Canim sonuc kotu aslinda. 440 bininci oldum. Rahat 180 bin icinde olabilirdim. Denemelerde gayet iyi yapiyordum ama heyecana ve uykusuxluga yenildim.konu ile çok alakasız ama ygs puanın nasıl zehol?? senin üniversiteye yerleşmeni çok istiyorum o yüzden merak ettim..
konuda da açık açık konuş kızla bir araya geldiğinde. ben ikili ilişkilere karışmama taraftarıyım aranızda yaşananlar beni alakadar etmiyor siz ikiniz çözün biz arkadaşça muhabbetimize devam edelim deyip konuyu kapat.
Korkum bu. Hic karismak istemiyorum. Sussam bi sey susmasam diger sey.aynı şey benimde başıma geldi kuzenimle çok samimiyiz bi sevgilisi vardı ama saçmasapan ilişkileri vardı. bir ayrılıyolar bir barışıyolar kavga ettiklerinde kız bana bir mesajlar atıyor okuyamıyorum o kadar uzun kuzenimi kötülüyor vs her şey yazıyor. napıcağımı şaşırmıştım kızla iletişimi kessem barışınca kzuenimle aram açılacak kuzenime kızsam kızla iyi olsam o da olmazdı. bizimki bi süre sonra işi ilerletti kuzenimin abisinin karısını da tanıyodu ona bulaşmaya başladı bana attığı mesajlarda bende müdahale ettim tartıştık hemen kuzemini arayıp beni kötülemiş olay bana patlamıştı. çok ağlamış üzülmüş yetmezmiş gibi ağlamaktan gözleri şişmiş gözlerinin fotoğrafını kuzenime atmış kuzenimde üzüldü beni aradı ara kızı özür dile dedi. sanki çok düzgün ilişkileri vardı olay bana patladı o saatten sonra hiç müdahale etmedim zaten bi süre sonra tamamen bitti. düzgün ilişkileri yok bir de milleti bulaştırıyolar sonra sen onları ayırdı olursun hiç karışma mesajda atma kıza
Bi sure sonra benim gibi olucaksin hatta bnm kuzenimle aram acildi o kiz yuzunden suan ayrilar 2 sene olmustur kizin baska sevgilisi var vallahi kafam rahatKorkum bu. Hic karismak istemiyorum. Sussam bi sey susmasam diger sey.
sende farkındasın yani böyle bir ihtimal olduğunun. ayrıca burada herkes seni haklı görecek diye bişey yok eleştiriye açık olmalısın. yoksa yerinde sayar durursunHosgeldiiiiin
Bende ne zaman biri cikip bunu soyleyecek diyordum.
Cok merak ediyorum boyle dusunmene sebep olacak ne okudunuz? Nerde sizi boyle dusundurdum?
sende farkındasın yani böyle bir ihtimal olduğunun. ayrıca burada herkes seni haklı görecek diye bişey yok eleştiriye açık olmalısın. yoksa yerinde sayar durursun
peki dediğiniz gibi yapıyorum. kimse yüz bulamadığı birisine böyle sorunlarını anlatmazElestiriye acigim. Zaten saldirmadim. Size sadece boyle dusuneceginiz ne soyledim onu sorudum.
On yarginizi bi kenara birakin oyle bi dusunun isterseniz
Ben dayimin kiz arkadasini seviyorum. Zaten konu baslangicinda da bize sicakligini,karakterini onu sevdigimi soyledim. Bana anlatmasi hic problem degil. Hatta dayim onu uzdygu icin dayima ofkelendigimi de soyledim.peki dediğiniz gibi yapıyorum. kimse yüz bulamadığı birisine böyle sorunlarını anlatmaz
30larinda sanirimKimse sormamış galiba dayının sevgilisi kaç yaşında.
30 yaşında insanlar sorunlarını kendi halledemiyor mu sizi araya karıştırıyorlar. Uzak durman gerektiğini bir sürü kişi söylemiş. Bu kişiler evlendiğinde sorunları olduğunda gene size mi danışcaklar.30larinda sanirim
Bana danismiyor aslinda. Dayimi rezil etmek icin basvurulan adres oluyorum. Tamam dayim da gercekten kirici seyler soylemis. Ama ben ne yapabilirim? Uzuldugumu soylemek istedigimde engelle karsilasiyorum30 yaşında insanlar sorunlarını kendi halledemiyor mu sizi araya karıştırıyorlar. Uzak durman gerektiğini bir sürü kişi söylemiş. Bu kişiler evlendiğinde sorunları olduğunda gene size mi danışcaklar.
sevdiğiniz birisini nasıl dayınıza denk bulmuyosunuz. dayınızın eş adayını da sizin uygun bulmamanızda tuhaf. annesi olsanız neyse. eş seçiminde yeğenin ne düşündüğü pek önemli değildir. yani hem seviyosunuz hem de uygun bulmuyosunuz. acıdım kıza doğrusuBen dayimin kiz arkadasini seviyorum. Zaten konu baslangicinda da bize sicakligini,karakterini onu sevdigimi soyledim. Bana anlatmasi hic problem degil. Hatta dayim onu uzdygu icin dayima ofkelendigimi de soyledim.
Yani kabaca " dayimin kiz arkadasi bana dayimi atip tutuyor. Biktim su kiz arkadasindan" demiyorum.
Diyorum ki "Dayimin kiz arkadasi bana bazi problemlerini anlatti. Mudahil olmak istemiyorum. Cunku dayim ve kiz arkadasini kirmak istemiyorum. Dayim bana bisey yazma diyor. Kiz arkadasi da kusluklerde benimle diyalogda. Iki arada bir deredeyim" diyorum.
