Köprüden önce son çıkış!

nasıl abin tuttuu.
yoksa gelin gorumce mi oldunuz burda tanışıp nedir olay

La sorma
Evlisin evli hemde 2senelik ayıp be
Utan eilenn

[QUO

azönce yaptımda pişman olmayım diye içime atmıyorum.

şu galetalar varya küçük parmak kadar olan. onu içine batırmak suretiyle yedim. bence çokta bi kalorisi yoktur
Kilo verelim ya
Ben lahana corbasi yaptim
Tarcinli sut iccem
Sade kahve ictim
Allah ne verdiyse
(Spor salonuna gidip kilo alan bir ben var benden iceri)

[QUO

Kilo verelim ya
Ben lahana corbasi yaptim
Tarcinli sut iccem
Sade kahve ictim
Allah ne verdiyse
(Spor salonuna gidip kilo alan bir ben var benden iceri)

bende gidiyorum salona ama 1 haftadır gitmedim evde boş durmuyorum egzersiz yapıyorumda kısmetse gidicem yarın
hergün kahvaltıdan sonra sade türk kahvesi içiyorum. sanırım bagımlılık yaptı şekersiz hiiiç içemezdim ama şimdi alıştım.

ekmek yemiyorum kesinlikle bu bile işe yarar herhalde yani insallah umarım

Ah kizlar ahhh derdim çok büyük..
Benim herif 10 dk yigenini görmeye gidiyor cadi görümce hemen ayakkabı aldiriyo.. 5 dk yalniz birakmaya korkuyom.. Hayir zengin de.. Yemeyip kumbaraya qtiyo benim herife ittiriyo ahh ahhh zamanında eilenn ablam demişti evlenme bu görümce fena diye!" bosayim mi ne dersiniz?

Şöyle oluyor 1 kase cacikmi içtim he google yaziyoyom cacık kaç kalori diye ilk sıralarda diyetkolik gibi bisi cikiyo orda besin ara var ariyon cikiyo canim
hııııııııı
güzel aslındaa enazından bilirsek bigün hesaplayıp dur diyebiliriz iştaha
ben yemicem diye şartlanınca daha cok şey istiyo canım maleseeef

hem görümceyim hem gelin olup görümce sahibi olcam.

cok arada kalıyorum bu konular acılınca

Ulan hem diyet yapcam diyip hem uygulamaya nazil basariyosunuz? Ben hep diyet yapcam diyip hep tikiniyom.. Hele çikolata yiyerek spor yapan hatun videoları izlememe ne demeli? Keşke izleyerek kilo verebilmek..

La kendine alcakmis bana gosteriyodu nasil diye bende dedim isterim
O degilde pc oyun oynuyolla oglusla
Esim geldi yanimiza kardesime bana bak sana bisi dicem o parmaginda 6aya yuzuk gorcem ona göre dedi bizz soook
Allah mı soyletti bilmem artik.

Ulan hem diyet yapcam diyip hem uygulamaya nazil basariyosunuz? Ben hep diyet yapcam diyip hep tikiniyom.. Hele çikolata yiyerek spor yapan hatun videoları izlememe ne demeli? Keşke izleyerek kilo verebilmek..

öyle bi video mu var yaa
bende henüz diyet yapabilmiş degilimmmm sadece gece aç uyumaya calışıyorum ekmek yemiyorum o kadar. gerisi degişime ugramadı bile. yapabilene helal olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…