Köprüden önce son çıkış!

Senelerce süren çocukluk aşkımla inadımız yüzünden ayrı yerlere savrulduk. 6 ay önce evleneceğini duydum, bu temmuzda da düğünü varmış. tam unuttum derken son bikaç aydır aramalar, mesajlar, yoluma çıkmalar hepten yine aklıma girdi.
ortak arkadaşlarımız da o hala seni unutamadı, inadına evleniyor diyor
bu düğüne nasıl engel olmalıyım? en son onu istemediğini söyleyen benim, ama hala sevdiğimi söylersem hepten inat yapmasından korkuyorum.
duygularımı açıklamalı mıyım?
bu düğün olmamalı:(((

durun siz kardeşsiniz diyebilirsin mesela :26:

onlar nişanlı bi çift bu durumdakı tek fırsatçı sız oluyorsunuz :40::40::40:

offffffffff:2: gece gece tek tek gelin be :ssz: başkasıyla nişanlı bikaç aya evleniyor bi yandan onu idare edip (senle olmazsa) onuda kaybetmesin tabi seninle takılıyor ben öyle anladım yanlışmı :51::51:

biz nerdeyse küçük yaşlardan beri beraberdik. son 1 yıldır ayrıydık. sonra bana evlenme teklif etmişti, bikaç küçük hatasına takılıp reddetmiştim. sonra benim hayatıma başkası girdi. o da gitti bikaç ay sonra başkasıyla nişanlandı. temmuzda da evlenecek ama sebepsiz yere saçma sebeplerle arıyor ya da karşıma çıkıyor. benim de duygularım iyice yoğunlaştı ve evlenmesi en büyük kabusum oldu

senin yüzünden kapatılıyor konular desene :20::20: eğleniyoruz şurda napacaz eğlenicez :27: ya gerçekse konu iyice paranoyak olduk veya tercübelimi demeliyim :9::9:

Laranja bizi kandırıyosan söyle bak ben ciddi ciddi yorum yapıyorum saf gibi
gerçek misin canım?

senin yüzünden kapatılıyor konular desene :20::20: eğleniyoruz şurda napacaz eğlenicez :27: ya gerçekse konu iyice paranoyak olduk veya tercübelimi demeliyim :9::9:

sorma yaa
az onceki l li birinin konusunu mune kaptti ya
ne guzel okuyordum guluyordum
sonra bi mune nin mesajini gordum:18:
pi$man oldum iyimi :26:

3. şahıs kadın fırsatçı da, onla nişanlanıp hala seni arayan fırsat kollayan adam ne acaba?
atsın o zaman adam nişanı, düğünü iptal etsin, kadının arkasından iş çevirmesin
deliriyorum bu ama 3. kadın suçlu benim adam suçsuz durumlarına :51:

ben de açık olmamasına sadece kafa karıştırmasına sinir oluyorum, günler geçtikçe geriliyorum, tarih yaklaştıkça çıldırıyorum sinirden

sorma yaa
az onceki l li birinin konusunu mune kaptti ya
ne guzel okuyordum guluyordum
sonra bi mune nin mesajini gordum:18:
pi$man oldum iyimi :26:

hee bende sölemiştim mune gelir diye hiç dinlemiyosunuz beni valla :9::9:

iki kıytırık yüzük parçası mı seneleri silecek:)

oyyyyyy
laranja ben seni anladimm
sen kiskaniyorsun burdaki kadinlari ( bi erkek olarak )
can damarimiza vuruyorsun sana saldiralim banlanalim diye ..

bide o yuzuk kiytirik deildir bence, git bak alyansin alasini almi$tir senin ex sevgili yeni a$kina ..
Allah mutlu mesut bahtiyar eylesin, bi yastikda kocatsin in$allahhh :)

Son düzenleme:
onu reddeden,istemeyen bendim, şimdi de pişmanım !!
o fırsatçıyla durumum kesinlikle bir değil, sonradan araya kaynayanla o kadar seneyi geçiren bir olamaz

aramizda para toplayalim bi tetikçi tutalim istermisin ?

Back
X