Köprüden önce son çıkış!

Ulan hem diyet yapcam diyip hem uygulamaya nazil basariyosunuz? Ben hep diyet yapcam diyip hep tikiniyom.. Hele çikolata yiyerek spor yapan hatun videoları izlememe ne demeli? Keşke izleyerek kilo verebilmek..
Kanka pant. Yanlarim portluyo tatile gitcem temmuzda
Tutustum

İnat. Kullaniyo musunuz? Orda kisa videolar yukluyolar.. Snra olmayan gobeklerini iste tas gibi vicitlarini fln koyuyorlar yellozlar..

Bende pantolonlardan pörtlemeye basladim.. Zumbada rekorum 2 yada 3 dakika insan mi la onlar? Basim donuyo benim

Ben aletleri sevmiyorum ya
Yurumeyi seviyorum kimsede benle yurumuyo

Kanka pant. Yanlarim portluyo tatile gitcem temmuzda
Tutustum
Şimdi benim saclarimda beyazlamaya başladı abla saçların beyazlamis diyo biri mesela ben aaa yooo şey yaptırdım gumisi balyaj ondan öyle nasıl yakismismi diyorum bi kalıyorlar bozamiyorlarda. Diyorum ki portleyen yanlar için botoks yaptırdım da kalça ifadeleleri belli olmasın diye falan desek uymadı deme yok uymadi

Ben aslında 45 kiloyum da yuvarlak hat seviyorum o yüzden silikon kalça silikon göbek yaptirdim parasiylan değil mi?
Yerler mi ne dersiniz? Bi akim baslatiriz belki?#kurudötehayır kampanyası baslatiyorum!

Kanki sen simdi bi estetik yerine icraya gitsen (misal) bize estetik botox yag yakma falan yaparsaniz icra yapmayiz desek belese getirsek

Ückagitciliga kafam cok calisiyo be benim.

Bi ara ebru salli skinny jeans yapayim dedim enemm geberiyodm meğer onunda yavaştan başlamakgerekiyomus.. Yağlarimla ölürüm daha iyi be

Kanki sen simdi bi estetik yerine icraya gitsen (misal) bize estetik botox yag yakma falan yaparsaniz icra yapmayiz desek belese getirsek

Ückagitciliga kafam cok calisiyo be benim.
Güzellik merkezine gitmisligimiz var. Ben bunu onereyim bakalım ne dicekler. Bi kaç seans kaparuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…