• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kopmak ve kopamamak

Sisimel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2012
609
13
26
Adana
birine cok baglandin.. cok sevdin..
ama baktin onun bisuru zorluklari var..
uzulcegini bildigin halde cok sevdin onu..
ve ailen onu kabul etmiyor.

okadar cok baglandin ki, bisuru zorluklar var arada ve sevdigin insandan kopmak istediginde nasil koparsiniz?

okadar cok baglandin ki, bisuru zorluklar var arada ve sevdigin insandan kopmak istediginde nasil koparsiniz?

Kötü yanlarını düşün belki işe yarar

kopamazsın.....

Benim ailemde kabul etmiyor ayrıldık diye biliyorlar çok olaylar oldu ama ben asla vazgeçmedim vezgeçmemde çünkü ben ondan başkasıyla bir hayat kurmak istemiyorum buna karar verecek olan sensin ailen değil gerçekten seviyosan sevginin arkasında dur bence her zaman olacak aileler arası sorunlar önemli olan senin ne istediğin ve kopmak için yapabileceğin bişey yok seviyosan kopamazsın

numarasını mailini siler tabi aklındanda
hattımı degiştirir
netten uzak durur
hatta çevreden uzaklaşır
kafa dengi biriyle yada biriyle tatile çıkar
unuturum tabi unutmam gerekiyorsa dedigine görede gerekiyor
unutman lazımsa mecbur koparsın

"mutlu olamazmisim" diyenler var.. seviyorumda cesur olmam gerekiyor ama cesur olamiyorum.. ya mutlu olamazsam diye soru isaretleri donuyor kafamda..

kolay pesedecek biride degilim ama cok zorluklar var arada..

mutlu olman icin sevdigin insandan vazgecemenmi? imkansizmi?

Benim ailemde kabul etmiyor ayrıldık diye biliyorlar çok olaylar oldu ama ben asla vazgeçmedim vezgeçmemde çünkü ben ondan başkasıyla bir hayat kurmak istemiyorum buna karar verecek olan sensin ailen değil gerçekten seviyosan sevginin arkasında dur bence her zaman olacak aileler arası sorunlar önemli olan senin ne istediğin ve kopmak için

bende dusunemiyorum. yoruldum iyice. sil bastan yeniden sevmek istemiyorum bir baskasini..
ailen neden istemiyor peki?

aileler herzmn hakli cikarlar diyenler cok oluyor.. mutsuz olucagini bildin halde goze alirmisin herseyi?

Zamanında başıma gelmişti,ne mi oldu?
Zorluğu görünce arkasına bile bakmadan kaçmıştı adamın teki..
Sonunda ise tek ENAYİNİN ben olduğumu öğrenmiştim..:ssz:

ailem niye istemiyor?kimse çocuğunu bile isteye mutsuz etmez. ailem bazı şeyleri görüyor ve istemiyorsa durur düşünürüm. sen sen ol anne babanın dediklerini görmeden gelme hiçbir zaman.

Bu arada yaşınız kaç?
Üst üste konu açınca kafanızın çok karışık oldğunu düşündüm.

bız kadınlar kopamayız kolay kolay da
dıkkat etmek gerekır
bızım değer verdığımız, uğruna aılemızı bıle karşımıza aldığımız ınsanlar gün gelıyor bır çırpıda harcıyor bızı :ssz:

Şans ışı bence... o rıskı göze alabılıyorsan devam etmelısın

Kimse vazgeçilmez değildir.

İnsanlar zor, ya hayatının sorumluluğunu üzerine alıp sonuçlarıyla birlikte kendi yolunu çizersin ya da başkalarının senin için çizdiği yolda devam edersin. Sevdiğini seçmezsen hayatın bitmez, zaman her şeyin ilacı ama aklının bir köşesinde hep keşke? belki? soruları olur. Belki pişmanlık bile... İnsanoğluna hep ulaşılmayan cazip gelir.

Eğer sen ayrılığa karar verirsen illaki koparsın, eğer sen kopamıyorsan sevdiğinin senden kopmasını sağlarsın.

deli dolu, bazen bos konusan biri. ama kalbi saf..

eskiden kiz arkadaslari baya varmis.. gecmis onemli dgl biliyorum. 1 aydan fazla uzun iliskisi olmamis, kalpten kalbe konardi..

aralari bosluklari saymazsam 1 senedir tanisiyoruz. Zor gunlerinde hep ben destek ciktim.. acaba diyorum bu zor gunleri var diye mi geldim onun bosluguna..

bazen okadar cok emin oluyorum ki ondan, sonra geciyor..

erkeklere karsi guvenim olmadi. kotu kotu ornekler gordum. mesela annem ile babam.. ve uvey babam.. uvey babam mesela 2 gundur evde yok.. geziyor tozuyor..

sanki butun erkekler aynimis gibi geliyor bana..

eger evlenirsem annemi dustugu durumuna dusucekmisim geliyor..

yasim 23 onun 25.

hayatimda okadar cok zorluklar var ki yetmezdi o girdi hayatima.
iyice zorlasti..

severek ayrilanlar varmi aranizda?

Ailenin istememe sebebi nedir? Hani bazen memleketi vs gibi saçma konuları sorun yapabiliyorlar.
Mantıklı baktığında bir sorun yoksa sevdiğin kişi gelecek ailene kendini kanıtlayacak, kendini sevdirene kadar uğraşacak.
Ailen de sonuçta senin mutluluğunu istiyordur.
Ama seviyorsan sende sahip çıkmalısın, sevdiğin kişiye.
Kaçma konusunu falan aklına getireceğini düşünmek istemiyorum ama ana baba duası şart evlilikte.
Buna çok inanıyorum.

Benim ailemde kabul etmiyor ayrıldık diye biliyorlar çok olaylar oldu ama ben asla vazgeçmedim vezgeçmemde çünkü ben ondan başkasıyla bir hayat kurmak istemiyorum buna karar verecek olan sensin ailen değil gerçekten seviyosan sevginin arkasında dur bence her zaman olacak aileler arası sorunlar önemli olan senin ne istediğin ve kopmak için

bende dusunemiyorum. yoruldum iyice. sil bastan yeniden sevmek istemiyorum bir baskasini..
ailen neden istemiyor peki?

aileler herzmn hakli cikarlar diyenler cok oluyor.. mutsuz olucagini bildin halde goze alirmisin herseyi?

Benim ailem çok kötü bir şekilde öğrendi babam gördü bizi yaşım da küçüktü o zamanlar sonra ayrılcaksın falan dediler bende ayrıldım dedim ama ayrılmadım 4 senedir devam ediyor ...

Peki sen neden mutsuz olacağından bu kadar eminsin benim ailem de çok sorun çıkaracak eminim ama ben vazgeçmek istemiyorum evlendiğimizde herşey geride kalacak ben ne olursa olsun onunla olmak istiyorum bir başkasıyla olursa ailem mutlu olacak ama bu seferde ben mutsuz olacağım ben ondan başkasına eşim diyemem hayal ettiğimiz şeyleri bir başkasıyla yaşayamam ...

Back
X