Eğitilmiş hayvan zaten sahibinin kontrolünde gezer..Hayvan sahibi olmayı biliyorlarsa zaman ayırmayı da bilecek... Ben bir hayvan sever olarak haklılık payın olduğunu düşünerek yazmıştım...
Ama sen de hayvan korkunu kabul etmelisin.. Bunu kendin için düzeltmelisin....bu kısım pek işine gelmedi sanırım..
köpeğin resmini ekledim, bi bakarmısın hiç yaklaşılacak bişey mi,
kucağımda bebeğim oluyor, köpek oyun amaçlı yaklaşsa bile çocukla ne yapabilrm,
valla ben yaklaşırımama anlıyorum seni de canım,
köpek oyun amaçlı yaklaşırsa bişi yapmaya gerek yok, zaten sen oynamazsan gider bi süre sonra
yalnız bu köpek olmasa sokaktaki başka köpekler gelir. o yüzden köpek korkuna bir çözüm bulsan senin için iyi olur.
köpeğin sahibine gerçekten kızdım, deli gibi hayvan severim ama korkan insanlar varsa önlemini almak lazım.
Korkunu anlıyorum ama gerçekten köpekler birşey yapmaz benimde köpeğim var önceden de vaardı sen dümdüz yürü o yanına bile yaklaşmaz korkunu atlatmaya çalışmalısın üstüne atlamasıda sevgi gösteri tamamen arkadaş olmaya çalışsan çok hoşuna gider o paylaştığın haberlerde sahiplerinin hayvanları kötü yetiştirmesinden benim pitbull kurt kırması köpeğim vardı o kadar uysaydıkı sanırsın golden onlar tamamen kendini bilmez sahiplerin işleri
Pitbull un saldırdığı çocuk ucuz kurtuldu
Rottweiler cinsi köpek dehşet saçtı!
Ordu da geçen yıl 981 kişiyi köpek ısırdı
Denize giren çocuğa köpek saldırdı
Başıboş köpekler Ankara nın kabusu oldu
Köpek canlı yayında spikeri parçaladı!
Beslediği köpekler annesini öldürdü
Anne ve oğlu köpeğin kurbanı oldu
Saldırgan köpek öldürülerek durduruldu
15 köpek birden 7 yaşındaki kıza saldırdı
BUNLAR HABERLERDEN SEÇTİĞİM BAŞLIKLAR,
BUYRUN ŞİMDİ KÖPEK BİŞEY YAPMAZ DEYİN BANA,
EN SON HABER TÜYLER ÜRPETRİCİ,
BAŞINA BÖYLE BİŞEY GELECEĞİNİ DÜŞÜNMEZ Mİ İNSAN, KÖPEKLE BURUN BURUNAYSA.
iyi de bu korkuyla yaşanır mı? köpek tarafından zarar görme ihtimali mi fazla, yoksa insan tarafından mı?
insanlar tarafından öldürülen parçalanan insanları çıkar bakalım hangisi daha fazla çıkacak?
bazı hayvan sahipleri köpeklerini saldırgan olarak yetiştiriyor. ki Allah onların belasını versin. o pislikler yüzünden hayvanları uyutuyorlar.
konu gerçekten saptırıldı artık ya,
çevremde beni öldürecek diye düşündüğüm insanlar yok, niye araştırayım o konuyu?
niye insanlarla köpekleri kıyaslayım?
bugün jandarma geldi kapısına,
ama kadın kimseye zarar vermedi dedi,uyardı gittiler, ceza kesilmedi,
illa birini ısırması mı lazım anlamıyorum,
hayvanseverseniz, o zaman iyice bağlayın, bişey diyecek halimiz yok,
ama gelip benim önüme çıkıyorsa bu köpek ürküyorsam yapacak bişeyim yok öyle mi ,
ne dünya bu be,
Annem olsa zehirlerdi.Ben olsam sahibi tınlamıyorsa sahibiyle münakaşaya girerdim, tasmasız salmaması konusunda. Olmadı zabıtaya haber verirdim. Ya sahibine ceza kesmeleri ya da ikaz etmeleri yönünde.
Arkadaşlar hayvanları çok severim özellikle köpekleri daha çok severim ama arkadaşlar biraz anlayışlı olmak lazım. Sonuçta biz seviyoruz diye herkes hoşnut olmayabilir. Ve de doğal olarak korkabilir. Tabiki o canlıya asla zarar verilmez ama insanların korkularınıda yadırgayamayız bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?