- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
Canım aynısını bende yaşadım.. hamilelik de 17 kg aldım! sonra 5 kilosu gitti.. 12 kilo bana kaldıSelam kızlar
Doğum sonrası 8 kg fazlam var ve hiçbi pantolonum olmuyo halen hamile pantolonu giyiyorum o da belimden düşüyo
Bi dışarı çıkacak olsak(zaruri çıkış, dr kontrolü filan) kıyafetsizlik yüzünden canım istemiyo çok sıkıldım bunaldım evde de daraldım
Alışveriş yapsam diyorum sonra zayıflarsam boşa gitcek diyorum siz olsanız napardınız, 42 beden bikaç pantolon alayım mı?
Günaydın hosgeldinngunaydın kızlar
Canım ben 5 aylıkken dikkat ettim birde yürüyüşle verdim.. 10 ayda eski halime dönmüş oldum..5 aya kadar çocuk sadece emdiği için diyet yapmadım.. 5. aydan sonra ek gıdalar başladım azar azar.. onun için dikkat ettim..çok sıkıda diyet yapmadım.. ama baya bir yürüdüm düzenli hergün..KIZLARIMCANLARIM canım sen ne kadar sürede aynı kilona döndün yanği 12 kiloyu 5 inci aydan sonra mı vermeye başladın
Allah kolaylık versin canım.. ya sorma dün akşamdan beri bende bir başağrısı mevcutSelam kizlar başım ağrıyor ya
Çayı koydum demlensin o arada biraz kuran okuyayım hepimize dua edeyim insallah
Sonrada yemek yer ders çalışırım
Tabi canım haklısın.. ama şimdiki aklım olsa hamilelik de çok alamamaya çalışırdım
Doğru diyorsun canım.. ama o 30 kilo alanların çoğu ödem oluyor canım.. 50 kilo ile hamile kaldım..67 ile doğuma gittim.. ama bende çok ödem de yoktu.. kilo idi..Aslında zayıf olanlar daha çok kilo alıyor.. normal ama ben kiloda sevmediğim için rahatsız etti beni..:)KIZLARIMCANLARIM çok mu yedin canım 17 kilo gene iyi bence 30 kilo alanvar yani
Dimiii aynen .. bende işte akşam falan demedim canım istedikçe yedimde yedim:)bende 17 kilo aldım.. ama 3080 gr bebek doğdu=) amman olsun çok şükür verdik ya önemli olan o..Ben 23kilo alip 3,5kilo cocuk dogurmustum
Amma varya ne güzel yiyodum be
Gece kalkip yumurta kiriyodum
Kavanoz kavanoz cilek receli yedim
Dürümlerr,kebaplar ne yedim be
Hayatimda herseyi tika basa dert etmeden yedigim dönemdi
Ay simdi aç gezcem diye dolaniyorum.
Veriliyo be ekürimDimiii aynen .. bende işte akşam falan demedim canım istedikçe yedimde yedim:)bende 17 kilo aldım.. ama 3080 gr bebek doğdu=) amman olsun çok şükür verdik ya önemli olan o..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?