Benim sorunum bu. Alttan alttan kuyusunu kazmak bana hic birsey kazandirmaz. Denk bulmadim ailecek denk goremedik kismi size on yargili dusundurdu galiba ama hicbir yaptirimimiz tavrimiz problemimiz yok.
Umarim iyi ifade edebilmisimdir kendimi
Bende size acidim. Niye daimi bi saldiri halindesiniz? Sizi bu hususta yaralayan bisey mi oldu.sevdiğiniz birisini nasıl dayınıza denk bulmuyosunuz. dayınızın eş adayını da sizin uygun bulmamanızda tuhaf. annesi olsanız neyse. eş seçiminde yeğenin ne düşündüğü pek önemli değildir. yani hem seviyosunuz hem de uygun bulmuyosunuz. acıdım kıza doğrusu
yok tatlım ben öyle kötü insanlardan değilim kötü insanlarlada karşılaşmadım çok şükür. ben sizi gayet iyi anladım. önyargılı değilim sadece birbirimizden çok farklıyız ve size hak vermek zorunda değilim. illede haklı olacak değilsinizKi sizi haksız gören tek kişi ben değilim. son sözüm eş adayım beni yeğenine sorsa sence nasıl diye o adamdan koşarak uzaklaşırım.o ne ya kaç yaşına gelmiş adam evleneceği kadını yeğenine soruyo. ergen gibi daha kişilik oturmamış. genel olarak ailede sorun var. size tek tavsiyem kızı seviyosanız artık bana anlatmayın dersiniz. bu gidişle arada siz kötü olacaksınız. ne olursa o aradakilere olur zaten ilişkilerdeBende size acidim. Niye daimi bi saldiri halindesiniz? Sizi bu hususta yaralayan bisey mi oldu.
Elbette kiz arkadasini sevebilirim iyi bulabilrim ama denk gormeyebilirim. Bunu anlamamanizi anlayamiyorum. Denklik ayri biseydir iyi biri olmasi ayri seydir.
Ayrica elbette benim lafima bakmaz. Dusuncemi sordu dayim soyledim.Ama aile genelinde denk bulunmadi. Anneannemde denk gormedi. YINEDE ONLARIN KARARI.2659.soyleyisim bir yaptirimiz yok. Karari ona biraktik. Dusuncelerimizi soyledik cekildik kenara.
Tabi siz beni israrla anlamak istemiyorsaniz bisey yazmayacagim artik. Cok tavirli ve onyargilisiniz. Ben karsilastiginiz o ocu insanlardan degilim merak etmeyin
yok tatlım ben öyle kötü insanlardan değilim kötü insanlarlada karşılaşmadım çok şükür. ben sizi gayet iyi anladım. önyargılı değilim sadece birbirimizden çok farklıyız ve size hak vermek zorunda değilim. illede haklı olacak değilsinizKi sizi haksız gören tek kişi ben değilim. son sözüm eş adayım beni yeğenine sorsa sence nasıl diye o adamdan koşarak uzaklaşırım.o ne ya kaç yaşına gelmiş adam evleneceği kadını yeğenine soruyo. ergen gibi daha kişilik oturmamış. genel olarak ailede sorun var. size tek tavsiyem kızı seviyosanız artık bana anlatmayın dersiniz. bu gidişle arada siz kötü olacaksınız. ne olursa o aradakilere olur zaten ilişkilerde
tamam canım kızında seni ikidebir engellemesi de çok saçma zaten. çok ergence. dayımdan uyarı aldım artık ilişkiniz hakkında konuşmam yasak dersin. yada çok üzülüyorum artık bana sorunlarınızı anlatmayın çocuk gibisiniz dersen belki aklı başına gelir. az bir kavgada sizi aramasıda yanlış tabikiAcikcasi bana ocu insan muamelesi yapan tek kisi sizsiniz.
Zaten haksiz olabilecegim bi durum yok. Karsi tarafinda yok. Ortada diyolog halinde oldugumuz bi olay bile yok. Engellenip duruyorum. Agzimdan tek laf cikmadi. Bu durumda hangi olayda haksiz buldugunuzu anlayamadim.
Bu konu da zaten o mu hakli ben mi hakliyim konusu degildi. Birazcik on yargili oldugunuz icin "kirici olmadan nasil davranmaliyim" konusuydu bu. On yarginizdan hala " herkes sizi hakli bulmayabilir. Ben sizi hakli bulmadim" diyorsunuz. TEKRAR BUYUK HARFLERLE SOYLUYORUM BU HAKLILIK HAKSIZLIK KONUSU DEGIL.
Vallahi sistim Fundy. Bu hususta artik anla beni
tamam canım kızında seni ikidebir engellemesi de çok saçma zaten. çok ergence. dayımdan uyarı aldım artık ilişkiniz hakkında konuşmam yasak dersin. yada çok üzülüyorum artık bana sorunlarınızı anlatmayın çocuk gibisiniz dersen belki aklı başına gelir. az bir kavgada sizi aramasıda yanlış tabiki
en iyisini yaparsın. bu arada seni sevdim zehol. tartışman bile medenice. bir adım atmak istiyorum. seni yanlış anladım. özür dilerimFundy cok sukur. Dilimde tuy bittiydi ki artik su on yargindan kurtuldun. :)
Artik oyle yapacagim. Yuz yuze geldigimiz durumlar olursa topu dayima atip kibarca "ben bu konulara dahil olmak istemiyorum. Ikinizi de seviyorum. Bu konular hassas. Ne soylesem yanlis olur. "A baglayacagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?