kanka ayni kilodayiz gel verek la
Ben tarcinli süt iccem simdi
O 50kilo falandı bi ara cok kiskaniyodum zalımı abım tuttu
Yerim seni ben ya
50kurusa 50cal :)
Balsın bal
Sen 1saatte halledersin yine
Pratik hatunsun sen
Benimde kardesim geldi netten ayakkabi begeniyoruz
Bi ayakkabida ona kakalayim bari
Böyle böyle yolumu buluyom
nutellaya azcık banmak hesaplanamaz ozaman sıkıntı yokHerseyin uzerinde genelde kalorisi yaziyo canım
La sormaBoy 163 mu 165 mi ne tam da bilmiyom..her yaz 48-50 civari olup her kis 56-58 civarinda cikiyom ben.. Sanirim monta kalbin kiyafetlere güveniyorum ama yaz gelince kabak gibi cikiyo ortaya kilocuklar..
espoyraz ben daha bekarim ama simdilik dikkat edeyim evlenince salcam hele bide hamile kalinca tüm dunyayi yicem bahanemde var nasilsa diye
Amaeilenn hain eilenn zalim.. Evlenip de 49 kilo olmakta neyin nesi!!!
O azcık nekadar azcık :)nutellaya azcık banmak hesaplanamaz ozaman sıkıntı yok
Ahımm yazcaktım duzelttimnasıl abin tuttuu.
yoksa gelin gorumce mi oldunuz burda tanışıp nedir olay
O azcık nekadar azcık :)
Notellaya banasım geldi bak.
tühhAhımm yazcaktım duzelttim
(Telfdan bukadar oluyo canıms ya) anlayin siz
Kilo verelim ya
azönce yaptımda pişman olmayım diye içime atmıyorum.
şu galetalar varya küçük parmak kadar olan. onu içine batırmak suretiyle yedim. bence çokta bi kalorisi yoktur
Şöyle oluyor 1 kase cacikmi içtim he google yaziyoyom cacık kaç kalori diye ilk sıralarda diyetkolik gibi bisi cikiyo orda besin ara var ariyon cikiyo canimnasıl sayıyosunn.
nasıl hesaplıyosun yaani
Cebe yuklemek lazimŞöyle oluyor 1 kase cacikmi içtim he google yaziyoyom cacık kaç kalori diye ilk sıralarda diyetkolik gibi bisi cikiyo orda besin ara var ariyon cikiyo canim
[QUO
Kilo verelim ya
Ben lahana corbasi yaptim
Tarcinli sut iccem
Sade kahve ictim
Allah ne verdiyse
(Spor salonuna gidip kilo alan bir ben var benden iceri)
hıııııııııŞöyle oluyor 1 kase cacikmi içtim he google yaziyoyom cacık kaç kalori diye ilk sıralarda diyetkolik gibi bisi cikiyo orda besin ara var ariyon cikiyo canim
Ah kizlar ahhh derdim çok büyük..
Benim herif 10 dk yigenini görmeye gidiyor cadi görümce hemen ayakkabı aldiriyo.. 5 dk yalniz birakmaya korkuyom.. Hayir zengin de.. Yemeyip kumbaraya qtiyo benim herife ittiriyo ahh ahhh zamanındaeilenn ablam demişti evlenme bu görümce fena diye!" bosayim mi ne dersiniz?
Kız koyayim yediemine bile kaldırır ucuzdan birine kakalariz bende o bende sikma caniniespoyraz benim 3 kiloma haciz koysana
La kendine alcakmis bana gosteriyodu nasil diye bende dedim isterimAh kizlar ahhh derdim çok büyük..
Benim herif 10 dk yigenini görmeye gidiyor cadi görümce hemen ayakkabı aldiriyo.. 5 dk yalniz birakmaya korkuyom.. Hayir zengin de.. Yemeyip kumbaraya qtiyo benim herife ittiriyo ahh ahhh zamanındaeilenn ablam demişti evlenme bu görümce fena diye!" bosayim mi ne dersiniz?
Ulan hem diyet yapcam diyip hem uygulamaya nazil basariyosunuz? Ben hep diyet yapcam diyip hep tikiniyom.. Hele çikolata yiyerek spor yapan hatun videoları izlememe ne demeli? Keşke izleyerek kilo verebilmek..
Sat kanka at cöpeKız koyayim yediemine bile kaldırır ucuzdan birine kakalariz bende o bende sikma canini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?