Köprüden önce son çıkış!

Veriliyo be ekürim
Su 3kiloyi dert ediyorum ya
Ben yuruyüs yapmiyorum
egzersiz yapmiyorum
Spor yapmiyorum
Hee ekmek yemimde hemen gitsin diyorum

Hersey irade bizim elimizde
Aliriz veririz dimi
aynen canım.. aslında sen baya az yiyorsun.. ama dediğin gibi birde yürüyüşle desteklesen anında verirsin kuzucum..Vermesen de gayet fitsin be canım.. dert etme..Bende aldım bu ara takmıyom:)ama 3 aylar geliyor ya..Oruç tutucam inş..2 gün borcum var.. kandillerde falan tutarım inş.. Beni en güzel ouç dizginliyor:)Birde yürüyorum çok ..

Sen yuruyosun ne guzel ben tek basima yurumek istemiyorum
Bakalim nolcak.

KIZLARIMCANLARIM canım bende ilk 2 ayda vericem inş.. hem çok almamaya çalışıyorum dikkatli besleniyorum
tr_lelli gibi gece de yemiyorum açlıktan uyuyamazdım ilk aylar ama kalkıp yemezdim gider yoğurt peynir atardım ağzıma onu yer yatardım
emzirirken vermek daha mantıklı

En mantıklısı canım.. aman sen sen ol emzirirken şu süt yapar iç diyenler aldanma sakın.. Sıvı al yeterli.. Sütn kaliteli olsun aman yağ ye aman bal ye aman hoşaf iç inanma canım.. Ben sütüm olsun diyede çok meyve suyu içtim.. oda kilo yaptı.. ha ben birde emzirirken de aldım..Aman gözünü seveyim canım . bol sıvı tüket.. bide ben süt yapıcı çay içmiştim.. adını unuttum.. o çok fayda etmişti sütüme..

KIZLARIMCANLARIM ben şimdiden ediyorum kavga yemek yemiyon düşer tansiyon aç geziyoum ben sanki
karışmayın abana ben yiyorum dedim
deli ediyorlar haklısın
meyvesuyu yok tamam sadece bol su ve hurma canım
bide çorba içmek daha mantıklı demi

selam canlar naber?
valla bugun moralim daha iyi
okuldan sonra doktora gitcem bakalım kanama var mı dıye baktıracam
persembde de il merkezine gidecem doktora bakalım hayırslı
neyse bu konular sıktı artık beni
sizler napıyonuz
ne kaynattınız yıne

kesinlikle canım.. Valla bilinçli davranmak en güzeli. Sonra acısını biz çekiyoruz:)Evet hurmayıda duydum süt yapıyormuş.. aynen çorba tarzı beslen sıvı.

Hoşgeldin canım..İyi olmana sevindim canım..Hakkında hayırlısı olsun.. sıkma canını..

eyyay slm canim iyi olmana çok sevindim bol bol dua ettim hepimiz için bu sabah kuran okudum allahım kabul etsin insallah
Hepimize herseyin hayırlısını versin

Evdeyim ben sınav için izin aldim 2 hafta öyle işte

herkese gina getirdim şu sınavimdan ama az daha sabredin 21 martta allahın izniyle sahalara süper donus yapicim :)

KIZLARIMCANLARIM evet canım artık hayırlısı bi doğuram zaten
bide göbeğimi sarıdrcam inşallah
İnş canım.. Normal doğum yaparsan daha da çabuk verirsin canım..Ben unutmuşum bu arada ben ilk doğumumda 17 kilo ile doğuma gittim.. Ama normal doğum yaptım.. Tabi daha gençtim..Onun da etkisi varmı bilmiyorum ama 1 senede hamile kaldığım da kilonun altına inmiştim.. 50 ile hamile kaldım 67 ile doğuma gittim):1 sene sonunda 48 kilo idim..

Allah emeklerinin karşılığını .çok iyi bir şekilde versin inş canım..Şimdiden başarılar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…