Köpeklerden korkuyorum ve hayatımı etkiliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Korkan insana korkmayın demek ne kadar kolay. Köpek havlar geçer demekte yanlış maalesef çünkü ısırip oldurenide var.
ne yazmamı bekliyorsunuz , lütfen iyice korkun gelir sizi parçalarlar diye mi yazayım .
çocugumda korkardı korkmamayı öğrendi. kötü köpek yoktur kötü sahip vardır. sokaklar köpek doğurmaz. kötü sahipler bakımından sıkıldığı köpeği atar ne yazık ki kısır olmadığı için tek köpek olur 10 köpek. zaten zavallılar ortalama kötü koşullar yüzünden 1-2 sene ne yaşar ne yaşamaz. tüm suç köpeklerde mi.

Köpeklerin de canı var . Sırf çocukları korumak için köpekleri itilaf etmek çok acımasızca. Ayrıca çocuklarını sokağa salan anne babalar düşünsün. Çocuklar tarafından öldürülen hayvanlar içinde üzülüyor musunuz acaba. Durup dururken tekmelenen tecavüze uğrayan hayvanlar içinde üzülüyor musunuz
İtlafa kesinlikle katılmamakla beraber; 45 kiloluk sokak köpeği sürüleri saldırmasın diye çocuklarımızla parkta bahçede gezemeyecek miyiz? Bu nasıl bir yaklaşım? Tabi ki köpeklere de üzülüyorum ben şahsen ama bir çocuk kadar değil. Çocuktan fazla köpeğe üzülenin esas tedavi görmesi gerekiyor.

köpek kurbanı bir çocuğun annesinin söylemleri.. etkilenmemek elde değil. Rabbim çocuklarımızı korusun

Şu masum çocuklara “sokağa salmışlar salak çocuk korkmasaydı ehehe” diyen insanlık dışı yaratıklar var. İzledikçe kötü oluyorum. Neymiş “sırf çocuklar için (???) köpekler mi toplanırmış”. Çocuğum için köpek toplamak değil insan parçalarım ellerimle!

İtlafa kesinlikle katılmamakla beraber; 45 kiloluk sokak köpeği sürüleri saldırmasın diye çocuklarımızla parkta bahçede gezemeyecek miyiz? Bu nasıl bir yaklaşım? Tabi ki köpeklere de üzülüyorum ben şahsen ama bir çocuk kadar değil. Çocuktan fazla köpeğe üzülenin esas tedavi görmesi gerekiyor.
Bence burda tedavi olması gereken sizin gibi düşünenler. Çocuğun canı ne kadar değerliyse köpeğin de canı o kadar değerli. Bilmem farkında mısınız ama patili dostlarımıza hiç bir yerde yaşama hakkı tanınmıyor. Şuan ki belediyeler köpekleri koruma veya kısırlaştırma adına doğru düzgün çalışmıyor. Sokaklarda tekmeleniyorlar dağ başlarına ormanlara ölüme terk ediliyorlar. Bir lokma ekmeği çok görenler önlerindeki mama kaplarını devirenler sopayla dövenler tüfekle vuranlar kürekle öldürülenler hatta çoğu zaman tecavüze uğrayanlar barınaklarda aç kalıp birbirini parçalayanlar. Evet çocuklara üzlüyoruz ama çocuklar tarafından öldürülen hayvanlara da üzlüyoruz

Şu masum çocuklara “sokağa salmışlar salak çocuk korkmasaydı ehehe” diyen insanlık dışı yaratıklar var. İzledikçe kötü oluyorum. Neymiş “sırf çocuklar için (???) köpekler mi toplanırmış”. Çocuğum için köpek toplamak değil insan parçalarım ellerimle!
Hanım efendi barınaklar güvenli olsa bizde toplanmasını isteriz her halde

Bence burda tedavi olması gereken sizin gibi düşünenler. Çocuğun canı ne kadar değerliyse köpeğin de canı o kadar değerli. Bilmem farkında mısınız ama patili dostlarımıza hiç bir yerde yaşama hakkı tanınmıyor. Şuan ki belediyeler köpekleri koruma veya kısırlaştırma adına doğru düzgün çalışmıyor. Sokaklarda tekmeleniyorlar dağ başlarına ormanlara ölüme terk ediliyorlar. Bir lokma ekmeği çok görenler önlerindeki mama kaplarını devirenler sopayla dövenler tüfekle vuranlar kürekle öldürülenler hatta çoğu zaman tecavüze uğrayanlar barınaklarda aç kalıp birbirini parçalayanlar. Evet çocuklara üzlüyoruz ama çocuklar tarafından öldürülen hayvanlara da üzlüyoruz
Bu yazıya beğenmedim bırakanların vicdanından şüphe ediyorum

köpekler ne yazık ki korkarsanız daha çok üstünüze gelir. İnsan kalp atışı bile anlıyor sakın olucan.pesinize gelirse ordugun yerde kalican kibirdamican istedigin kadar havlasin gider. Başıma çok geldi hiç korkmuyorum.

Bu sorunun müsebbibi ne sokak hayvanları ne onlardan korkan insanlar, vaktiyle onlara yaşayacakları doğal alanlar yapmadan her yeri betona dönüştürüp çoğu sağlıksız ve küçücük barınakları çözüm sanan yetkililerdir.

Ne insanın hakkına girilsin ne de hayvanın, bizim talebimiz görevimiz öldürmek yok etmek değil hayvanlara doğal yaşam alanları istemek olmalıdır zira itlaf dediğinizde anne karnındaki köpekler de, birkaç aylık yavru köpekler de, kimseye hiçbir zararı olmayan köpekler de itlaf edilir.

Bir daha hayırsız ada vakaları yaşanmamalı çünkü itlafın önü açılırsa bugün köpek yarın kedi öbür gün karınca, bakınız ağaçların itlafının önü açıldı yüzlercesi binlercesi kesiliyor.
Neyse bu konudaki üsluplar çok başka yerlere gittiğinden kapatılmıştır.

IMG_1898.webp

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X