Köprüden önce son çıkış!

Canım aynısını bende yaşadım.. hamilelik de 17 kg aldım! sonra 5 kilosu gitti.. 12 kilo bana kaldısenin gibi benimde hiç bi şeyim olmuyordu.. ben de 2 etek aldım idarelik .. üstlerim zorlada olsa oluyordu.. üst bedenim benim ince..çünki bu kiloları istemyiodum.. fazla alsam azmetmeyebilirdim kilolarımı vermek için.. ve bebiş 5 aylık olduktan sonra yavaşa yavaş yürüyüşe ve dikkat etmeye başladım.. şükür 3-4 ayda verdim tüm fazlalıklarımı.. eski kıyafetlerime de gişrebildim şükür.. sende fazla alma bir iki bişey al canım. zaten evdesin.. verince alcaksanda alırsın .. şahsi fikrim canım..:)

gunaydın kızlar
Günaydın hosgeldinn

espoyraz kuzu ben öyle yaptigim zaman ya telf caliyo ya kapı uyandiriyolar
İs yapmasamda illa cat kapi biri geliyo

@DilberiRana canim ben mayis ayinda dogum yapmistim

Pantolonlarimda ayarlanabiliyodu bi kac defa dogumdan sonra giymistim

Yazı zaten evde gecirmistim kisinda bebekle pek bi yere gidilmiyodu esofman sweat spor seyler giyiyordum
(Gerci öyle bir sansim olsa ben esofman ,spor ayakkabi ve sweatle bir ömür geciririm galiba)

1yıl doldu yani oglumun 1.yasinda ben eski kilomdaydım

KIZLARIMCANLARIM canım sen ne kadar sürede aynı kilona döndün yanği 12 kiloyu 5 inci aydan sonra mı vermeye başladın
Canım ben 5 aylıkken dikkat ettim birde yürüyüşle verdim.. 10 ayda eski halime dönmüş oldum..5 aya kadar çocuk sadece emdiği için diyet yapmadım.. 5. aydan sonra ek gıdalar başladım azar azar.. onun için dikkat ettim..çok sıkıda diyet yapmadım.. ama baya bir yürüdüm düzenli hergün..

KIZLARIMCANLARIM canım mutfak sırrı olsun bizde o döneme gircez onun için
sağol fikir verdiğin için
Tabi canım haklısın.. ama şimdiki aklım olsa hamilelik de çok alamamaya çalışırdımhep eşimin yüzünden ye ye kuruyemişler balıklar portakal suları derken o kadar kilo aldım boş yere

Ben 23kilo alip 3,5kilo cocuk dogurmustum
Amma varya ne güzel yiyodum be
Gece kalkip yumurta kiriyodum
Kavanoz kavanoz cilek receli yedim
Dürümlerr,kebaplar ne yedim be
Hayatimda herseyi tika basa dert etmeden yedigim dönemdi

Ay simdi aç gezcem diye dolaniyorum.

KIZLARIMCANLARIM çok mu yedin canım 17 kilo gene iyi bence 30 kilo alanvar yani
Doğru diyorsun canım.. ama o 30 kilo alanların çoğu ödem oluyor canım.. 50 kilo ile hamile kaldım..67 ile doğuma gittim.. ama bende çok ödem de yoktu.. kilo idi..Aslında zayıf olanlar daha çok kilo alıyor.. normal ama ben kiloda sevmediğim için rahatsız etti beni..:)

Dimiii aynen .. bende işte akşam falan demedim canım istedikçe yedimde yedim:)bende 17 kilo aldım.. ama 3080 gr bebek doğdu=) amman olsun çok şükür verdik ya önemli olan o..

Dimiii aynen .. bende işte akşam falan demedim canım istedikçe yedimde yedim:)bende 17 kilo aldım.. ama 3080 gr bebek doğdu=) amman olsun çok şükür verdik ya önemli olan o..
Veriliyo be ekürim
Su 3kiloyi dert ediyorum ya
Ben yuruyüs yapmiyorum
egzersiz yapmiyorum
Spor yapmiyorum
Hee ekmek yemimde hemen gitsin diyorum

Hersey irade bizim elimizde
Aliriz veririz dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…