Kopru vazifesinde olmak

zeholll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
1.741
2.853
133
31
Hanimlar hepinize oncelikle hayirli gunler.

Konuya hemen girmek istiyorum. Cok kiymet verdigim dayum var. Klasik bi dayi yegen iliskimiz yok onunla. Samimiyiz.

Kiz arkadasi anneanneme gelmisti tanismaya. Bende oradaydim. Tanistik. Kisiligini, bize olan sicakligini cok sevdim ama bazi hususlarda ailem ve ben denk bulamadik. Ama hicbir yaptirimimiz tavrimiz yok ailece. Kendi kararlari dedik saygi duyduk.

Ayril baris giden iliskileri var. Pek gelecek vaadetmiyor gorunuyor. 1 ay once kiz arkadasi bana dayimi kotuleyen bir mesaj atti. Dayimi savciliga verecegini soyledi. Dayimi aradim boyle boyle bir mesaj aldim dedim dayima ofkelendim. Dayim bisey yazma dedi. Yinede ona cok uzgun oldugumu soyleyip dayim adina ozur dileyecekken baktim ki beni engellemis

Daha sonra yine baristilar. Saygi duyduk. Yine bir mesaj aldim. Sinavimin nasil gectigini sormus. Tam tesekkur edecegim derken baktim ki yine bisey yazamiyorum. Dayimi aradim" bana x abla mesaj atti ama mesaj yazamiyorum sanirim problem var facebookumda bana numarasini verir misin dedim"o da "ayriyiz 7 tane numara engelledim. Bir yolunu bulmaya calisiyor. Mesaj atma" dedi. Yine sasirdim kaldim.

Simdi barissalar evlenseler ben kotu olacagim gibi. Kiz arkadasi bana yaziyor. Dayim bisey yapma diyor. Hep tekerrur halinde. Zaten ben hic bulasmak istemiyorum. Muhabbetimi yapayim guzel anlari paylasayim istiyorum. Malesef iliskilerine dahil olmadikca bir sekilde dahil ediliyorum.

Vallahi nasil bi tavir takinacagimi sasirdim.

Gunah kecisi ben olacagim galiba

Son düzenleme:
bence hiç samimi olma onula, zaten böyle bi ilişkiyle bi gelecek zor...
size ilişkileriyle ilgili bi msj atar ya da konuşmaya kalkarsa, bunlar sizin özeliniz benkarışmasam daha doğru olur dersin

zeholll
İyi olur Allah'tan, kötü olur kuldan derler.
Muhatap olma dayından muaf.
Dayın ile yarın bu şekilde yürüyecek bir evlilik de gerçekleştirebilirler. Dayının sizi - seni muhattap ettiği kadar müdahil yahut dahil olmak daha doğru olacaktır sizin için.

Noktasi virgulune herseyine katiliyorum. Bende emin olun boyle yapmak istiyorum ama olaylarin icindeyim surekli.

Bence sen evlenene kadar kimsenin ilişkisinde olumluda olsa bulunma.Kötü sen olursun.

Barışsalar da pek samimi olmayın bence..hatta ben olsam barışırlarsa aralarındaki ilişki problemlerini üçüncü şahıslara yansıtmaması yönünde tatlı dille uyarırdım..

Barışsalar da pek samimi olmayın bence..hatta ben olsam barışırlarsa aralarındaki ilişki problemlerini üçüncü şahıslara yansıtmaması yönünde tatlı dille uyarırdım..

Benden yasca buyuk. Yakisik olmaz bu akli benim ona vermem herhalde

Benden yasca buyuk. Yakisik olmaz bu akli benim ona vermem herhalde
O zaman sessiz kal canım.. Dayınla bu mevzuyu konuştun mu ? Hani samimiymişsiniz ya konuşunca anlar seni uzak tutar belki. Yiğenime aramızda geçen mevzuları yansıtma lütfen diyebilir mesela

O zaman sessiz kal canım.. Dayınla bu mevzuyu konuştun mu ? Hani samimiymişsiniz ya konuşunca anlar seni uzak tutar belki. Yiğenime aramızda geçen mevzuları yansıtma lütfen diyebilir mesela
Zatem dayim da memnun degil bu halden. Eminim soyluyordur. Engel olamiyor gibi. Bana cok net yazma diyor. Bende haliyle yazmiyorum.

Ama endiselerimi dile getirdim. Dedim dayi boyle boyle. Bende tavirli gorunuyor gibi oluyorum. Ben tavirli degilim oyle kendimi de yansitmak istemem dedim. Dayim da benim yazdirmadigimi dusunuyordur dedi ama hep olasilik ustune konusuyoruz.

Insaallah bana icten ice bilenmez.

Yok bencede anlıyordur. Dayısından çekinip yazmadığını.. Eğer barışırlarsada samimi olmadan saygı çerçevesinde konuşursun. Haklarında hayırlısı olur inşallah. Sende kafana takıp dert etme boşver

Insaallah.

Gunah kecisi olmayi hic istemiyorum sahsen

Ben olsam gelin kizimizi engellerdim.
Yazamasin sana.
Bu isin sonu hayri alamet degil.
Simdi kotu bi yorum yapsan herseyin suclusu sen olursn.
Yok guzel bise ydiyip aralarini duzeltsen, kac sene daha var kabir gunune.
Elbet yine kavga edicekler ve yine ilk olarak sen suclanicaksin.
Misal evlenip ayrilicaklar, yine suclu sen cunku zamaninda aralarini yaptin.

Engelleyemem. Bu savas acmak olur. Yani ne yapacagimi sahiden bilmiyorum. Hic istemezdim bu topa girmeleri

Engelleyemem. Bu savas acmak olur. Yani ne yapacagimi sahiden bilmiyorum. Hic istemezdim bu topa girmeleri

Engellersin bal gibi.
´Neden sana mesaj atamiyorum´'diye sordugunda sende ´aaaa, atamiyomusun, neden bende anlamadimki, nasil olur´ de.

Arada dayim var sapsik

Onada soyleme.
' aa yazamiyomusun? Galiba ayarlarda bisey var, ben bakiyim bi" de.
Dayinada boyle konus.

Benim muhabbetni sevmedgim bi kuzenim var, x olsun. whatsappta engelli listesinde. Kiz kardesime, diger kuzenlerime sorup duruyomus ben neden yazamiyorum sapsike diye. Kuzenime en son yine sordu, bana geldi ne cevap vereyim dedi. Bende " o kizla konusmak istemiyorum ne dusnurse dusunsun, sana yine sorarsada bilmiyorum konusmadik engelleme konusu hakkinda unuttum" dersin dedim.
Kafam rahat.

Sende bi dur de buna, cunku ilerde cok basin agriycak coook.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…