köprüden önce son çıkış

Ben çok yoruldum vazgeçeyim diye bekleyen bir ailem ve haber bekleyen bir sevgilim var.

Olan bitenden bahsediyorum onu da karalayamam. Neden dinliyor çünkü doğru şeyleri söylüyor. Yıllarca babası gurbetteyken ailesinin yanındaymış.

Hmmmmmm. En doğruyu o biliyor yani ? Şuanda da böyle düşünüyor olmalı. "Ailemiz için en doğru kararı ben alabilirim, en doğrusu bu, raprap buraya gelecek yoksa bu iş olmaz, çünkü doğru bu, çünkü tek doğru benim" diyor sevgiliniz..

Bence benzin döküp, yakın kendinizi daha iyi...

Anaaaa bizde eşimin görevinden dolayı burdayız. Buralar çok güzel(merkez) Doğma büyüme İstanbulluyum. Okuluda orda okudum. Ama buraya bayılıyoruz. Yani muhtemelen gelsen sende seversin. Ama şöyle bi durum var; burda aileler çok kalabalık. O kadar ki 2+1 daire yapılmıyo. Yada biz bulamadık. Muhtemelen senin erkek arkadaşınında öyledir. Geldiğinde sürekli bi misafir ağırlama durumunda kalırsın. Bide gerçekten ailen onaylamıyosa mutlaka altında bişey vardır. Bi his vardır. Tekrar gözden geçir derim.
Evet güzel bir yer. Bende severim amedi ve de dört yıl orda yaşadım.

Hmmmmmm. En doğruyu o biliyor yani ? Şuanda da böyle düşünüyor olmalı. "Ailemiz için en doğru kararı ben alabilirim, en doğrusu bu, raprap buraya gelecek yoksa bu iş olmaz, çünkü doğru bu, çünkü tek doğru benim" diyor sevgiliniz..

Bence benzin döküp, yakın kendinizi daha iyi...
Peki :silah:

Benim sevgilim büyük olan. Bir kere geri dönüşü oldu ama artık olmaz . Yaşanmışlıklar var seviyorum da ama bazı sorunları çözemiyorum. O ise evlenelim herkes görecek ne kadar mutlu olduğumuzu diyor. Beni mutsuz etmedi de.
seni mutlu etse şimdiye kadar ederdi. soğumazdın.

evlenince sihirli değnek değmiyor. her şey nasılsa öyle devam ediyor.

Zaman geçiyor evlenelim modunda sömestr tatili diyor. Ben nasıl nişanlanıyım bu kafayla .
zaten başta dediğim gibi onda sevgi değil mantık ağır basıyor.
senden iyisini bulsaydı seni çoktan unutup evlenmişti.
babası varken ailesini omuzlaması, onun sözünün geçmesi, her söylediğinin -nedense- hep doğru olması bencilliğinin nedenini açıklıyor.

demek ki evlenince maaş kartın onda duracak, karar vermeden önce onun fikri sorulacak.
aile reisi olduğu için, iki ayrı evi bir arada tutmak için yeme içme, harcamalar bir olacak.

Olan bitenden bahsediyorum onu da karalayamam. Neden dinliyor çünkü doğru şeyleri söylüyor. Yıllarca babası gurbetteyken ailesinin yanındaymış.

mükemmel koca hakikaten.

evlen gitsin.

bence her ne olursa olsun aynı evi paylaşmadan insanlar birbirini tanıyamıyor ve aileler bu işe destek vermiyorsa genelde hep bir sorun oluyor o evlilikte istisnai durumlar oldukça az. Bence bunları da göz ardı etmemelisiniz.

Bu arada sevgilim Diyarbakırlı ve inanılmaz derecede seviyor memleketini.

Diyarbakır genelde aşiret kültürüyle yetişiyorlar ve ailenin sözünün dışına kolay kolay çıkamıyorlar gördüğüm kişiler öyle istisnalar vardır illaki ama herkesin bi kültürü var güneydoğuda genelde büyükler ne derse o oluyor ki sevgilin açıkça demiş gelirsen gel gelmezsen biter diye seni gözden çıkarmış kusura bakmayında

Kendi kültüründe yaşamak istiyor. Dışlanmış hissediyor başka yerde.

Bak canim benim bu onun ne kadar bencil oldugunu gosteren bir isaret. Eminim ki baska bencillikleri de olmustur ama sen su an onlari mantiga burumekle mesgulsun. Seni bir sekilde asimile etmeye calisacak ileride bunlar hep sorun olacak. Iyi dusun iyi karar ver

Bu sevgi çok kötü bir illet. Ayrıl diyorsunuz ya kıyamıyorum gözümün önüne geliyor davranışları filan.

Bu sevgi çok kötü bir illet. Ayrıl diyorsunuz ya kıyamıyorum gözümün önüne geliyor davranışları filan.
yahu soğumuşsun.
1 senede sadece 3 kez görüşmüşsünüz mesafe bahanesiyle.

sen başkasını bulamam korkusuyla onu bırakmıyorsun gibi geldi bana.

sevgin çok olsa evlenmiştin ama mantığın ikna olmuyor belli ki.

Yorumlarınız için teşekkür ederim. Sorulara cevap vererek yazmaya çalıştım kusura bakmayın cevap yazmadıklarım. Umarım anlıyorsunuzdur beni.

yahu soğumuşsun.
1 senede sadece 3 kez görüşmüşsünüz mesafe bahanesiyle.

sen başkasını bulamam korkusuyla onu bırakmıyorsun gibi geldi bana.

sevgin çok olsa evlenmiştin ama mantığın ikna olmuyor belli ki.
Evet mantığm ikna olmuyor.

Back
X