Kanka pant. Yanlarim portluyo tatile gitcem temmuzdaUlan hem diyet yapcam diyip hem uygulamaya nazil basariyosunuz? Ben hep diyet yapcam diyip hep tikiniyom.. Hele çikolata yiyerek spor yapan hatun videoları izlememe ne demeli? Keşke izleyerek kilo verebilmek..
Göstercem kanka ayakkabimi alsinHemen acip gostereydin fotolarimi pampa
Leslie var bi ara yapiyodum bi de zumba
öyle bi video mu var yaa
bende henüz diyet yapabilmiş degilimmmm sadece gece aç uyumaya calışıyorum ekmek yemiyorum o kadar. gerisi degişime ugramadı bile. yapabilene helal olsun
Leslie var bi ara yapiyodum bi de zumba
Ben aletleri sevmiyorum yabende yapmıştım sonraki gün kas tutulmasından haret edememiştim ilk zamanlarda.
ebru şallı yüzünden de baya acı cekmişligim var
bu sıralar aerobik ilgimi cekiyo hem eglenceli hem hareketler zayıflamaya yeter
Şimdi benim saclarimda beyazlamaya başladı abla saçların beyazlamis diyo biri mesela ben aaa yooo şey yaptırdım gumisi balyaj ondan öyle nasıl yakismismi diyorum bi kalıyorlar bozamiyorlarda. Diyorum ki portleyen yanlar için botoks yaptırdım da kalça ifadeleleri belli olmasın diye falan desek uymadı deme yok uymadiKanka pant. Yanlarim portluyo tatile gitcem temmuzda
Tutustum
Ebru salli yapmaya da benim totoşum yemiyo.. Ama leslie yapmisligim var.. Hemide 45 dakikaliktan baslamistim yanlislikla
Kanki sen simdi bi estetik yerine icraya gitsen (misal) bize estetik botox yag yakma falan yaparsaniz icra yapmayiz desek belese getirsekŞimdi benim saclarimda beyazlamaya başladı abla saçların beyazlamis diyo biri mesela ben aaa yooo şey yaptırdım gumisi balyaj ondan öyle nasıl yakismismi diyorum bi kalıyorlar bozamiyorlarda. Diyorum ki portleyen yanlar için botoks yaptırdım da kalça ifadeleleri belli olmasın diye falan desek uymadı deme yok uymadi
Bu bizim piremsesdemi acep yag aldiriyo falan la?Ben aslında 45 kiloyum da yuvarlak hat seviyorum o yüzden silikon kalça silikon göbek yaptirdim parasiylan değil mi?
Yerler mi ne dersiniz? Bi akim baslatiriz belki?#kurudötehayır kampanyası baslatiyorum!
Güzellik merkezine gitmisligimiz var. Ben bunu onereyim bakalım ne dicekler. Bi kaç seans kaparukKanki sen simdi bi estetik yerine icraya gitsen (misal) bize estetik botox yag yakma falan yaparsaniz icra yapmayiz desek belese getirsek
Ückagitciliga kafam cok calisiyo be benim.
Kanka harbi olsaydin yururduk beLelli ben senle alayina yürürüm la
Kanka kralsın aylavyuGüzellik merkezine gitmisligimiz var. Ben bunu onereyim bakalım ne dicekler. Bi kaç seans kaparuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?