Dayi canim o dayi. Duzelttimbu arada amca mı dayı mı kafam karıştı
Noktasi virgulune herseyine katiliyorum. Bende emin olun boyle yapmak istiyorum ama olaylarin icindeyim surekli.zeholll
İyi olur Allah'tan, kötü olur kuldan derler.
Muhatap olma dayından muaf.
Dayın ile yarın bu şekilde yürüyecek bir evlilik de gerçekleştirebilirler. Dayının sizi - seni muhattap ettiği kadar müdahil yahut dahil olmak daha doğru olacaktır sizin için.
Dahil ediliyorum anti deprasan. Bende ayni bunu istiyorum.Bence sen evlenene kadar kimsenin ilişkisinde olumluda olsa bulunma.Kötü sen olursun.
Barışsalar da pek samimi olmayın bence..hatta ben olsam barışırlarsa aralarındaki ilişki problemlerini üçüncü şahıslara yansıtmaması yönünde tatlı dille uyarırdım..
O zaman sessiz kal canım.. Dayınla bu mevzuyu konuştun mu ? Hani samimiymişsiniz ya konuşunca anlar seni uzak tutar belki. Yiğenime aramızda geçen mevzuları yansıtma lütfen diyebilir meselaBenden yasca buyuk. Yakisik olmaz bu akli benim ona vermem herhalde
Zatem dayim da memnun degil bu halden. Eminim soyluyordur. Engel olamiyor gibi. Bana cok net yazma diyor. Bende haliyle yazmiyorum.O zaman sessiz kal canım.. Dayınla bu mevzuyu konuştun mu ? Hani samimiymişsiniz ya konuşunca anlar seni uzak tutar belki. Yiğenime aramızda geçen mevzuları yansıtma lütfen diyebilir mesela
Insaallah.Yok bencede anlıyordur. Dayısından çekinip yazmadığını.. Eğer barışırlarsada samimi olmadan saygı çerçevesinde konuşursun. Haklarında hayırlısı olur inşallah. Sende kafana takıp dert etme boşver
Engelleyemem. Bu savas acmak olur. Yani ne yapacagimi sahiden bilmiyorum. Hic istemezdim bu topa girmeleriBen olsam gelin kizimizi engellerdim.
Yazamasin sana.
Bu isin sonu hayri alamet degil.
Simdi kotu bi yorum yapsan herseyin suclusu sen olursn.
Yok guzel bise ydiyip aralarini duzeltsen, kac sene daha var kabir gunune.
Elbet yine kavga edicekler ve yine ilk olarak sen suclanicaksin.
Misal evlenip ayrilicaklar, yine suclu sen cunku zamaninda aralarini yaptin.
Engelleyemem. Bu savas acmak olur. Yani ne yapacagimi sahiden bilmiyorum. Hic istemezdim bu topa girmeleri
Arada dayim var sapsikEngellersin bal gibi.
´Neden sana mesaj atamiyorum´'diye sordugunda sende ´aaaa, atamiyomusun, neden bende anlamadimki, nasil olur´ de.
Arada dayim var sapsik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?