadar vahşice bir davranış olur, aman sakın..
Melez kopeklere araba bile kullandirdilar deney yaparak,arastirabilirsiniz cins kopekten farki yok ayrica zehirlemeyi dusunmek canavarlik
Ya yorumları okuyunca dehsete dusuyorum . Kimi başlıga takmıs kimi korkmasına .
KORKUYORUM varmı ötesi mecburmuyum ? buyuk kucuk sus kopegı hepsınden korkuyorum ne oldu sımdı hayvan dusmanımıyım ?
aksine muhtac yaralı bır kopek gorsem gunlerce ağlarım barınakları ararım hemen hayvan dusmanımıyım ben ?
yok kemik vercekmısım de arkadas olucakmıyım ya neden olayım size mi sorucam korkuyorum yani .
Konu sahibi çok haklısın evden her cıktıgında gırerken bu korkuyla yasamak zorunda degılsın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?