Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onun memleketinde onun kültürü baskın tabi bizim buralarda da benim ki baskın. Çoğunluk neyse o bilirsiniz. Ortası olsa bağlantımız olmayan bir yerde neden yaşayalım diyor.
Bu süreçte vazgeçemedim doğru. Sizce ben objektif değil miyim ? Gözümü körmü etmiş durumda bu ilişkşi?geçmişi tekrar gözden geçir bence.
bu yapacağın fedakarlık değil kendini yakmak.Bazen fedakarlık yapmam gerekiyor gibi geliyor seviyorum ya. Onun olduğu hayallerim var. Küçük şeyler ..
Kendi kültüründe yaşamak istiyor. Dışlanmış hissediyor başka yerde.
fedakârlık yapılacaksa onun da elini taşın altına koyması gerekir. senin hayallerin ne olacak? sen o mutlu olduğunda mı yoksa senin isteklerine de önem verdiğinde mi mutlu olacaksın?Bazen fedakarlık yapmam gerekiyor gibi geliyor seviyorum ya. Onun olduğu hayallerim var. Küçük şeyler ..
:)Çalışmaz kesinlikle. Kalıplara da sokmaya çalışmaz.
Kinaye mi var? MesajınızdaSizde bir garipsiniz. Esimle 1 sene benim yasadigim sehirde de yaşadık. Kimse kimseye kültür baskisi yapmadı. Değişen birşey olmadı. Ama siz ikiniz kafa olarak uyacak gibisiniz devam edin.
noktası noktasına katılıyorum. konu sahibi çok iyi düşünmelisiniz...bu yapacağın fedakarlık değil kendini yakmak.
ikinizin de ailesinin olmadığı şehire taşınırsınız, bu ikinizin fedakarlığıdır.
ama beyefendi kendi kültüründen, şehrinden, ailesinden ayrılmak istemiyor. çünkü bencil. çünkü seni kendisini sevdiğinden daha az seviyor.
hatta memursun, bu yüzden vazgeçmiyor. çift maaş, ailesi de yanında. oh mis hayat.
maalesef.Bu süreçte vazgeçemedim doğru. Sizce ben objektif değil miyim ? Gözümü körmü etmiş durumda bu ilişkşi?
Ben Egeliyim, karşımdaki Doğuluydu.Sizde mi benzer birşey yaşadınız?
Ailem bize görüş olarak uygun biriyle aynı şehirde yaşamamı istiyor.maalesef.
ailen çok haklı.
çünkü onların gözü kör değil.
şöyle düşün;
ailen bencil, baskıcı, dayatmacı mıdır?
illa bizim istediğimiz gibi yaşa, çalış, bizim uygun gördüğümüzle evlen, şöyle giyin, böyle davran vs.
yoksa tam tersi mi?
tam tersi ise, ailen senin mutsuz olacağını öngördükleri için, gönülsüzler.
baskı yapmıyor ama değil mi?Ailem bize görüş olarak uygun biriyle aynı şehirde yaşamamı istiyor.
Ailesiyle ortak noktamız yok korkuyorum belki biraz ben kafada olsalar tmm diyeceğim de.Bence sizin mesele kültürel farklılıktan ziyade eş adayı kişisinin bencilliğinden ibaret
Diyor maalesef.baskı yapmıyor ama değil mi?
sevgilin ise ya gelirsin ya da evlenmeyiz mi diyor?
Evliliğin ne olduğunu henüz bilmiyorsunuz,size göre şu an evlilik el ele göz göze oturmak,romantizm,birlikte geçirilecek huzur dolu saatler...Ailem bize görüş olarak uygun biriyle aynı şehirde yaşamamı istiyor.
bu nasıl sevgi? diye düşünmedin mi peki?Diyor maalesef.